Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    24. Studeni 2020. 13:16

Ovih dana idem na bris za streptokok pa cu bas pitati jel moze vidjeti dal sam otvorena i u kojem je polozaju beba. Uredna mi je trudnoca do sad pa me mozda i zato nije gledala, doduse, nije i neka od rijeci i truda pa mozda i zato 🙊🙄

dakky
    24. Studeni 2020. 13:34

Cure bok! Evo, mi s pregleda. CTG uredan, nalaz streptokoka negativan, cerviks skraćen i mekši (tako je već zadnja 3 tj ali mi nikad ne kaže duljinu), nisam otvorena. Bebač trenutno cca 2.870 kg. Uglv, sve super i pregled za tj dana :) Sad sam ipak puno mirnija! Opet se okrenuo od zadnjeg puta (Full je očito nemiran, ali bitno da je glavica i dalje dolje. Samo mijenja gdje su mu leđa. Svaki tj dana on mijenja strane 😅😂)
    Moram priznati mene dr od prvog dana gleda prvo vaginalno pa onda uzv. 

flower93
    24. Studeni 2020. 15:32

Vidin da je cerviks opet tema, njegov nacin pracenja.. Mene doktor uvijek vaginalno pregleda koliko sam zatvorena i izmjeri cerviks.. I sam je naglasio da se cerviks mjeri vaginalnim uzv-om, a bebe preko trbuha.. Moj je zadnji put bio 43mm i bio je jako zadovoljan, a lagane setnje mi od samog pocetka preporucuje.. Bez velikih napora

Mart14
    24. Studeni 2020. 16:25

Dakyy odlično cestitke na dobrom uzv 🤗 
    Vezano za cervix,ovisi od doktora do doktora, kao i sve ostalo. Netko mjeri,netko ne, frendica mi je rekla da njoj nisu cak radili bris na streptokok,srecom sve je bilo okej, ali užaas!! Na osnovu čega jedan ginekolog zaključi da neka pretraga nije potrebna 🤦

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Nova19
    24. Studeni 2020. 17:28

Evo i mene sa pregleda... dečko ima oko 3kg, dalje je veći za tjedan dana, super napreduje a ja sam sa kilama na samo +6 ali je doktor jako zadovoljan 👍
    Cerviks malo kraći i mekan, dovoljno plodne vode... bh kontrakcije koje svakodnevno osjećam je skroz normalno jer se priprema sve za porod...
    Sljedeći pregled za tjedan dana u bolnici 🤗

dakky
    24. Studeni 2020. 17:46

Nova19

Evo i mene sa pregleda… dečko ima oko 3kg, dalje je veći za tjedan dana, super napreduje a ja sam sa kilama na samo +6 ali je doktor jako zadovoljan 👍
    Cerviks malo kraći i mekan, dovoljno plodne vode… bh kontrakcije koje svakodnevno osjećam je skroz normalno jer se priprema sve za porod…
    Sljedeći pregled za tjedan dana u bolnici 🤗

Cestitke na super pregledu!!! 🤗 i bravo za kile! 💪U kojoj si ti bolnici?
    Marta14 - hvala ti! Bas je ohrabrujuce kad pregledi prođu dobro 😊 

Nova19
    24. Studeni 2020. 18:12

Dakky ići ću na SV Duh... tamo sam rodila prvu curku i bila prezadovoljna sa svime... nadam se da će i ovaj put biti tako ☺️ Gdje ćeš ti?

dakky
    24. Studeni 2020. 18:34

Nova19

Dakkyići ću na SV Duh… tamo sam rodila prvu curku i bila prezadovoljna sa svime… nadam se da će i ovaj put biti tako ☺️ Gdje ćeš ti?

Merkur. Prvi mi je put pa ionako nemam iskustva s drugim bolnicama... Za Sv.Duh sam cula same pohvale ali ja od pocetka idem u Merkur na preglede pa mi je bili logicno da tu i ostanem.

ovčica
    24. Studeni 2020. 18:56

Bravo cure za super preglede! 🥰❤️
    Nedavno je neka curka stavila link za edukacije rode, prosla sam ju i mogu samo preporuciti dalje! Teme su super, objasnjenja jednostavna, a slike i ilustracije dodatno olaksavaju pojedine teme :)

Nova19
    24. Studeni 2020. 19:29

Dakky mislim da je Merkur isto jako dobar, isto sam čula samo pozitivne stvari 👌
    A i ja bi na tvom mjestu ostala na istom mjestu gdje su mi vodili trudnoću, dobar odabir 👍 
    U biti, koliko se sjećam od prvog poroda, najbitnije su babice i slušati ih kada dođe vrijeme izgona 💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.