Cure da se javim,ja sam nenadano rodila😂🙏u 9,30 pukao vodenhak,bez trudova,zatvorena,u 12h usla u boks dobila gel,skakala na pilates lopti,pa dobika drip i u 16h stigao moj djecak,3,600 i 51cm. Sad dolazim k sebi u Petrovoj bolnici🙏💙
Ajmeee Lullee, zezas?? Stvarno?? 😲😲
Cestitam ti od srca i zelim vam svu srecu ovog svijeta. Kako si ti? Kako bebano?
Krenule su stizati bebiceeee. Samo ne gledajte jos u mene 🙈
Cure da se javim,ja sam nenadano rodila😂🙏u 9,30 pukao vodenhak,bez trudova,zatvorena,u 12h usla u boks dobila gel,skakala na pilates lopti,pa dobika drip i u 16h stigao moj djecak,3,600 i 51cm. Sad dolazim k sebi u Petrovoj bolnici🙏💙
Lullee čestitke od srca 😍😍😍 želim ti brzi oporavak 😘
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Jooj divno!!! Cestitke od ❤!! Decko je taman po mjerama, bravooo!! Zelim brz oporavam i javljaj kakva je situacija kad uspijes. Bas sam sretna zbog vas 😁
Cestitke od srca! zelim ti brz oporavak, a malenome bezbrizno djetinjstvo! ❤️ Daaa, pisi nam dojmove kad odmoris!
Lullee čestitam!! bome počelo je😅 čestitam curama koje su bile na uspješnim pregledima i nek je sretno svima!! ja sutra idem na briseve
Lullee čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️ Brz oporavak i samo uživancija! Javi se kada stigneš 🥰
Lullee iskrene čestitke,bebac je po mjeri! ♥️💙 Drago mi je da je sve uredu prošlo,nekako tvoja poruka šalje dobru vibru,odnosno da je bilo pozitivno iskustvo,bar se nadam 🤗🤗
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Malo me iznenadilo,bas nisam ocekivala jer sam jucer bila na pregledu potpuno zatvorena,ali vodenjak puknuo jutros🤷♀️Pa mi je organizacija djece,muza,kofera bila ekspresna. Iako mi je treci porod bio je najbolniji,ali srecom samo 4 sata trudovakoji puno vise bole nego s vodenjakom. Osoblje i tretman u Petrovoj mrak,sve pohvale zaista! Pratnje nema,radja se pod maskom,ali je najgore sto tata uopce nema pristup bebi i mami tek na otpustu iz bolnice. To mi je zao jako jer nismo tatu vidjeli,ali sto je tu je,ako bude sve ok otpustili bi me odmah u cetvrtak cemu se toplo nadam. Nisam uzela epiduralnu,samo gel i drip,bolno je,ali evo meni se ispostavilo sva 3 puta da porod ide brze bez epi. Pelene za bebu nitko nije trazio za sad,vidjet cemo sutra. Kozmetika,ulosci,jednokratne gace,pidjame,papuce i japanke za tus,rucnici, voda i nesto slatko ili slano za gricnut. Ostalo se moze dostaviti do porte pa ti donesu. Ja sam spakirala nepromocive podloge,ali i to ti daju u bolnici. Griju na 700 tako da vam ne trebaju debele pidjame. Ssmo hrabro curke moje! 💪🤞🤗Boli,ali se svaki bol isplati za to malo cudo💙🙏
Trazite svakako pilates loptu,bas pomaze i kod bolova i kod otvaranja! I disati disati disati 🙏🤞💪
Sortiraj odgovore
Najstariji