Lorena ja ti pijem dva po preporuci doktorice. Moj je od 375
Lady za grceve magnezij. Magnezij kralj moje trudnoce! A za torbu nemam pojma. Trazila po internetu, naisla na neke fensi preko milju kuna, nema sanseee da toliko dam
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jana - ne spominji, ne zelim ni stat na vagu! Ti si isto iz Rijeke? Se zna kad ce opet ti tecajevi? Meni nekako bilo prerano sada vec
Mamasita - bas sam citala jucer da kad se stoji na jednom mjestu da je dobro jednu nogu podici kao na neku stepenicu. Onda se rastereti i raspodijeli tezina. Probaj tako iduci put, podmentni nesto vise pod jednu nogu. A danas odmaraj
Ma nema sanse da stanem na jednu nogu jer me tek tada uzasno boli. Dok se presvlacim i oblacim hlace, moram sjediti jer osjecam uzasnu bol i pritisak. To sam proslu cijelu trudnocu govorila dr i ona kao da je to normalno, ali na kraju nije bilo normalno jer je nesto zbog mojih kostiju, zbog cega sam zavrsila na hitnom carskom na kraju, nakon sto sam se otvorila 10 prstiju.
Evo mene s pitanjima…. trebam preporuku za one torbe za kolica… nemam je a frendice mi jucer kao po dogovoru salju slike raznih…. posto su kolica nasljeđena nemaju torbu… trazila sam i ja neku da se moze koristit i bez kolica al sve mi nekako doslo pomjesano….
I da pitam sta preporucujete za grceve u nogama… doslo vrijeme i meni da posegnem za time…
Za grceve i trnjenja magnezij. Evo taman i ja moram kupit i pitala sam koji da uzmem. Ja sam čak od par cura cula da su uzimale šumeci tipa u Dm-a od 30-ak kn i da im je super.
A za torbu i ja mucim muku i bas sinoc gledala. Ja sam dobila kolica od sestre, Stokke, ona imaju torbu Al onu dole nisku. I triba mi naravno još jedna. Od Stokke-a torba 1000 kn😵 Stvarno mi se ne daje toliko za torbu. Al opet sta mi je njih par reklo tu torbu ces koristit dugo, koristila ti ta kolica il ne. Gledam da mi torba može na ramena, da ima mista i da može i muž je nosit. Onda nađem ruksaka 2 koja mi se sviđaju, jedina, i cijena oko 850 kn. Tako da evo stvarno nezz sta cu. Al znam da mi je muka toliko para za ruksak dat...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jana - ne spominji, ne zelim ni stat na vagu! Ti si isto iz Rijeke? Se zna kad ce opet ti tecajevi? Meni nekako bilo prerano sada vec
Mamasita - bas sam citala jucer da kad se stoji na jednom mjestu da je dobro jednu nogu podici kao na neku stepenicu. Onda se rastereti i raspodijeli tezina. Probaj tako iduci put, podmentni nesto vise pod jednu nogu. A danas odmaraj
Ma nema sanse da stanem na jednu nogu jer me tek tada uzasno boli. Dok se presvlacim i oblacim hlace, moram sjediti jer osjecam uzasnu bol i pritisak. To sam proslu cijelu trudnocu govorila dr i ona kao da je to normalno, ali na kraju nije bilo normalno jer je nesto zbog mojih kostiju, zbog cega sam zavrsila na hitnom carskom na kraju, nakon sto sam se otvorila 10 prstiju.
Tako i ja, bas me sice nisko kad se saginjem. Neku vecer mi muž čarape oblacija jer nisam mogla. A tek u 22 tjednu 😵 Ja imam inače problem sa kicmom donjim dijelom i isijas. Pa ako ti nije problem da mi kažeš sta je točno kod tebe sa kostima zbog čega si morala na carski jer mislim da i mene to čeka. Idući tjedan moram u ortopeda na pregled.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bela le ja isto ne bi znala prepoznati te lazne trudove 😏
Da me nesto jako zaboli vec bih jurila na hitnu vjerojatno.. nadam se da ti nece biti cesto 😇
Slee jos malo odbrojavas do pregleda- ali toliko si savjesna i mirujes da mora biti sve u redu! Super za ime i prvu stvarcicu ☺️
I mene sve vise i vise bolo donji dio leda, okretanje u krevetu koma 🤪 i danas imala prvo tupo sijevanje u donjem dijelu.. pa cu se osluskivati danas pozornije..
Ja oznacim tako da tapnem na ime i Boldam ga..
Uzivajte danas.. jos par dana sunca nas ceka ☀️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Evo mene s pitanjima…. trebam preporuku za one torbe za kolica… nemam je a frendice mi jucer kao po dogovoru salju slike raznih…. posto su kolica nasljeđena nemaju torbu… trazila sam i ja neku da se moze koristit i bez kolica al sve mi nekako doslo pomjesano….
I da pitam sta preporucujete za grceve u nogama… doslo vrijeme i meni da posegnem za time…
Za grceve i trnjenja magnezij. Evo taman i ja moram kupit i pitala sam koji da uzmem. Ja sam čak od par cura cula da su uzimale šumeci tipa u Dm-a od 30-ak kn i da im je super.
A za torbu i ja mucim muku i bas sinoc gledala. Ja sam dobila kolica od sestre, Stokke, ona imaju torbu Al onu dole nisku. I triba mi naravno još jedna. Od Stokke-a torba 1000 kn😵 Stvarno mi se ne daje toliko za torbu. Al opet sta mi je njih par reklo tu torbu ces koristit dugo, koristila ti ta kolica il ne. Gledam da mi torba može na ramena, da ima mista i da može i muž je nosit. Onda nađem ruksaka 2 koja mi se sviđaju, jedina, i cijena oko 850 kn. Tako da evo stvarno nezz sta cu. Al znam da mi je muka toliko para za ruksak dat…
Cijelo jutro samo dijelim savjete gdje sam sta kupila 🤣. I ja sam istrazivala torbe, ruksake i sve dugo vremena i sve mi je bilo preskupo. Na kraju sam narucila ruksak s aliexpressa za 150kn i vrh mi je. Praktican i u njega stane masa stvari. Doslovno mozes spremiti sve sto treba za 1 vikend, kratko putovanje, al nije preogroman. Stavim link. Sad je mozda malo skuplji zbog uvedenog poreza od 1.7., ali svakako mislim da se isplati.
https://a.aliexpress.com/_mq8lHL8
Lorena3009-trebala bih naci otpusno pismo da nadjem sto su tocno napisali, ali bilo je vijecanje nekoliko doktora i svi su spomenuli simfizu. Jos k tome, beba je bila krupna i bas nije islo. I imala sam isijas negdje u 34.tjednu i tad su mi rekli da to moram skroz zalijeciti do poroda.
Bela dobro da znas raspoznati od pravih, ja bi se sigurno prepala bezveze. Vec si u trecem tromjesjecju pa se tijelo jos jace priprema za to sto ga ceka ali isto se nadam da nece potrajati 🤗 I cestitam na punom tjednu 👶
Taya oprosti ali kad sam vidjela ovo Starleta umjesto Scarlett umrla sam od smijeha 🤣🤣 To je taj trudnicki mozak 🙈
Ajoj.. glupi Autocorrect 🤦♀️ i da trudnički mozak da ne čitam prije nego pošaljem.. Scarlett sorry.. mobitel sam tipka 🙃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Piba nadam se da ste danas bolje i ti i bebica kod kuce
Slee koliko citam lazni trudovi i bh kontrakcije bi trebali biti isto, ali mene laznjaci bole a kontrakcije ne, to znam prepozbat jer sam u orvoj trudnoci svako malo trcala na hitnu misleci da radam 😂
LadyD za grceve u nogama magnezij
Za torbe sam i ja cula da su dobre te s aliexpresa
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hvala Birdy! Znaci i ti se osluskujes danas. Ja se ovoliko nisam osluskivala nikada.
—
Meni danas sveki nosi lazanje za rucak! Toliko se veselim da sam za marendu nesto minimalno gricnula samo da sto vise toga stane u mene za rucak
—
I gledam robicu! Reserved mi ima bas lijepe stvarcice. Posaljem vam skronsatano sto mi se sve svidja
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Valjda sam dobro, nadam se da ce me sutra pregledati ili bar uzv napraviti.
Curica doma je bolje, nema više temp. Pita za mene ali nije strašno tj ne plače još uvijek za mnom pa mi je lakše.
Slee ne brini, sve je to normalno. Izdrži do pregleda, sigurna sam da će sve biti dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji