Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    30. Studeni 2020. 13:34

Mene do nedavno nista nije bolilo,sad mi je svasta nesto pocelo,pa to zatezanje u trbuhu,pa u donjem dijelu trbuha kao da imam upalu misica ?!?,pa me boli stidna kost,trtica evo ja se moram vama izjadat sta je ovo nije me bolilo nista do nedavno..pitala sam bila jel ko za splitsko rodiliste?

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Senoritakova
    30. Studeni 2020. 13:52

Meni se isto trbuh stvrdne i bas je onako nelagodan osjećaj ali ne boli. U prosloj trudnoći to nisam imala jer su mi svak idan davali normabel 2 puta dnevno. I imala sam par dana menstrualne bolove. Bas me sve boli kad duže stojim. Ja nisam ni imala svoje trudove jer lad su vidili da sam
    8cm otvorena dali drip i probusili vodenjak. Tako da znam da su ti trudovi od dripa grozni i bez pauze. 

Što se tiše nosica, ja sam svojoj curki ispirala fizioloskom sa spricom poslije gostiju i ako bu joj krenio curiti. Pupak je muž previjao pa to ne znam. Ali je koristio komprese, octanisept i tirosur.

Senoritakova
    30. Studeni 2020. 13:53

Čula sam da se u nekim bolnicama bebe i rodilje pustaju ranije kuci ako je sve ok. Jeste vi čuli što o tome? 

ovčica
    30. Studeni 2020. 14:29

Meni se trbuh isto stvrdne. I tocno znam kad ce to biti. Osjetim kao da mi krv sikne kroz cijelo tijelo, srce malo jace zakuca i eto tvrdog trbuha 😁
    Uzasno mi je sto ne moze biti muz na porodu, pogotovo jer nam je prvo dijete, vise me to muci nego porod...ali tako je kako je...
    Mene su tek za 2tj narucili u bolnicu, tad cu prvi put ici na pregled kod njih, nekako mi se to cini dalekooo. Ali rekla mi je moja gin da su sad malo pomaknuli zbog korone. 

Marlene 1
    30. Studeni 2020. 15:36

Ja sam iz Splita! I imamo iste tegobe 😂🤷🏻‍♀️

25.12. Baby L 💜

Nova19
    30. Studeni 2020. 15:41

Senoritakova mislim da puštaju doma nakon samo 2 dana ako je sve u redu (prije je bilo 3). Mislim da je to ok s obzirom na situaciju 👌

unknown_girl
    30. Studeni 2020. 20:21

Marlene1

Koliko si ti trudna?stavi dole sticker da lakse pratimo se 😃😃

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    08.01.21 - 👶💙

unknown_girl
    30. Studeni 2020. 20:26

Ovčice ja nemam neko upozorenje kad Ce mi se stvrdnuti trbuh,nelagodno je skroz.Nemoj se sekirati sta muz ne moze s tobom ,samo to prihvati takva je situacija,bit Ce to sve super,moj sa menom nebi ni isa ,jer je dosta strasiv i to nije za njega.

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    08.01.21 - 👶💙

Marlene 1
    30. Studeni 2020. 20:38

unknown_girl

Marlene1

Koliko si ti trudna?stavi dole sticker da lakse pratimo se 😃😃

Ja sam sad 35+4.. 
    Pokušat ću stavit kasnije ako uspijem , u zadnje sam presmotana za sve ! Haha

25.12. Baby L 💜

Nova19
    30. Studeni 2020. 21:45

Lilo ja mislim da si već sada u dobrim tjednima... vjerujem da ćete izdržati još malo u jednom komadu i da će na kraju sve ispast super! Sretno 💪🏻🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.