Lei_Be meni se pojačao zadnjih tj -dva (sada smo 37+1). A i osjećam da mi je sada trbuh sve teži, pojavila se i bol u preponama (ništa strašno) ali čini mi se da su pripreme krenule. I moram vise odmarati nego prije...
Ljuljačku smo dobili, neku na struju ali još je u kutiji. Ali da je nismo dobili, ne bi je kupovali još. I krevet i kolica su isto u kutiji 😂 Ja se pod kraj počela ponašati ko da imam još jako puuuno vremena.
Pedijatra sam zvala (po Preporuci) i rečeno mi je da se javim kad se beba rodi i da to ide rutinski. Nazvala sam i patronažnu. Uzela mi podatke i isto mi rekla da zovem onaj dan kad me puštaju iz bolnice. Nekako sam bila mirnija da nazovem i provjerim prije nego da čekam dok rodim.
Lei_be ja sam dobila njihaljku na poklon,vibrira,jednostavna ali ne znam cini se okej pa ako bebač hoce super ako ne nece. Na kutiji piše da je primjereno za novorođenče pa do 9kg (ja mislim a je 9kg ?!) I da beba moze zaspati tu ali nije primjereno za svakodnevno spavanje. Najbolje kad se rodi uzeti ako bude za to,a i sad imas dobrih ponuda budu jeftine skroz. Iscjedak ucestaliji nego prije (39tj). Nisam zvala ni patronažnu ni pedijatra,rekli su mi poslije bebe.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Mart14 - tebi se bas priblizio termin? 💪Kako se osjecas? Mene lagano hvata panika kako tjedni odmicu - prva beba 🙈😅
Mi smo uzeli samo obicnu sjedalicu koja se mora rucno ljuljat.. I to samo jednu, ne mogu znat dal ce uopce oboje to prihvatit.. A ova elektronska mi je malo preskupa da uzmemo, a da na kraju nijedno ne koristi..
Mart14 - tebi se bas priblizio termin? 💪Kako se osjecas? Mene lagano hvata panika kako tjedni odmicu - prva beba 🙈😅
S obzirom na datum preopušteno 😂 još nisam sve spakirala za rodilište jer "znam" da nece jos. Termin je po svakom doktoru drukciji,ali s obzirom da je beba veca po uzv, cerviks kraci i meksi složili su mi 7.12 termin 🙈🤗 Vidit cemo kad ce gospodin docii 😄 Isto mi je prva beba ali tako mi je lijepo u trudnoci uzivamo,još me malo lupa i udara iznutra,ma svaki tren uživam ovog lupkanja kad znam da još malo i gledamo se! Jedva čekam da dode i samo bi htjela da sve prođe uredu. Nema mjesta panici sada,to cu kad pukne (ako) vodenjak 😂 Kaže mama ne znam sta me ceka pa me zato nije strah 🙈
Cure, razmisljam sto bi mogla uzeti buducem tati za poklon za bozic. Nesto za uspomenu, a da je sukladno s novom zivotnom ulogom. Ne pusi, ne pije pa nekakvi dodaci za to ne dolaze u obzir 😁 nemam fejs ni instagram pa ni na taj nacin mi ne moze pasti neka kreativna ideja. Ako vi imate ideju, pomagajte! 🤗
Dakky i Mart mene nije uopće bilo strah u prvoj trudnoći, znaš da mora ići van i slijediš instinkt i to je to 👌
Moram priznati da mi sada nije svejedno najviše radi korone i šta neću imati podršku, ali isto treba sve to proći da držim tog malog smotuljka u rukama 💙
Bit će sve ok i ni same ne znate koliko ste jake i koliko mi mame možemo odraditi za naše srećice 🥰 sretno svakoj od nas 🥰
S obzirom na datum preopušteno 😂 još nisam sve spakirala za rodilište jer "znam" da nece jos. Termin je po svakom doktoru drukciji,ali s obzirom da je beba veca po uzv, cerviks kraci i meksi složili su mi 7.12 termin 🙈🤗 Vidit cemo kad ce gospodin docii 😄 Isto mi je prva beba ali tako mi je lijepo u trudnoci uzivamo,još me malo lupa i udara iznutra,ma svaki tren uživam ovog lupkanja kad znam da još malo i gledamo se! Jedva čekam da dode i samo bi htjela da sve prođe uredu. Nema mjesta panici sada,to cu kad pukne (ako) vodenjak 😂 Kaže mama ne znam sta me ceka pa me zato nije strah 🙈
😁 lijepo receno! Razumijem te skroz. I meni je bas lijepo u trudnoci, osobito sad kad ne radim pa imam vise vremena da uzivam u njoj. Lupkamo se cijelo vrijeme- on mene lupa, ja njemu pricam i nekako bi sve da jos potraje tako koji tjedan. Koliko god ga silno zelim upoznati s jedne strane, sa druge sam svijesna koliko je ovaj period divan i kako ce brzo proci. Zato me valjda i lovi panika 🤣🤣
Dakky i Martmene nije uopće bilo strah u prvoj trudnoći, znaš da mora ići van i slijediš instinkt i to je to 👌
Moram priznati da mi sada nije svejedno najviše radi korone i šta neću imati podršku, ali isto treba sve to proći da držim tog malog smotuljka u rukama 💙
Bit će sve ok i ni same ne znate koliko ste jake i koliko mi mame možemo odraditi za naše srećice 🥰 sretno svakoj od nas 🥰
Hvala ti!!! ❤ Znam da ce biti sve u redu, ali ipak me lovi trema. Najvise od prvog dana nakon sto me puste iz bolnice. O porodu ni ne razmisljam- kako bude, bude samo da on bude dobro i zdrav 🙏
Ali me strah malo onih prvih dana nakon sto dođemo iz bolnice. Ali, bude to sve ok 💪😉
Dakky upravo tako,uzivat maksimalno u ovim sad trenutcima 💓 jojj,ja isto ne znam kako cu se osjecati kad dodemo doma,nekako ne mogu vjerovat da cu tom malom biću biti sve i biti roditelj je tek drugi osjecaj,koliko nas trudnoća sprema na sve,na to se vjerovatno ne može spremiti dovoljno. Mora biti sve okej,slijedmo intuiciju kako Nova19 kaže. Baš svima govorim kad me pitaju jel me strah, mora van izaci kasno je sad da me strah 😂😂🙈 nadam se da ce sve okej biti i da brzo idemo tati doma ♥️
Ovčice nemam ideja,možda neka custome made majca s natpisom za novog tatu :) i body koji ide uz njegovu. Bilo je jako kul poklon paketa tate + bebe,majca i body na kojima piše copy - paste 😅 ili nešto slično ako bi volio tako nešto :(
ova19
Sortiraj odgovore
Najstariji