Pozdrav cure😊
Evo i mene ako me primate u drustvo!
Bila sam aktivna na LH temi a u zadnjih par mjeseci na MPO temi jer smo se suprug i ja spremali sad u 3 mjesecu na prvi postupak!
Pokusavali smo ostvariti trudnocu skoro godinu i pol i kako se nista nije dogadjalo bez obzira sto su nam nalazi bili uredni(bar ono osnovno sto smo uradili),odlucili smo otici na pregled na humanu reprodukciju!
Prikupili smo sve nalaze i cekali prvi dan ciklusa kako bi se javili u bolnicu i dogovorili folikulometrije i inseminaciju,a umjesto toga,15.03. ugledali smo svoj prvi plusic!
Jucer smo obavili prvi pregled,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom i cuje se srce ploda❤️😊
Danas sam trudna 6+2,termin je 23.-24.11.
Bas mi je jako drago zbog Vas, zelim Vam urednu trudnocu i sve najljepse 🥰😊
Sljedecih 9mj cemo se ovdje druziti❤
Hvala🥰
I ja vama svima zelim mirne i bezbrizne trudnoce i lagane porode!❤️
I mislim da nema potrebe da si persiramo,bar meni to nije vazno,a i mislim da nisam toliko stara(iako su mi 32 godinice)😀
Pozdrav cure😊
Bila sam aktivna na LH temi a u zadnjih par mjeseci na MPO temi jer smo se suprug i ja spremali sad u 3 mjesecu na prvi postupak!
Pokusavali smo ostvariti trudnocu skoro godinu i pol i kako se nista nije dogadjalo bez obzira sto su nam nalazi bili uredni(bar ono osnovno sto smo uradili),odlucili smo otici na pregled na humanu reprodukciju!
Prikupili smo sve nalaze i cekali prvi dan ciklusa kako bi se javili u bolnicu i dogovorili folikulometrije i inseminaciju,a umjesto toga,15.03. ugledali smo svoj prvi plusic!
Jucer smo obavili prvi pregled,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom i cuje se srce ploda❤️😊
Ajmeeee 🥰 bas mi je drago da si uspjela ostati trudna prirodno!
Naravno zelim uspjesnu i laganu trudnocu 😊
Mislim da sam negdje vec napisala al kad vec svi iznose godine da se ponovim😂😂
Imam 21, tocno za mj dana punim 22
uh, blago ti se, ja se već pomalo osjećam staro😂😁
Joooj curee.. pa onda sam ja baba stara.. 38..
Mojamrvaa
Pozdrav cure😊
Čestitam Arwen87 :)
Cure, pijete li vi folnu? I čiju?:)
Ja pijem folat, Jarrow formulas od 1000 mcg
Ja Vam preporucujem da promjenite gineko ako ste u mogucnosti. Cini mi se ne strucna. Jucer je rekla da ne morate doci na pregled premda ste imali smedi iscjedak. Smedi iscjedak ne mora biti nista ozbiljno ali i moze, a ona Vama govori da nema potrebe da dodete na pregled🤔🤔
Danas Vam je pak rekla da joj je nesto premutno? Ne razumijem o cemu moze biti rijec..
Ovisi od ultrazvuka do ultrazvuka, neki su malo bolji pa bi mozda vec i detektirali bebine otkucaje..
Imate pravo na drugo misljenje, pa ako ste u mogucnosti potrazite drugog gineko.
Nemoj mi viii pliz osjecam se staro...a i jesam haha 36
..ma ovo mi je treca trudnoca tako da znam i od mnogih sam ginekologa culal da u slucaju bilo kakvog iscjedka ili drugog problema u prvom tromjesecju jedina terapija je duphaston i mirovanje..ne postoji nista vise sto iti jedan ginekolog u ovoj fazi moze uciniti... zato mi je tako rekla..jer sam vec pod terapijom..ne moze se nista vise drugo uciniti a rizik je dolaska zbog korone...a ovo za ultrazvuk ne znam..nadam se da je stariji aparat...ona inace nije moj ginekolog ali u mom gradu trenutno zbog korone ne radi ama bas nitko osim nje..tako da je zasad to to...u prvom tromj.ne mozemo nista nego mirovati piti terapiju i nadati se....hvala ti na podrsci .
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji