Evo i naseg trbuha:
https://ibb.co/VC6bFZd
Ja i bebac smo sad na nekih +10kg!
U prve dvije sam dobila oko 12kg, tako cemo i sad otprilike..i to brzo poslije nestane.😊
Oooo Lola, bas ti je stomacic "mali". Mislim, iz "pticje" perspektive, moj se cini mnogo veci, a razlike smo 2 dana. ☺️Mada nemam u bolnici neko ogledalo da se bocno vidim..
Već dugo vam se hoću javiti. Meni skidaju serklaž za3tjedna. Radi se u sali i nakon toga pregled i ctg. Ako sve ok ide se kući.
Ovčice jel ti gin spomenula da je beba manja od prosjeka. Ja sam u utorak isla na pregled, beba 2100 i rekla je da je manja…baš sam se uplašila. Iako jenRita isto rođena sa 3100u 39tt
Uskoro mi se ukida magnezij, utrogestan i cordipin. Kontrakcije osjetim. Uplašila me i rekla da ću ići na prirodni porod, iako je orvi bio hitni carski. Ima li koja iskustva s tim?
Nije mi rekla da je manja beba, bas suprotno, da je u skladu s mojim tjednima. Prije 2tj je imala oko 1900 tako da je fino dobila (ako su te njihove mjere relativno tocne).
Ja se ne opterecujem kilazom bebe, sve su one takve kakve trebaju biti :) nebi bas htjela ni da ima 4kg, pa treba to i roditi 🙊
Lola, predivna si trudnica! Ovako na slici je zbilja mali trbuscic :) i nitko nebi rekao da si rodila vec dvoje, svaka cast! 🤩 Koliko godina imas?
Već dugo vam se hoću javiti. Meni skidaju serklaž za3tjedna. Radi se u sali i nakon toga pregled i ctg. Ako sve ok ide se kući.
Ovčice jel ti gin spomenula da je beba manja od prosjeka. Ja sam u utorak isla na pregled, beba 2100 i rekla je da je manja…baš sam se uplašila. Iako jenRita isto rođena sa 3100u 39tt
Uskoro mi se ukida magnezij, utrogestan i cordipin. Kontrakcije osjetim. Uplašila me i rekla da ću ići na prirodni porod, iako je orvi bio hitni carski. Ima li koja iskustva s tim?
Senoritakova mi se pratimo u dan, ja sam jučer bila na pregledu i rekla je da je bebač 2200g i da je to ok.. tako da mislim da 100 grama ne igra ulogu i da postoje greške u mjerenju, ne brini 😊
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Evo i naseg trbuha:
https://ibb.co/VC6bFZd
Ja i bebac smo sad na nekih +10kg!
U prve dvije sam dobila oko 12kg, tako cemo i sad otprilike..i to brzo poslije nestane.😊
Jojj jesi lijepa trudnica, fit 😍😍 nikad ne bi rekla da već imaš dvoje djece ☺
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Hvala cure na komplimentima...iako se ja koji put osjecam kao veliki nasukani kit..pogotovo kad se po noci moram dignuti za otici na wc..a to bude barem par puta😆😂
29 godina imam..inace sam takve grade da je trbuh ravan (naravno kad nisam trudna), a kad se debljam onda su to noge i guza😄...
Santina mislim da iz pticije perspektive..i moj izgleda veci..😁
Nama se malo produzilo iscekivanje..prebacili su nam pregled od jucer, za sutra...i ja jedva cekam da vidim kako bebica napreduje🙃😉🥰
Hvala cure na komplimentima…iako se ja koji put osjecam kao veliki nasukani kit..pogotovo kad se po noci moram dignuti za otici na wc..a to bude barem par puta😆😂
29 godina imam..inace sam takve grade da je trbuh ravan (naravno kad nisam trudna), a kad se debljam onda su to noge i guza😄…
Santina mislim da iz pticije perspektive..i moj izgleda veci..😁
Nama se malo produzilo iscekivanje..prebacili su nam pregled od jucer, za sutra…i ja jedva cekam da vidim kako bebica napreduje🙃😉🥰
Potpisujem sto su rekle cure- stvarno si prekrasna trudnica 😍 sretno sutra i javi kako je proslo!!
Lola_28 slažem se s curama,baš si top, rekla bi da ti je ovo prva trudnoća 😄💖
Santina drži se, samo pozitivno 🤗
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Lola stvarno zavidna figura, svaka čast 👍 divan trbuščić 😍
Cure, kada dobivate naknadu (placu) od HZZO-a? Koji dan u mjesecu ? Meni ovaj mjesec treba sjest po prvi put a u ponedjeljak je već 30. pa me zanima... thx
Ako mislis na onu naknadu.. ja dobivam jer sam na komplikacijama. Meni bude svaki put 17.ili 18.u mjesecu. I ovaj mjesec je bila. Jesi predala dokumentaciju za prosli listopad do 5.11.? Ako je to ovo isto sto ja primam
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ja nisam na komplikacijama, predala sam sve papire 8/11 nakon šta mi je počeo porodiljni (od subote 6/11)... s tim da piše kako dobivam placu za tekući mjesec... nadam se da će uskoro 🤞🏻 Imam neki kontakt ako ne dobijem do utorka 1/12.
Thx malamarelica 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji