Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    24. Studeni 2020. 20:40

Cure da se javim,ja sam nenadano rodila😂🙏u 9,30 pukao vodenhak,bez trudova,zatvorena,u 12h usla u boks dobila gel,skakala na pilates lopti,pa dobika drip i u 16h stigao moj djecak,3,600 i 51cm. Sad dolazim k sebi u Petrovoj bolnici🙏💙

santina
    24. Studeni 2020. 21:37

Ajmeee Lullee, zezas?? Stvarno?? 😲😲
    Cestitam ti od srca i zelim vam svu srecu ovog svijeta. Kako si ti? Kako bebano?

Krenule su stizati bebiceeee. Samo ne gledajte jos u mene 🙈

Lei_Be
    24. Studeni 2020. 21:57

Lullee

Cure da se javim,ja sam nenadano rodila😂🙏u 9,30 pukao vodenhak,bez trudova,zatvorena,u 12h usla u boks dobila gel,skakala na pilates lopti,pa dobika drip i u 16h stigao moj djecak,3,600 i 51cm. Sad dolazim k sebi u Petrovoj bolnici🙏💙

Lullee čestitke od srca 😍😍😍 želim ti brzi oporavak 😘

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

dakky
    24. Studeni 2020. 22:09

Lullee

Jooj divno!!! Cestitke od ❤!! Decko je taman po mjerama, bravooo!! Zelim brz oporavam i javljaj kakva je situacija kad uspijes. Bas sam sretna zbog vas 😁

ovčica
    24. Studeni 2020. 22:18

Lullee

Cestitke od srca!  zelim ti brz oporavak, a malenome bezbrizno djetinjstvo! ❤️ Daaa, pisi nam dojmove kad odmoris!

• matea1201
    24. Studeni 2020. 22:26

Lullee čestitam!! bome počelo je😅   čestitam curama koje su bile na uspješnim pregledima i nek je sretno svima!! ja sutra idem na briseve

Nova19
    24. Studeni 2020. 22:42

Lullee čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️ Brz oporavak i samo uživancija! Javi se kada stigneš 🥰

Mart14
    24. Studeni 2020. 23:27

Lullee iskrene čestitke,bebac je po mjeri! ♥️💙 Drago mi je da je sve uredu prošlo,nekako tvoja poruka šalje dobru vibru,odnosno da je bilo pozitivno iskustvo,bar se nadam 🤗🤗

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• Lullee
    24. Studeni 2020. 23:33

Malo me iznenadilo,bas nisam ocekivala jer sam jucer bila na pregledu potpuno zatvorena,ali vodenjak puknuo jutros🤷‍♀️Pa mi je organizacija djece,muza,kofera bila ekspresna. Iako mi je treci porod bio je najbolniji,ali srecom samo 4 sata trudovakoji puno vise bole nego s vodenjakom. Osoblje i tretman u Petrovoj mrak,sve pohvale zaista! Pratnje nema,radja se pod maskom,ali je najgore sto tata uopce nema pristup bebi i mami tek na otpustu iz bolnice. To mi je zao jako jer nismo tatu vidjeli,ali sto je tu je,ako bude sve ok otpustili bi me odmah u cetvrtak cemu se toplo nadam. Nisam uzela epiduralnu,samo gel i drip,bolno je,ali evo meni se ispostavilo sva 3 puta da porod ide brze bez epi. Pelene za bebu nitko nije trazio za sad,vidjet cemo sutra. Kozmetika,ulosci,jednokratne gace,pidjame,papuce i japanke za tus,rucnici, voda i nesto slatko ili slano za gricnut. Ostalo se moze dostaviti do porte pa ti donesu. Ja sam spakirala nepromocive podloge,ali i to ti daju u bolnici. Griju na 700 tako da vam ne trebaju debele pidjame. Ssmo hrabro curke moje! 💪🤞🤗Boli,ali se svaki bol isplati za to malo cudo💙🙏

• Lullee
    24. Studeni 2020. 23:35

Trazite svakako pilates loptu,bas pomaze i kod bolova i kod otvaranja! I disati disati disati 🙏🤞💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.