Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    25. Studeni 2020. 15:04

Ovčice nije me pregledavala, sako je uzela bris. da, šteta😏  mala marelice bez brige, svima nam se bebice javljaju neki dan više neki manje, pogotovo još u tim tjednima, sretno😊

malamarelica
    25. Studeni 2020. 15:06

Ne znam sta bih bez vas, iskreno!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

lola_28
    25. Studeni 2020. 15:16

lola_28

mart14

Super,puno ti hvala! 🤗 Jos pitanje ako se sjecas,piše da dođe 25jednokratnih posudica,što kad se potroše? Jesu baš jednokratne? Mogu li se kupiti negdje dodatne?

Dragamart14, neznam da li je naš možda bio stariji model..ne sjećam se jednokratnih posudica😆🤔..Ja bi nastavke skinula,oprala i dezinficirala…
    Svakako pitam u ljekarni, pa ti javim detalje…😊

mart14, ipak sam provjerila..i mene je zanimalo..jer ga planiram kupiti...uglavnom onaj koji sam imala je stariji model i nije imao posudice.
    Ovaj novi je isti, jedina razlika su bas te posudice.
    Moze ih se oprati i dezinficirati alkoholom, pa ponovno koristiti..rekli su mi da je tako i najbolje da nema smisla ih bacati. 😊

Lei_Be
    25. Studeni 2020. 15:19

Hej curke, evo i nas s pregleda, bebač je super, 2200 grama i dobila sam jednu prekrasnu slikicu gdje mu se ličeko vidi 😍😍 cervix 12mm, kontrola za tjedan dana opet.. jučer sam oprala svu robicu, danas idemo po kolica i spremni smo 😊 samo nam još ime fali 😅

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

lola_28
    25. Studeni 2020. 15:31

Lullee

Malo me iznenadilo,bas nisam ocekivala jer sam jucer bila na pregledu potpuno zatvorena,ali vodenjak puknuo jutros🤷‍♀️Pa mi je organizacija djece,muza,kofera bila ekspresna. Iako mi je treci porod bio je najbolniji,ali srecom samo 4 sata trudovakoji puno vise bole nego s vodenjakom. Osoblje i tretman u Petrovoj mrak,sve pohvale zaista! Pratnje nema,radja se pod maskom,ali je najgore sto tata uopce nema pristup bebi i mami tek na otpustu iz bolnice. To mi je zao jako jer nismo tatu vidjeli,ali sto je tu je,ako bude sve ok otpustili bi me odmah u cetvrtak cemu se toplo nadam. Nisam uzela epiduralnu,samo gel i drip,bolno je,ali evo meni se ispostavilo sva 3 puta da porod ide brze bez epi. Pelene za bebu nitko nije trazio za sad,vidjet cemo sutra. Kozmetika,ulosci,jednokratne gace,pidjame,papuce i japanke za tus,rucnici, voda i nesto slatko ili slano za gricnut. Ostalo se moze dostaviti do porte pa ti donesu. Ja sam spakirala nepromocive podloge,ali i to ti daju u bolnici. Griju na 700 tako da vam ne trebaju debele pidjame. Ssmo hrabro curke moje! 💪🤞🤗Boli,ali se svaki bol isplati za to malo cudo💙🙏

Također se pridruzujem cestitkama...sve najbolje mami i bebici i da sto prije idete doma, uzivati u miru svog doma s najmilijima..💙💙💙
    P.s.i mene ceka treci porod..posto sam i sama mami bila trece dijete, ona mi je rekla pa to trece samo ispadne😄😂😂..a ocito je to ona rekla samo da mene ohrabri,..al jos uvijek se nadam da nece biti bas najbolniji...😆😄😀

lola_28
    25. Studeni 2020. 15:40

Malamarelica, pokusaj misliti pozitivno...kako kazu cure beba osjeti tvoj nemir...evo uvijek imas nas ovdje da nam se izjadas...
    Iskreno, kad sam ja bila u 6 mjesecu trudnoce..uopce nisam pratila pokrete, niti tome obracala pozornost..u tom periodu stvarno je bilo dana kad bi tek rijetko nesto osjetila...ako bi bila aktivnija..tek navecer kad bi legla bi bilo nesto konkretnije...sad vec kako smo u 8.mjesecu beba ima manje mjesta u trbuhu, pa vise osjetim..ali isto zna biti perioda kad je dosta mirna..zna tako proci i cijelo popodne...
    Svako dobro ti zelim💜..
    P.s.pronadi nesto sto ce malo zaokupirati tvoje misli, neku dobru knjigu, molitvu ako vjerujes...peci kolace, prosetaj s prijateljicama..naravno sve u mogucnostima koje ti dozvoljava tvoje stanje, negdje sam procitala da moras malo mirovati...
    Velika pusa🥰

dakky
    25. Studeni 2020. 15:42

Lei_Be

Hej curke, evo i nas s pregleda, bebač je super, 2200 grama i dobila sam jednu prekrasnu slikicu gdje mu se ličeko vidi 😍😍 cervix 12mm, kontrola za tjedan dana opet.. jučer sam oprala svu robicu, danas idemo po kolica i spremni smo 😊 samo nam još ime fali 😅

Cestitke na super pregledu!! I slicici!! Moji nemaju papira u bolnici pa vec duugo nema slicice :(
    I nama danas stigla kolica. Ostalo je spremno. Sve oprano i speglano, torbe spremno jedino i nama fali ime. To nam je ispalo najveci problem pa te skroz razumijem 🤣😅

malamarelica
    25. Studeni 2020. 16:05

Evo isla sam malo prosetati, sad legla na bok, javio mi se dvaput zaredom onako da sam bas osjetila, ali nekako iznutra. Ne znam kako to opisati, ne na kozi nego kao da je unutra okrenut. Jel to moguce? I prije setnje sam osjetila kao da mi se neka ko kugla pomjera u trbuhu. Jel se to racuna kao micanje? Oprostite ako su mi glupa pitanja. 
    Lola hvala na savjetu. Ne bih ni ja toliko brinula nego se ovih dana bas lijepo javljao, presretna sam bila. Ovo me bas uplasilo. A valjda je ok da se ipak javio danas pa makar i malo 

malamarelica
    25. Studeni 2020. 16:07

Ma ova glupa korona. Htjela sam ici kupovati kuglice eto da se malo razveselim pa me strah zbog tog sveg. I to dosta utjece. Nit mi tko dolazi jer svi rade, svi su oprezni

• Amy123
    25. Studeni 2020. 16:17

Pozdrav svima

Pila sam duphastone i danas sam radila test na trudnocu koji je pozitivan. Da li on moze lazno dati pozitivan rezultat ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.