Hvala Vam!! Sad vidim da mi fali jos tyrosur prasakni mrezica za pupak. Ostalo imam sve - neke stvari sam zaboravila napisati. Od sterilnij gaza imam 5x8 cm. Mi trebaju vece? Krpice za pranje imam... imam neke blazinice iz lidla (jednokratne) plus mislim 8 ili 12 mini tetrica.
Sto je s alkoholom? Imam neku malu bocicu koju inace imam doma za svaki sl. Mi treba jos dodatno za bebu?
Evo mene sa pregleda, beba i dalje dobro napreduje, sada mali ima oko 3,3kg… kaže doktor da se sada samo čeka kada se gospodin odluci van 🥰💙
Uglavnom u petak idem opet vaditi krv, neke pretrage je tražio i RH jer je moja od prije 6 god još na djevojačkom imenu 😁
Ja dam uglavnom spremila sve šta i vi, ali sam zaboravila jel treba uzeti i pelene za bebu ili ne… mislim da u bolnici daju ali nisam vise sigurna 🤷♀️
Bravo za super pregled!!
Ja sam uzela par kom pelena u kufer za svaki slucaj. Ako ce trebati, bude dragi dovezo jos. Negdje pise da ne treba, negdje da treba pa sam ja ipak spremila.
Sta se tice toplomjer a ja imam jedan na zivu i jedan neki digitalni iz dm -a,ipak stavi koju pelenicu u torbu za rodiliste,kakvi su vam trbusi cure?meni zadnjih par dana cesto bude tvrd ko kamen,a nocas me probudilo to zatezanje iskreno nije mi bilo bas svejedno ne boli me ali je nelagodno,kontrola mi je u cetvrtak popodne,
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Dakky hvala! Stavila sam 4 komada za svaki slučaj... 👌
Unknown meni je danas rekao ginic da je čak i poželjno da budu te kontrakcije prije poroda, dokle god ne boli dobro je, a vidim da imaš iste kao i ja pa mislim da ti je to sve super 👍
Senoritakova vjerojatno će netko od osoblja uzet stvari da ti ne nosaš.. 🤷♀️
Što se tiče ovih stvari šta nam treba kad dođemo doma s bebom, ja imam veliki upitnik iznad glave što se tiče njege pupka i nosića 😖 ako ima netko iskusan tko mi može objasniti što i zašto nam treba, bilo bi super...
Danas mi je stigao aspirator, toplomjer imam, jastuk za dojenje, one šeširiće za bradavice, kremu i jastučiće za bradavice.. šta su to multimam komprese, jesu to isto ko ovi šeširići ili? I šta su švedske pelene? 🤔
Što se pelena tiče ja sam uzela pampers pure protection 2 paketa jedinice i 2 paketa dvojke.. pa ćemo dalje vidjeti
Koje ste kremice za bebe uzimale? Za guzu? Jel treba puder? Ja sam prije 2 tjedna provela skoro 2 sata u DMu, plakalo mi se od muke što ništa ne razumijem što se njege beba tiče (ni na HR, a pogotovo ne na njemačkom) 😵😵😳
Lucija kako si? Kako su malci? 💙❤.. ako imaš vremena i ako i dalje dolaziš na forum, javi se, imam par pitanja u vezi bolnice 🤗
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Nova19 hvala ti na info odma mi je lakse ,vidit cemo sta kaze moja dr u cet...Lei_Be svedske pelene su za siroko povijanje stavljaju se povise jednokratnih pelena,i Perive su..meni je prijateljica patronazna rekla da mi je to super imat i da su dosta dvi,probaj uguglat kako to izgleda .jedna dode oko 40 kn.Sta se tice kremice za Bebinu guzu ja sam uzela pavlovicevu mast i uzela sam jedan becutan puder za svaki slucaj
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Sta se tice toplomjer a ja imam jedan na zivu i jedan neki digitalni iz dm -a,ipak stavi koju pelenicu u torbu za rodiliste,kakvi su vam trbusi cure?meni zadnjih par dana cesto bude tvrd ko kamen,a nocas me probudilo to zatezanje iskreno nije mi bilo bas svejedno ne boli me ali je nelagodno,kontrola mi je u cetvrtak popodne,
I meni često bude tvrdo i u donjem dijelu imam ponekad imam one šugave
Ja sam isto uzela pavlovicevu. Za Multimam komprese sam citala da su spas kad se bradavice vec upale i u pravilu ti ne trebaju ako nemas problema. Dođu oko 120 kn u ljekarni pa je pametnije ne kupovati odmah ali ja sam ih iz straha kupila za bolnicu. Strah me tog dojenja i ev komlikacija pa bolje da imam. Ako sam i bacila tih 100 kn, neka - ja sam mirnija 😊
Sto se trbuha tice, meni bude cesto ko kamen. Osobito nakon veceg naprezanja ili setnje. Međutim nista ne boli tako da ja i dalje ne znam jesu li to BH kontrakcije ili ne 🤣🤣
Tu i tamo me probode u preponama ali slabo. Najcesce me probudi nesto poput menstrualnih bolova ali brzo prođe pa to povezujem s neredovitom stolicom. Onda kuham kompot od suhih sljiva ili jedem suhe sljive s jogurtom i pokrene se sve 😉
Kako ne znam kako izgledaju trudovi i sto je normalno a sto nije, uvijek se uzbudim na svaku novu promjenu u trbuhu ali to je tako kod nas pocetnica 🤷♀️ Umire me jedino ti pregledi 1xtj.
Ode mi komentar 🤦♀️😂
I u donjem dijelu trbuha ponekad imam one šugave bolove ko menstrualni.. to sam htjela napisat 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji