Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    07. Studeni 2020. 20:44

I meni je fora taj ruksak, al zasad necu nista uzimati, dobili smo neku torbu uz kolica. A uvijek mogu strpati stvari u neku platnenu vrecku i dole u kolica, bar za prvu ruku :)
    Dobila sam nalaze krvi, zeljezo na granici a niski su hemoglobin i jos nesto pa sam dobila tablete. A one za kontrakcije necu piti zasad. Stvarno mislim da mi jos nije potrebno. 

ovčica
    09. Studeni 2020. 08:37

Utihnule ste, nadam se da ste sve dobro 
    2-3 dana me bas boli u preponama. Kad ustajem ili hodam je filozofija otkloniti bol. Jel se jos nekoj to dogada?

• matea1201
    09. Studeni 2020. 09:00

jutro! evo mi smo dobro🙂  ovčice mene su boljele prepone prije svakog poroda, mislim u zadnje vrijeme....evo sad u ovoj trudnoći još ne

ovčica
    09. Studeni 2020. 09:40

Uff, bas je neugodan osjecaj, ko da ce mi se kosti odvojiti od tijela znam da se to sve priprema, jos 2tjedna i u terminu smo, ne mogu vjerovati kako je to brzo doslo!
    Matea, u kojoj si ti bolnici? 

nini0
    09. Studeni 2020. 09:50

Jutro.. 🙂
    Zanima me jel koja od vas ima dva termina poroda i po kojem se ravnate?!
    Mi smo trenutno u 32 tj. Te nam je prvi termin bio 9.1 međutim to se sve pomaklo na 27.12 😃😃

Liam💙
    25.12.2020

• matea1201
    09. Studeni 2020. 09:50

Ovčice misliš u kojoj ću bolnici roditi? merkur. a ti?

ovčica
    09. Studeni 2020. 10:23

Matea, ja cu u vinogradskoj :)
    Ninio, mene dr od pocetka prati po uzv i tako je dala termin, a ne po ciklusima jer nemam pravilne. I beba bas tako napreduje po uzv ;)

Lei_Be
    09. Studeni 2020. 11:52

Ma kakav termin poroda, bebe će doć kad će one htjeti 😜😅
    Ja nemam bolove u preponama, ali me zato listovi ubijaju.. plače mi se svaku noć koliko me bole noge, ne mogu zaspati.. a zadnjih tjedan-dva imam i žgaravicu 🤯😵 kažu blaženo stanje, hmm 😂 kako se vi nosite s tim problemima ako ih imate?
    Probala sam prije neki dan dignuti temu porod u vodi ali nema odgovora.. je li koja od vas rodila ili će roditi u vodi? Prednosti, mane? Savjeti? Ja sam vidjela da bolnica to nudi, pa sam se baš zainteresirala 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

ovčica
    09. Studeni 2020. 12:01

Lei_Be

Ma kakav termin poroda, bebe će doć kad će one htjeti 😜😅
    Ja nemam bolove u preponama, ali me zato listovi ubijaju.. plače mi se svaku noć koliko me bole noge, ne mogu zaspati.. a zadnjih tjedan-dva imam i žgaravicu 🤯😵 kažu blaženo stanje, hmm 😂 kako se vi nosite s tim problemima ako ih imate?
    Probala sam prije neki dan dignuti temu porod u vodi ali nema odgovora.. je li koja od vas rodila ili će roditi u vodi? Prednosti, mane? Savjeti? Ja sam vidjela da bolnica to nudi, pa sam se baš zainteresirala 😁

Meni je prva trudnoca pa nisam ni razmisljala o nekim posebnim metodama poroda 😁🙈 
    Jel dizes noge u zrak? Pijes magnezij? Mozda ti malo olaksa bolove...

flower93
    09. Studeni 2020. 12:48

Problem sa preponama jos nemam, ali nemirne noge, grcevi, zgaravica, kod mene su prisutni vec nekoliko tjedana bas intenzivno 🤦‍♀️ jucer nisam mogla noge namjestit pola noci, neku noc me zgaravica probudila u 2h ujutro i nije dala spavat do 5h.. Cak sam i Hrgovica gledala kako boxa haha 😂😂
    Meni je profa rekao pred kojih dva mjeseca da vise ne gledamo tjedne trudnoce od moje zadnje menstruacije, nego se iskljucivo vodimo uzv-om. Od samog starta su bebaci bilo veci po tjedan i pol od mojih tjedana i tak ih stalno prati. Sluzbeni termin poroda kao takav uopce ni ne spominjemo, s obzirom da su blizanci. Plan je u 37tt carski i to je to. A to bi taman trebalo pasti na moj rođendan hehe 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.