Hvala ovcica i santina.
Eee ovo sa slike je idealno! Da idu botunici na obe strane..
mislim da cu ja 4 ponijeti jer ne znam kakvo ce bit stanje obzirom na koronu, nije da mi mogu samo moji dobaciti.. znaci mi smo tamo cijeli dan u spavacici?
Znam da zvuce debilno ova moja pitanja al eto prvi put mi je, s bolnicama hvala Bogu nemam iskustva, htjela bi bit sto spremnija..
Mislite li da je potrebno grudnjak i donju majicu za dojenje?
I sto cete od odjece za sebe staviti?
Ja sam kupila 3 spavacice i sad se mislim jel bi još jednu,sve imaju dugmice za dojenje. Ja sam mogla kupiti izgleda dvije za jednu iz c&a 😂 Ne znam gdje ima jeftinijih od 100kn ☹️
Lei_be drago ni je da sve miruje! Vjerujem da je i tebi laknulo ♥️
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Mislim da neces nista sem spavacice trebati. Dovoljan ti je jos ogrtac i obavezno mrezaste gace za porodilje, ne obicne.
Sto se tice grudnjaka za dojilje mislim da treba, jer mozda mlijeko krene curiti, pa ces morati stavljati i one tufere za dojilje, da ne bi i gore procurila, jer nam onda ni bi bilo dosts ni 10 spavacica. 😂😂 Mada kazu da se laktacija najcesce uspostavlja 3.-4. dan. Nekome cak i sada curi mlijeko.. sve je to individualno.
Ali mislim da donja majica za dojenje nepotrebna zbog vrucine..
Spavacica moze imati i 1 centralni red dugmica, da ne brigas, ali provjeri da idu nisko, a ne samo tipa 2-3 na vrhu. Prisloni je na sebe na licu mjesta, pa vidi da li mozes "izbaciti" sta kad zatreba. ☺️ Obavezno probaj i uzmi bar 1 broj veci. Ja sam inace sitna, nosim broj 36-38, ali su mi spavacice i 40. Jedna ima usitke pa se siri na stomaku i nije problem, ali ako je uski model onda moze za kasnije, nakon poroda.
Od odjece za nas nisam sigurna da nam vise ista treba. Sem za izlazak iz bolnice.. ali to ti mogu donijeti kasnije.
Sigurno će ti najudobnije bit u spavaćici, a i smatram da je to najbolje za nosit tih par dana nakon poroda. Posebice ako će bit puno krvi ili ako ćeš imat carski pa ćeš imat rez. Ja ću sebi spakirat obavezno 4 spavaćice (s dugim rukavima jer mi je draže da mi bude toplije nego hladnije), nekoliko čarapa, trenirku i možda neke tajce i tuniku za doma. Čisto da imam na izbor kad vidim kak ću se osjećat. Najmanje se zamaram sa garderobom za sebe tih dana, više mi je na pameti da uzmem sve od higijenskih potrepština.
.
Jučer sam bila u shoppingu u DMu, a muž je išao sa mnom da tegli vrećice. Nasmijala sam mu se ko nikad u životu. Htio mi je pomoć da svatko nekaj traži kaj trebamo sa popisa. S obzirom da se za bebe još i ja teško snalazim, rekla sam mu da ode do ženskih uložaka i pita prodavačicu za VIR uloške i mrežaste gaće. Došao je sav izbezumljen da kaj će mi te rupičaste gaće i babski ulošci praktički je te pakete skrivao kad je hodao po dućanu jer mu je bilo neugodno haha
Evo i nas sa pregleda! Beba raste kao gljiva, sada je mali veći za 2 tjedna i ima oko 2,8kg... okrenut je prema dole, sve po p.s.-u 😁
Cerviks je normalne veličine, malo smekšan ali zatvoren 👍
Posteljica se podigla (sa 1cm na 3,5cm), kaže da nećemo imati problema s njom 💪🏻
Vjerujem da će mali uraniti ali ja ću biti spremna 🤩 ostalo mi je još dovršiti torbu za bolnicu i to je to ☺️
Sljedeći pregled 24/11. Nadam se da će se mali onda htjet pokazati jer je imao cijelo vrijeme ruku preko lica i nismo ga nikako mogli uslikati 🤷♀️🤗
Evo i nas sa pregleda! Beba raste kao gljiva, sada je mali veći za 2 tjedna i ima oko 2,8kg… okrenut je prema dole, sve po p.s.-u 😁
Cerviks je normalne veličine, malo smekšan ali zatvoren 👍
Posteljica se podigla (sa 1cm na 3,5cm), kaže da nećemo imati problema s njom 💪🏻
Vjerujem da će mali uraniti ali ja ću biti spremna 🤩 ostalo mi je još dovršiti torbu za bolnicu i to je to ☺️
Sljedeći pregled 24/11. Nadam se da će se mali onda htjet pokazati jer je imao cijelo vrijeme ruku preko lica i nismo ga nikako mogli uslikati 🤷♀️🤗
Čestitam na urednom pregledu Kolko je maleni već veliki, moglo bi tebi to onda i krenuti još krajem ovog mjeseca
Ni naša djevojčica se na zadnjoj kontroli nije htjela družit s nama, okrenula je ličeko i samo smo joj vidjeli uho hehe a dečko je pokazal sve kaj nudi, meštriju je stavil na vidjelo odmah haha, a curica nam je sva neka sramežljiva.
Evo i nas s pregleda, teske 1800g sve oke, pregled za 3tj, uzimat ce briseve za streptokok. Kad sam spomenula kako povremeno imam kontrakcije odnosno da mi se trbuh stvrdne, rekla je da je to prerano i uvalila mi duphastone tablete. Iskreno, nisam sigurna dal ih uopce trebam uzimati, pa BH kontrakcije su normalne, zar ne? 🤷🏽♀️
Nova, bravo za super pregled i velikog malca! pomalo sam ljubomorna kad vidim koliko se vase dr potrude i sve vam kazu...
Ovčice i nova čestitam na urednim pregledima i velikim bebicama😊 santina sretno i nek sve bude čim prije u redu! kako nam je lilo🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji