Ovčica sve od navedenog, ništa mi ne pomaže 🙁
I meni je prva trudnoća, zato i razmišljam o svim opcijama koje imam 😁
Flower aaaa predobro 😍 sama sebi rodiš najbolji poklon za rođendan, i to ne jedan nego dva 😍💝💝
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Pozz curke,puno obaveza pa zapostavim forum,vidim nismo aktivni puno..
Lei_be porod u vodi sam slabo prošla jer ga bolnica gdje cu roditi ne nudi,ali čitala sam i dobra i loša iskustva. Za takav porod treba imati pripreme jer nije za svakoga. Jedna žena je pisala da nije mogla izdržat tu toplinu vode i da su joj trudovi bili intenzivniji od topline vode. Ali generalno je "prirodnije" ako se na vrijeme pripremite. Svakako pitaj bolnicu koja je procedura 😊
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ovčica ja sam imala bolove koji su prestali, rekao doktor da je sve to normalno jer se sve širi i priprema 👌
Jedna frendica u inozemstvu je rodila u vodi prvo dijete i rekla da je bol itekako jaka i da nije snijela dobiti epiduralnu... ja ću na tradicionalan način 😁
Mene bole organi koji su sada već visoko i baš me ponekad zna sve pritiskati... kako je bebac sada veći za 2 tjedna, ja mislim da bi mogla roditi prvom polovicom 12.mjeseca umjesto u drugoj... uglavnom, već ću biti u terminu i spremna pa kada dođe dođe 💪🏻🥰💙
Nova, koliko dugo te boljelo tako? Evo mene vec par dana, posebno dok se ustajem ili okrecem u krevetu. Dok hodam je bolje al kad sjednem opet isto. Imam osjecaj da mi se kosti, zdjelica i sve moguce razdvaja. Inace stvarno trpim bol, al si mislim ako ce ovako biti do kraja, uffff
Curke čestitke na dobrim pregledima! 🌻🤗 Ovčice jel imaš bolne kontrakcije ili samo te BH od kojih se trbuh stvrdne? Doktorica se želi zaštiti pa bolje da je dala tablete nego da nešto bude,nažalost tako razmišlja. Meni kad sam imala baš lažne trudove nisu dali to vec magnezij! Nisam doktor ali slušaj svoje tijelo 🌻
Samo mi se trbuh stvrdne, traje koju sekundu i prode. Nije mi to bolno. I kroz dan mi se javi mozda 10tak puta. I njoj sam tako rekla ali i da nisam, mislim da bi mi isto dala tablete. Mozda ne skode ali zbilja ih nebi uzimala ako nema potrebe, a meni osobno cini se da nema…
Hvala cure na savjetima i podrsci ❤️
I meni se isto tako događa, ja svojoj to nisam ni spomenula jer smatram normalnim 🤷♀️
Santina kako si danas?
Gdje nam je Lucija? Jesi još u komadu ili vas je troje? 😍
Lei_Be Jos smo 3u1 😂😍😍
Danas je odraden zadnji pregled i sad cekamo.petak nestrpljivo da se napokon upoznamo nas troje 💙❤😍
Jesi ti bolje?Kakvo je stanje?
🙏❤💙
Curke čestitke na dobrim pregledima! 🌻🤗 Ovčice jel imaš bolne kontrakcije ili samo te BH od kojih se trbuh stvrdne? Doktorica se želi zaštiti pa bolje da je dala tablete nego da nešto bude,nažalost tako razmišlja. Meni kad sam imala baš lažne trudove nisu dali to vec magnezij! Nisam doktor ali slušaj svoje tijelo 🌻
Samo mi se trbuh stvrdne, traje koju sekundu i prode. Nije mi to bolno. I kroz dan mi se javi mozda 10tak puta. I njoj sam tako rekla ali i da nisam, mislim da bi mi isto dala tablete. Mozda ne skode ali zbilja ih nebi uzimala ako nema potrebe, a meni osobno cini se da nema…
I meni se isto tako događa, ja svojoj to nisam ni spomenula jer smatram normalnim 🤷♀️
Santina kako si danas?
Gdje nam je Lucija? Jesi još u komadu ili vas je troje? 😍Lei_BeJos smo 3u1 😂😍😍
Danas je odraden zadnji pregled i sad cekamo.petak nestrpljivo da se napokon upoznamo nas troje 💙❤😍
Aaaa kako dobro 😍😍 držim fige da sve prođe u najboljem redu i obavezno se javi kad mogneš ❤
Ja sam onako ok, danas imam neke čudne bolove, ali nije strašno, čisto osjećaj ko da beba više nema mjesta i samo se gura negdje 😅 prošle srijede je cerviks bio isti, ctg uredan, bebu nije pretjerano gledala.. sad u srijedu imam opet kontrolu pa ćemo vidjet kakvo je stanje i rekla je mjerit bebu, nadam se da dobro napreduje 🤗
Santina kako si danas?
Gdje nam je Lucija? Jesi još u komadu ili vas je troje? 😍Lei_BeJos smo 3u1 😂😍😍
Ajmeee otvaras zimsku listu
Ove curke koje su na fejsu, jel koja vec rodila? :D
Jutro.. 🙂
Zanima me jel koja od vas ima dva termina poroda i po kojem se ravnate?!
Mi smo trenutno u 32 tj. Te nam je prvi termin bio 9.1 međutim to se sve pomaklo na 27.12 😃😃
Meni je prvo bio termin 11.1., da bi mi ga pomakli na 2.1. (mijenjala sam dr) i ja mislim da će negdje između doći. :)))
Evo, da se i ja malo javim. Nisam baš imala nešto puno za prijaviti, ali pratim vas. Zadnji 2-3 užasno loše spavam, sretna sam ako odradim 3,4 sata u komadu i onda se budim svakih sat vremena dok se na kraju ne dignem... Počela sam ići kasnije spavati u nadi da će ova prva runda dulje trajati. nekad pomogne, nekad ne. Spavam s bananom i ona me spašava iako sam do prije mjesec dana mislim da je to čista glupost :))
Prepone me isto znaju boljeti, opet idem češće piškit, trbuh je već dosta veliki (pogotovo navečer) pa mi već malo i smeta, počela sam s dosta uspuhivat, mala je dosta aktivna i očito sve jača pa i udrace sad već baš jako osjećam, dobila dosad 13 kg i tako...
Jedva čekam da mala dođe, a trbuh i kile odu :))))
Ovčica onako često me boljelo 2-3 tjedna, sada povremeno... osjecam svaki cm u svom tijelu i baš je čudan osjećaj (u prvoj T nisam ništa osjećala i ništa mi nije bilo teško... bar tako Pamtim 😁)
Lucija jooooooj uskoro otvaraš listu porođaja 🥰🥰🥰 sretno vam bilo i obavezno se javi kada ulovila malo vremena ❤️
Evo i mene tu tako sam se i ja osjećala počevši od tvojih tt i dalje se osjećam 😌 najteže mi je dici se iz kreveta a za wc da ne pričam, školjka i ja se često družimo, pogotovo po noći 😂
Ja dobila samo 6 kila u 8 mjeseci ali doktor je jako zadovoljan jer beba super napreduje 👍
Još nisam u fazi “jedva čekam da se rodi”, obožavam ga osjećati kako se kreće i lupka, ali kada pomislim, da, bit će još divnije ga imati u naručuju uskoro 💙
Ovčica od jučer i ja imam bolove kad hodam, ali ne u preponama nego baš dolje ko da mi se kosti razdvajaju, ne znam drugačije opisati 🙈 isto tako imam bolove u trbuhu, nekih 2-3 cm desno od pupka, boli me kad se beba miče i na dodir.. jel imala koja od vas takve bolove? Sutra imam pregled pa ću pitati gin jel normalno 😔
Što se kilaže tiče, ja sam za sad 7kg u plusu, vidjet ćemo koliko će bit do kraja 🙈
Jučer se nikako nisam mogla namjestit za spavanje i jako dugo nisam mogla zaspati pa sam čitala o porođaju, malo je reći da sam imala noćne more, kako se sve više približava, tako me sve više strah 😵😂
Santina kako si? Ima li kakvih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji