Pišem na mobu,pa se nekkao pogubio (?) Bez ove19 i tužnog smajla. Greška 🤷🏼♀️🙊
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Eej cure moje nisam se odavna javila ali vas pratim stalno 🥰,cestitke curama koje su rodile i ostalima na pregledima odlicnim.Ja isto furam lagano,u cetvrtak mi je pregled i jedva cekam 💞,zadnja kontrola mi je bila u točno 30 tt i beba se okrenula na zadak ,nadam se da Ce se vratiti u pravi položaj.Sta ste vi spremila za izlazak iz rodilista?Ja sam stavila jednu svedsku pelenu i obicnu,body dugih rukava ,hulahop,carapice i kao jednu pidjamu tj kompletic deblji za spavanje sa kapicom,pripremila sam paketinu,da ga stavimo u kosaru i pokriti jos sa dekicom.Jeste sve spremile ostalo?Ja jos moram sebi stvari za rodiliste jel ko od vas iz splitaa
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Jutro cure, imam i ja pitanje u vezi odlaska na porod. Naume u prošloj t sam bila u bolnici i samo prebacena u rađaonu. No sad planira dr. prirodni iako je prvi bio carski, neka od vas me pitala zašto me strah. Pa dr. koji mi je radio serklažu još u 16tt je rekao da ću sigurno na carski jer se boje da šav od carskog ne pukne. Iako bi ja rado prirodni porod uz svoje trudove. E sad me zanima, ja recimo dobijem trudove doma, muž me vozi u bolnici i jel on smije ući samnom do odjela? Baš me sekira sve to zbog corone.
Jutro cure, imam i ja pitanje u vezi odlaska na porod. Naume u prošloj t sam bila u bolnici i samo prebacena u rađaonu. No sad planira dr. prirodni iako je prvi bio carski, neka od vas me pitala zašto me strah. Pa dr. koji mi je radio serklažu još u 16tt je rekao da ću sigurno na carski jer se boje da šav od carskog ne pukne. Iako bi ja rado prirodni porod uz svoje trudove. E sad me zanima, ja recimo dobijem trudove doma, muž me vozi u bolnici i jel on smije ući samnom do odjela? Baš me sekira sve to zbog corone.
Ajme mislim da nazalost ne moze,tj sigurna sam da nitko ne smije u bolnicu tj. Rodiliste ulaziti ,nemoj se sekirati takva je situacija kakva je,ja sam se pomirila sa tim
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
08.01.21 - 👶💙
Joj a kako ću ja s trudovima nositi torbu za rodilište?? Omg, lude li situacije.
Dr mi je u utorka rekla da je sve ok, i da sada rodim da bi bilo sve ok. Tako da sam u petak obavila online soping za bebu i za djevojcicu i za sebe. Jos moram u ljekarnu po sve za pupak. I muz mora pelene uzeti.
Mi selimo u novu kucu ovaj tjedan da mi je nered sve. Jedva cekam da sve namjestim i da sam mirna. Prepone me bole za poluditi, kao da sam imala noge raskrečene 4 sata..haah
I nesanica..
Da se nadovezem na temu sto nam sve tema. Ja sad malo cesljam svoj popis i nidam sigurna sto mi sve treba iz ljekarne -za bolnicu jos koliko toliko ali za prve dane kad dođem s bebom doma. S cime ste se vi opskrbile? Ja imam toplomjer, aspirator, multimam komprese (za svaki slucaj), kremu i jastucice za bradavice, gaze, fiziolosku i spricu, octanisept... mi jos nesto nedostaje?
I koliko mi pelena ovih jednoktatnih treba za prvu ruku? Imam 1 komplet 0 i jedan 1. Tnx 😁
Ja cu sve spremiti u jedan srednji kufer tako da mogu samo gurati,da ne moram nositi...kupila sam kofer u ccc sad na akciji i super mi je.Ja sam kupila pelene jednokratne 1 X1, 2x2 najmanje nisam ni uzimala,trebam uzet tyrosur prasak za pupak,tj sve za pupak.Aspirator ja nisam uzimala,uzela sam dvije svedske pelene za siroko povijanje
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
08.01.21 - 👶💙
Ja imam octanisept, komprese, tirosur prašak, mrežicu za pupak, uloske vir i lola, skarice za nokte, fiziolosku, iglu i spricu, blazinice veće za bebu(nisam kupala bebu prvih 10 dana vec ju s tim blazinicama brisala) i guzu sam s tim brisala, tek sam sa 3-4 mjeseca presla na vlazne maramice. Pavlovićevu kremu za guzu, toplomjer imam obicni i onaj u uho iako sam za curu koristila vise taj obicni u guzi.
Evo mene sa pregleda, beba i dalje dobro napreduje, sada mali ima oko 3,3kg... kaže doktor da se sada samo čeka kada se gospodin odluci van 🥰💙
Uglavnom u petak idem opet vaditi krv, neke pretrage je tražio i RH jer je moja od prije 6 god još na djevojačkom imenu 😁
Ja dam uglavnom spremila sve šta i vi, ali sam zaboravila jel treba uzeti i pelene za bebu ili ne... mislim da u bolnici daju ali nisam vise sigurna 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji