Cure, mi smo danas bili na pregeldu L lijepo napreduje ima 2300. Iduci pregled za dva tj. Uzela mi je bris na streptokok i dobila sam uputnicu za rodiliste.
Danas sam dovrsila soping stvari koje mi trebaju za torbubza rodiliste i fale mi samo papuce (uzet cu neke jeftine od 20 kn i bacit kad izadjem iz bolnice). Sutra cu slozit kofer i ruksak za bolnicu, a iduci tj cemo krevetic i onda smo spremni.
Zgaravica me ubija, a bol u preponama isto :(
Preporuka za papuče,u konzumu imaju papuče za 20kn a la hotelske jednokratne,malo su stabilnije,odnosno deblje i ne zauzimaju puno mjesta u koferu 👌
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Cure, mi smo danas bili na pregeldu L lijepo napreduje ima 2300. Iduci pregled za dva tj. Uzela mi je bris na streptokok i dobila sam uputnicu za rodiliste.
Danas sam dovrsila soping stvari koje mi trebaju za torbubza rodiliste i fale mi samo papuce (uzet cu neke jeftine od 20 kn i bacit kad izadjem iz bolnice). Sutra cu slozit kofer i ruksak za bolnicu, a iduci tj cemo krevetic i onda smo spremni.
Zgaravica me ubija, a bol u preponama isto :(
Preporuka za papuče,u konzumu imaju papuče za 20kn a la hotelske jednokratne,malo su stabilnije,odnosno deblje i ne zauzimaju puno mjesta u koferu 👌
Hvala uzet cu tamo ili u posteljina ducanu jer isto imaju akciju.
Za rodiliste nosim ruksak kojeg sam uzela za malog kad budemo isli u setnje haha. Stavit cu:
Vodu, proteinske, cokoladice, termalnu vodicu, vlazan toalet, suh, zastitu za vc skoljku i maramice za dezinfekciju skoljke, rucnicic, jednu spavacicu ako zatreba, maske, vlazne maramice, suhe maramice, japanke, gumicu za kosu, jos neku hranu mozda kekse. Haha. Dokumente, punnac, slusalice, Chico uloske dva komada i mrezaste gacice. A u kofer cu ubacit tri kasice za bebe da jedem radi probave iduce jutro one su lagane. Mogla bih i jogurt on mi dobro sjedne na zeludac :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mart14 da, torba za rodiliste mi je ujedno ova za kolica sto sam kupila, isto shopper, mozes bilokakvu samo da ti je prakticna, vidim i u kesama nose cure al meni je ovako puno draze. E ja ne znam donesu li kufer odmah po porodu u sobu, zato sam ubacila uloske i jedne jednokratne gacice cisto ako odma budem isla na wc da mi je pri ruci..
Lulle cestitaaaam 🥰❤️❤️❤️❤️ Divno divno!
Hvala cure na savjetima za toplomjer. Aspirator sam dosla u namjeri da kupim elektricni, kaze teta u ljekarni da vecinom uzimaju ovaj sto ide na usisavac, da bolje vuce.. da je ovaj ok za pocetak.. nisam pametna, nisam jos nista uzela, to lako mogu kasnije
Lola_28 pa cure su velike i moci ce pomagati oko brace, super 🤗🤗 ma da, jasno, zivot se promjeni, bitno je uci u ritam i sve nauciti, pogotovo nama kojima je prvo..
Curke drage,ne stizem nista. Uglavnom,pustili su nas doma nakon 48h,a sad nam je na redu najzahtijevniji dio,uspostava dojenja🤪naglo mi je doslo mlijeko pa se pojavio mastitis,tako mi je svaki put bilo i cini se da ne vrijedi pravilo da je s trecim lakse🤷♀️Boli,ne spavam uopce,srecom mali dobro vuce,ali se prejede pa fa muci probava,najstarija u pubertetu ,mladja bi sve da mama radi,a mama ne zna kud bi prije. Veselo i zivopisno nam je. Za jedno 6 mjeseci mozda dodjem k sebi🤪 cestitam na dobrim pregledima,hrabro i sretno dalje. Ako neka od vas ima vremena bilo bi super da se napravi lista beba❤️💙drz’te se🤗🤗🤗
Mart14 da, torba za rodiliste mi je ujedno ova za kolica sto sam kupila, isto shopper, mozes bilokakvu samo da ti je prakticna, vidim i u kesama nose cure al meni je ovako puno draze. E ja ne znam donesu li kufer odmah po porodu u sobu, zato sam ubacila uloske i jedne jednokratne gacice cisto ako odma budem isla na wc da mi je pri ruci..
Još cu razmislit. Makar sam na knap s vremenom 😂🙈 Meni su rekli da kofer ide u sobu odmah kad dodem.
Lullee samo polako i uživajte sada 💖💓🤗 odmorii se i uživaj u bebi 🥳
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Curke drage,ne stizem nista. Uglavnom,pustili su nas doma nakon 48h,a sad nam je na redu najzahtijevniji dio,uspostava dojenja🤪naglo mi je doslo mlijeko pa se pojavio mastitis,tako mi je svaki put bilo i cini se da ne vrijedi pravilo da je s trecim lakse🤷♀️Boli,ne spavam uopce,srecom mali dobro vuce,ali se prejede pa fa muci probava,najstarija u pubertetu ,mladja bi sve da mama radi,a mama ne zna kud bi prije. Veselo i zivopisno nam je. Za jedno 6 mjeseci mozda dodjem k sebi🤪 cestitam na dobrim pregledima,hrabro i sretno dalje. Ako neka od vas ima vremena bilo bi super da se napravi lista beba❤️💙drz’te se🤗🤗🤗
Ajojjj, nadam se da ćete se čim prije uhodati svi skupa.. koliko su ti stare cure?
Što se liste tiče, ja ju radim, ali čekam da još malo krene pa ću staviti ovdje ☺
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure jel vam se pojačao iscjedak u ovim tjednima? Mene već užasno živcira 🙄
I imam pitanje u vezi ljulja za bebu.. mislim na one što vibriraju, ljuljaju, šta već... hoćete li uzimat? Zašto da, zašto ne? Jel korisno? Od kad se može bebu stavljat u to? Iskustva? Pišite 🤗
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure jel vam se pojačao iscjedak u ovim tjednima? Mene već užasno živcira 🙄
I imam pitanje u vezi ljulja za bebu.. mislim na one što vibriraju, ljuljaju, šta već… hoćete li uzimat? Zašto da, zašto ne? Jel korisno? Od kad se može bebu stavljat u to? Iskustva? Pišite 🤗
Meni se jos nije pojacao. A bome ni iz cica ne ide nista. Nadam se da ce krenuti kad ce trebati :)
Mi smo ljulju dobili na koristenje od prijatelja, skroz je fora, ima muziku, sama se ljulja. E sad, koliko ce se koristiti ovisi o djetetu. Oni je nisu previse koristili jer mala nije htjela. A nije bas ni jeftina. Mi ju vjerojatno nebi kupovali da nismo dobili, jer ne znas s takvim stvarima, hoce li htjeti biti u tome ili ne...
Sto se tice pedijatra, jel bi se vec sad trebalo najaviti u dom zdravlja ili mozemo pricekati dolazak patronazne nakon poroda pa onda dogovarati dalje?
lola 28- mene je moja poslala u 34tj ponovno na test stabilizacije (RH faktor) zajedno sa krvnom slikom zbog željeza. I na tečaju su rekli da se ta pretraga ponavlja u 34 tj i kod RH pozitivnih trudnica (ja sam A+) ali mislim da na to ne šalju rutinski svi doktori. Mene moja šalje školski na sve. U 30 tj sam bila i na ehokardiografiji (uzv ♥️ Bebe) jer su mi nalazi šećera bili granični (na tašte 5,1 ili 5,2, ostalo ok). Tako da ja možda i nisam najbolji primjer.
Sortiraj odgovore
Najstariji