Aurora super za kolica! Kada dodju bit ce sve stvarnije!
Bela kako izgledaju ti lazni trudovi? Je to isto sto i bh kontrakcije?
Josipa uzivajte na izletu. Kod nas danas tmurno :/ I super za vjencanje 💗💗
Umirem na ovo Starleta 😂😂💗💗💗
—
Mene jutros moji blagi menstrualni grcici muce. Popila magnezij i normabel. Tko ce izdrzati jos 5 dana do pregleda. Nadam se da mi je cerviks ostao isti i da se nisam pocela otvarati. Ti grcici me svaki put prestrave.
—
Rekli smo mojima za ime i reagirali su onako - hmm. Ali ok je proslo, naviknut ce se.
—
I bebaaa je napokon dobila svoju prvu stvar, kupili baka i dida u Kopru malu pidzamicu. Sad se osjecam kao da je postao sluzben 😂 ima ime i prvu vlastitu stvar 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Novasrecica Tnx 😘
Scarlett cestitke od 💗 nadam se kojoj slicici 😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Aurora super za kolica! Kada dodju bit ce sve stvarnije!
Bela kako izgledaju ti lazni trudovi? Je to isto sto i bh kontrakcije?
Josipa uzivajte na izletu. Kod nas danas tmurno :/ I super za vjencanje💗💗
Umirem na ovo Starleta😂😂💗💗💗
—
Mene jutros moji blagi menstrualni grcici muce. Popila magnezij i normabel. Tko ce izdrzati jos 5 dana do pregleda. Nadam se da mi je cerviks ostao isti i da se nisam pocela otvarati. Ti grcici me svaki put prestrave.
—
Rekli smo mojima za ime i reagirali su onako - hmm. Ali ok je proslo, naviknut ce se.
—
I bebaaa je napokon dobila svoju prvu stvar, kupili baka i dida u Kopru malu pidzamicu. Sad se osjecam kao da je postao sluzben😂ima ime i prvu vlastitu stvar😂😂
Taman čitam ovo grcici i mene uvatili sad😂 u mene bude ka da moram na wc, pa prođe brzo. Koji magnezij uzimas? Ja sam bila uzimala onaj od Dietpharm-a direct pa sam povratila od njega. Jednostavno ništa na jeziku ne mogu osjetit. Paše mi jedino u tabletama. Al moram radi ovig grceva i trnjenja.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena hahahaha eto nas dvije i hipohondrija klasicna. Mene uhvati najcesce ujutro nakon obavljanja nuzde pa je mozda s tim povezano. A pijem od twin laba, meni je super!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav mamice! Al ste se raspisale...još je 1000 stranica prošla 😮 Jednostavno ne mogu pratiti🙃
Bravo za sve dobre preglede...neka samo takvih ima! Čestitam rođendane (stvarno nije ok stavljat slike torti 😋)
Danas je radionica od Rode za tate i baš mi je žao sta nismo u Zg. Nadam se da će pokoji tata iz ove grupice žena ic pa da javite dojmove.
Heimići...netko je već spominjao ali meni isto preventivno pomažu psyllium ljuske.
LadyD preslatka mala ljutka 🥰
Josipab sta se tiče komode imaš u magic baby nastavak za komode koji ti dodaje u dužini.
Hvala za komentare za tetre iz Lidla.
Scarlett čestitam! Kad je veliki dan?
Zelena nemoj se ljutit. Ja isto upadam tu I tamo ko padobranac...jednostavno cure imate prejak tempo za mene🤣 ali kad stignem, čitam vas jer mi je drago biti u kontaktu s drugima koji su u sličnom s(r)tanju. Šta se tiče plana poroda ja ga neću raditi jer se bojim da bi izazvao kontraefekt...u stilu..."šta si ova umišlja da ispunjavamo želje". A i za porod mislim da dosta stvari ovisi kako će teći. Jedino sta mi je u planu, a ne ovisi o nekoj konkretnoj situaciji je da bi donirala matične za zakladu A.Rukavina i da ne rezu pupčanu dok ne prestane pulsirati. A mislim da je plan poroda ipak za neke razvijene zemlje gdje rodilje ne gledaju kao pacijente/bolesnike. Ima i drugacijih doživljaja poroda, ali ih je na žalost manje.
Sirenita ovo da su ti napravili epiziotomiju bez spominjanja/ pitanja mi je prestrašno. Eto...to bi samo napisala u planu poroda... RECI I PITAJ ME SVE!
Meaa predivno gnijezdo!
Slee ja imam totalno suprotno iskustvo. Oko mene bile uvijek trudnice bez ijedne tegobice, vesele, poletne... (možda poneka s mučninama na početku). Kad su meni krenule sve te trudničke radosti bio mi je šok.
Evo I moje žalopojke...dobila sam 3 kg u 15 dana🤪
Bambina i Freya...tečajevi koliko znam nisu obavezni osim za pratnju u Puli...jedino ako nisu nešto mijenjali.
Piba čuvajte se ❤
Jelenas ja sam našla kombinaciju za Božić, ali za izlazak iz bolnice još nemam ništa😁 Imam hrpu robice koju sam dobila, ali sam htjela nešto posebno za taj dan.
Još da javim da smo prošli trudnicki tečaj u kbc Rijeka…bilo iscrpno…dva dana od 15-19h, malo blesavo preko tog zooma, ali ok.
Želim vam mirnu nedjelju!
💙👶 07.12.
Hvala curke na željama ali tek idući petak je svadbica. Do onda još stignem kosu počupat i posvađat se sa svima i sa sobom 😂
Piba šaljem dobre vibracije u tvom smjeru! Drž se I budi jaka. Uvjerena sam da će to sve bit ok na kraju 🤗🤗🤗samo miruj i slušaj doktore.
Cure gdje ima najlonki za trudnice a da ne koštaju 100kn 😅? Znam da će bit u Lidlu od četvrtka ali ne znam jel ima još negdje? Ovo sve kaj sam gledala je 100 kn i više. A to mi je nebulozno za dat na jedne čarape
Ja sam bila kupovala u hm-u za 70ak kn i bile su ok. Mislim da ih mogu nositi i u ovoj trudnoci, nisu se jos podrapale. Iz lidla imam termo trudnicke i isto su super za pravu zimu.
Cure, mene donji dio ledja i prepone rasturaju zadnja 2 dana, mislim da je to jer sam previse vremena provela u kuhinji na jednom mjestu. Najteze mi pada to stajanje u mjestu, navecer nisam mogla malom skuhati palentu 5 min koliko me boljelo. Danas cu samo lezati.
Piba, nadam se da si dobro. Stvarno mi je tesko zamisliti da ostavim dijete od 1.5g doma i zavrsim u bolnici, ali kao sto su cure vec rekle-radis to za drugo dijete i vise ces tu mirovati nego bi doma uz curicu, vjerujem da njoj nece nista faliti s tatom, a i da ces ti uskoro doma i da ce sve biti u redu. 🙏❤
Cuvaj se i odmaraj
Lorena hahahaha eto nas dvije i hipohondrija klasicna. Mene uhvati najcesce ujutro nakon obavljanja nuzde pa je mozda s tim povezano. A pijem od twin laba, meni je super!
😂😂😂 Ja isto mislim da je povezano sa crijevima i mjehurom. Mene pocme grcit i pritiskat, odem na wc prode.tako da vjerojatno je. Od koliko ti je magnezij? Rekli su kao ne bi bilo dobro da prilazi 400.a ja ga imam malo u elebaby tabletama.
Recite mi kako da u komentaru tagam nekoga?
08.02.21. Procurila😥
Evo mene s pitanjima.... trebam preporuku za one torbe za kolica... nemam je a frendice mi jucer kao po dogovoru salju slike raznih.... posto su kolica nasljeđena nemaju torbu... trazila sam i ja neku da se moze koristit i bez kolica al sve mi nekako doslo pomjesano....
I da pitam sta preporucujete za grceve u nogama... doslo vrijeme i meni da posegnem za time...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jana - ne spominji, ne zelim ni stat na vagu! Ti si isto iz Rijeke? Se zna kad ce opet ti tecajevi? Meni nekako bilo prerano sada vec
Mamasita - bas sam citala jucer da kad se stoji na jednom mjestu da je dobro jednu nogu podici kao na neku stepenicu. Onda se rastereti i raspodijeli tezina. Probaj tako iduci put, podmentni nesto vise pod jednu nogu. A danas odmaraj
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala curke na željama ali tek idući petak je svadbica. Do onda još stignem kosu počupat i posvađat se sa svima i sa sobom 😂
Piba šaljem dobre vibracije u tvom smjeru! Drž se I budi jaka. Uvjerena sam da će to sve bit ok na kraju 🤗🤗🤗samo miruj i slušaj doktore.
Cure gdje ima najlonki za trudnice a da ne koštaju 100kn 😅? Znam da će bit u Lidlu od četvrtka ali ne znam jel ima još negdje? Ovo sve kaj sam gledala je 100 kn i više. A to mi je nebulozno za dat na jedne čarape
Ja sam bila kupovala u hm-u za 70ak kn i bile su ok. Mislim da ih mogu nositi i u ovoj trudnoci, nisu se jos podrapale. Iz lidla imam termo trudnicke i isto su super za pravu zimu.
Cure, mene donji dio ledja i prepone rasturaju zadnja 2 dana, mislim da je to jer sam previse vremena provela u kuhinji na jednom mjestu. Najteze mi pada to stajanje u mjestu, navecer nisam mogla malom skuhati palentu 5 min koliko me boljelo. Danas cu samo lezati.
Piba, nadam se da si dobro. Stvarno mi je tesko zamisliti da ostavim dijete od 1.5g doma i zavrsim u bolnici, ali kao sto su cure vec rekle-radis to za drugo dijete i vise ces tu mirovati nego bi doma uz curicu, vjerujem da njoj nece nista faliti s tatom, a i da ces ti uskoro doma i da ce sve biti u redu. 🙏❤
Cuvaj se i odmaraj
I mene je neki dan tako probadalo i točno nakon toga sta sam u kuzini na nogama provela malo više vrimena. Sutra prestalo. Al danas provaj sta više sve 4 u zrak. Koliko god možes.... I ja sam neki dan hulahopke kupila u h&m-a. Al nisam mogla nac trudničke boju noge. I sad im je 2 kupiš 3 gratis. Tako da isplati se. Meni su njihove hulahopke općenito jako dobre.
08.02.21. Procurila😥
Sortiraj odgovore
Najstariji