Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    25. Studeni 2020. 06:21

Poceli nam stizati mali herojiiii. Yupiiii. Nevjerovatno. Bas me raduje kad se svaka od vas ovako javi. Pogotovo kad je u terminu, relativno zacas se zavrsi, a bebac pravi.
    Uzivajte sa svojim bebicama i zelim vam sto brzi oporavak. 😘😘

Nova19
    25. Studeni 2020. 06:31

Lullee super porod mi se čini 👌👌 nadam se da ćemo i sve mi ekspresno to obaviti i uživati sa našim bebicama 🥰
    Ne mogu si zamisliti tiskati pod maskom, ali takva su vremena nažalost, i još bez pratnje i da tata ne vidi bebu dok ne izađeš van... uh, ali sve brzo prođe pa tako će i to! I onda samo uživancija ❤️
    Dobro si me podsjetila na ručnik i papuče za tuš, znam da mi nešto fali u koferu 😁👍
    Uživaj u bebici (kako se zove?) 🥰

Nova19
    25. Studeni 2020. 07:04

Lullee si te testirali na koronu prije poroda? Čula sam kao da to rade pa me zanima iz prve ruke znati jel to istina ?

ovčica
    25. Studeni 2020. 08:30

Lullee, jos jednom cestitke i super da je tako ispao porod. Mislim da si svaka od nas zeli da traje toliko ko tvoj 🙊
    Mene uzasno frustrira sto nema pratnje i bas sam ljuta zbog toga. Ako nas testiraju i provjeravaju prije ulaska u bolnicu, zasto nebi mogli i pratnju. Kao da se 100 zena porodi taj dan u xy bolnici. 
    S obzirom da sam prvorotka i nemam pojma sto me ceka, koliko ce trajati, kako izgleda box i sl, podrska od strane muza, pa makar da samo stoji pored mene i suti znacila bi mi sve na svijetu. Iskreno, mislim da im je korona samo izgovor da pratnja ne smeta tamo... 😡

• Lullee
    25. Studeni 2020. 11:01

Moje iskustvo,a ovo mi je 3.porod,  je da je stvarno vazno da se mama poslozi u glavi. Necu lagati da ne boli,ali zaboravi se odmah cim bebicu ugledas. Hodajte i trazite pilates loptu,nemojte da vas samo zalegnu. Nisu me testirali na koronu,a mislim da to ovisi i o brzini svega,mene su morali odmah u box jer mi je sukljala plodna niz noge. Iskreno ne pustaju pratnju jer ne mogu hendlat toliko ljudi,malo ih je,stalno je netko u izolaciji i potpuno ih razumijem,nisu oni krivi vec ekipica koja zbog svoje sebicnosti i neodgovornosti ne postuje mjere jer wto njima nije nista😡e zbog njih mi radjamo pod maskama,zbog njih ocevi ne vide svoju djecu po nekoliko dana,ovisno kad te puste doma,zbog njih ne mogu vidjeti ni svog tatu u domu itd. Nije krivo osoblje,trude se maksimalno,vec ovaj bezobzirni,blentavi narod koji vjecno misli da je najpametniji.

Nova19
    25. Studeni 2020. 11:34

Lullee bitno da ste ti i beba to sve super prošli 🥰 a ovo šta te ljuti sa neodgovornim ljudima i meni je muka od toga, a nažalost možemo samo trpiti i nadati se da će nas zaobići...
    Uživaj sada u svojoj srećici 😍

Mart14
    25. Studeni 2020. 12:02

Moram se i ja pridružit nezadovoljstvu. Prvo je dijete i meni ali nekako se pomiriš da ces roditi sam,ti i osoblje. Ali pretužno je da otac ne može vidit svoje dijete minimalno 3 dana ako sve bude uredu. Na 5 min preko stakla,ma bilo šta ali ne daju. ☹️ Bas me ljuti i rastužuje to 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• matea1201
    25. Studeni 2020. 13:00

hej cure! ja obavila briseve. doktorica me naručila 8.12. u rodilištu na pregled

ovčica
    25. Studeni 2020. 13:15

matea1201

hej cure! ja obavila briseve. doktorica me naručila 8.12. u rodilištu na pregled

Ja idem sutra! Jel ti uzela samo bris ili te i pregledala?
    Ocekujem da ce i mene oko tog datuma naruciti za bolnicu. Steta sto nismo u istoj bolnici :D

malamarelica
    25. Studeni 2020. 13:28

Čestitam!!! Prekrasne vijesti!
    Netko od cura je pitao za porod u kadi. Jucer sam a
    slusala online trudnicki tecaj i rekli su da ta kad postoji samo u Petrovoj, ali da sad nije u funkciji.
    Ja sam vam opet u brizi. Od jucer popodne beba mi se javi svake prijestupne i to jako blago. Nor jednom lagani udarac pa nakon pola sata jos jedan, pa nakon sat vremena jedan. Znaci prestrasno! Ko da sam ono 20 tjedana. A sve je bilo super s javljanjem, bas se cesto javljao i osjetljivo onako. Danas katastrofa evo 3x sam plakala. Muz me ne zeli voziti na hitnu. Ne znam, evo neka bude kako mora. Ne mogu vise, stvarno ne mogu. Ja sam sve napravila, ali nece pa nece i ne mogu ga dozvati

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.