Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    26. Studeni 2020. 11:31

Ja nisam imala mučnine pa tako ni sada, ali žgaravica je prisutna cijelo vrijeme a u zadnjih par tjedana se baš pojačala, kako dolazi dan D 😁

• matea1201
    26. Studeni 2020. 12:06

Ovčice super😊  ja se iskreno nadam da je moja gin zbilja fulala u procjeni težine bebe prošli tjedan. rekla je 3005gr. a trebala bi imati 2400gr 🙈  iako će mi ovo biti 4.porod  ja sam inače sitna pa neznam kak će to biti🙈😅 najmlađi je rođen 9 dana prije termina s 2900gr. tak da mi je ovo sad čini zbilja puno😳

• matea1201
    26. Studeni 2020. 12:09

mi smo dobro. osjetim tu i tamo zapravo dosta često neka probadanja dole u trbuhu, leđa me bole i bh kontrakcije su češće, a čini mi se i jače al inače ok😅

ovčica
    26. Studeni 2020. 13:33

matea1201

Ovčice super😊 ja se iskreno nadam da je moja gin zbilja fulala u procjeni težine bebe prošli tjedan. rekla je 3005gr. a trebala bi imati 2400gr 🙈 iako će mi ovo biti 4.porod ja sam inače sitna pa neznam kak će to biti🙈😅 najmlađi je rođen 9 dana prije termina s 2900gr. tak da mi je ovo sad čini zbilja puno😳

Ma sigurno je fulala. Ja sam isto sitnija oduvijek i cini mi se da je vecina kg od 10kg kolko sam dobila otislo u trbuh. Svi mi govore da imam samo loptu 🙊 a mala se odmah pokrene cim nesto stavim u usta tako da, cini se, voli papati 🐽  
    Meni su se kontrakcije cak i smanjile odkad pijem tablete za zeljezo. A kad dodu, malo su jace nego prije. Vise me dole sve boli, kosti i zdjelica...

Miki94
    26. Studeni 2020. 13:42

Lullee

Cure da se javim,ja sam nenadano rodila😂🙏u 9,30 pukao vodenhak,bez trudova,zatvorena,u 12h usla u boks dobila gel,skakala na pilates lopti,pa dobika drip i u 16h stigao moj djecak,3,600 i 51cm. Sad dolazim k sebi u Petrovoj bolnici🙏💙

Ogromne čestitke, i baš mi je drago da si dočekala taj momenat, Lullee. Kada vidim da se neko novi javi, uvijek me želja mine, i zamišljam sebe u tim momentima, kako sam rodila i kako je beba tu živa pored mene.  Uživaj sada sa svojim bebijem, brz oporavak ti želim i brz odlazak doma za uživanje sa taticom i ostatkom porodice 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Mart14
    26. Studeni 2020. 14:41

Ovčice ja sam isto tako tužna jer necu biti trudna više,a istovremeno jedva čekam da se rodi! baš mi je divno vecinom iskustvo cijele trudnoce,i ako opet nekada u buducnosti budem trudna osjecaj ce biti drugi s drugom bebom 💓 Lilo_23 ja sam koristila secernu pastu samo za noge još ljetos dok je stomak bio mali i prije trudnoće,ali ako si radiš brazilku inače sa secernom pastom možes i sada 🤗 samo ne bi valjalo da sad uvodiš iznenada secernu ili bilo koju drugu metodu koju inace ne koristis.

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Senoritakova
    26. Studeni 2020. 15:15

Već dugo vam se hoću javiti. Meni skidaju serklaž za3tjedna. Radi se u sali i nakon toga pregled i ctg. Ako sve ok ide se kući.
    Ovčice jel ti gin spomenula da je beba manja od prosjeka. Ja sam u utorak isla na pregled, beba 2100 i rekla je da je manja...baš sam se uplašila. Iako jenRita isto rođena sa 3100u 39tt
    Uskoro mi se ukida magnezij, utrogestan i cordipin. Kontrakcije osjetim. Uplašila me i rekla da ću ići na prirodni porod, iako je orvi bio hitni carski. Ima li koja iskustva s tim?

santina
    26. Studeni 2020. 15:50

Lullee i Dorapamidora jeste li izasli kuci? Kako su bebaci, kako se vi osjecate? Nadam se da jeste, pa cekamo da se javite, jer to znaci da je sve u redu. ☺️
    Senoritakova, ma superr! Dosla si do kraja, beba je dobro, a ima jos vremena da dobije na kilazi. U zadnjim tjednima sve vise dobijaju. A planiranje na prirodni porod je samo znak da je sve u redu, zasto te to plasi? Isto tako dosta oni znaju fulati u toj procjeni kilaze, ovde sami kazu +/- 0.5kg. Sto isto vazi i za Mateu.
    Ja sam "ok". Mirno stanje zasad i samo da tako ostane sto duze. Sutra imam UZV, pa da vidim kako beba napreduje. I ja cu se hvatati za +0.5kg i nadati se da beba ima sto vise. ☺️
    Sa krvi mi je haos.. Ja ne znam kako se talo vise analizira.. Nakon dobivanja transfuzije su bili toliko losi, da su vadili svaki dan krv, da bi se zadnji dan "popravilo" samo od sebe, i sad tek za 7dana 1 kontrola.. sve je to meni upitno..

lola_28
    26. Studeni 2020. 16:40

nini0

Jutro 😌😌
    Jel ima koja od vas da ima mučnine krajem trudnoće??
    Nisu stalne već samo navečer ili ujutro ponekad popraćene povraćanjem a ponekad samo mučnina i nagon za povraćanjem ali uspijem obuzdati da ne odem svaki put povraćat jer opet tu je i žgaravica koja meču za poludjeti 😔😔 u 35 tj. sam

nini0, ja sam sad u 33.tjednu i ako slucajno navecer malo vise pojedem ili mi ne pase to sto sam pojela..imam uzasnu zgaravicu..u prve dvije trudnoće sam sve skupa povratila par puta...a u ovoj trecoj nisam prestala povracati..u pocetku svakodnevno..onda se malo primirilo,mozda kroz 5.mj...nakon toga opet cesto..koji put se zareda par dana zaredom...uzas!!
    Tako da sad uglavnom jako malo veceram...jer mi inace bude prelose..moram leci s tri jastuka, zgaravica mi dode do grla, pa ako ne mogu vise izdrzati onda povratim..🙃😆🙈🙊
    P.s. mozda zvuci glupo, ali kad stavim zvaku, ocito smanji ph u grlu pa mi bude puno lakse..tako da cesto zaspem sa zvakom u ustima🤣😅..pa ju poslje trazim da li mi je negdje u kosi🤭🤭
    Ali svakako ako te strah, razgovaraj s doktoricom...bolje da provjeris..😉

lola_28
    26. Studeni 2020. 17:05

Evo i naseg trbuha:
    https://ibb.co/VC6bFZd
    Ja i bebac smo sad na nekih +10kg!
    U prve dvije sam dobila oko 12kg, tako cemo i sad otprilike..i to brzo poslije nestane.😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.