Roza ja sam imala mali osip na sredini na vrhu trbuha, ima od toga mj dana mislim. Nije me svrbilo al kad sam pocesala onda je pocelo. Ugl nisam se puno obazirala i samo je proslo od sebe ne sjecam se za koliko
Cure i ja vas citam al ne pisem nemam bas sto, isto odmaram. Saljem ❤️
Ja sam kod Vezmara, i on me je stvarno utjesio ali ja naravno prepala se i boli neke sto sam imala i zalegla , muz me zahebava da lezim ko da cekam posljednju pomast 😂😂😂😂
Mislim da cu jos 7 dana odlezat i onda imam kontrolu pa cu se vratit radit ako se smanjio. Nisam nikad misla da cu jedva cekat ic radit!! Cak sam pocela sefici slat poruke da mi fale svi i da kako oni prezivljavaju bez mene uopce, veli ona ma nikako evo propali smo svi bez tebe svi smo na birou vec 😂😂😂😂
Vezmar je nas obiteljski prijatelj super je on :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo23 i ja čekam odgovor na mail iz petrove. zvat ću sutra tamo i ako nebude ništa u utorak ili srijedu idem tamo. u srijedu mi je ionak zadnji dan za obaviti
Imam pitanjce vezano uz stitnjacu. Znaci, ja sam danas 6+4. Vadila sam neki dan TSH i nalaz je 0.9, dok inace mi je setal izmedju 1.7 i 2.1. FT3 i FT4 su u granicama normale, ali imam pozitivna antitijela (anti tg 207, anti tpo 10). Svi su mi do sad rekli da nema potrebe za lijekom. Zadnjih par dana osjecam bas stalno lupanje srca, mjerila sam tlak koji je nizi nego inace (100/60 i 110/70). Bojim se da to lupanje srca nije poradi stitnjace, a opet citam da je to sasvim uredan nalaz za trudnocu. Kakva su vasa iskustva?
Stvarno ti nema potrebe za tabletama.. ja sam imala 2.5 TSH, pa sam zbog MPO pila i pijem tablete, jer kao poželjno je da je ispod 1. Mada s ovim 2.5 žene ostaju normalno trudne..
Što se tiče lupanja srca, isto mislim da ti nije do štitnjače. Ja sam isto imala kao neke napadaje i slabost, pa bi izmjerila tlak i bio bi 95 gornji.. nizak tlak je normalan u trudnoći, tako da se ne moraš brinuti.. pij dosta vode/tekučine, slanog
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Lilo23 dobro kažeš sve. ići ću svakako u srijedu naravno ako me ne naruče za utorak. bilo bi mi drago da vidim nekoga s foruma
Green
Da, ali ja sada nisam sigurna jel ja smijem tipa ici na proslave, sutra bi trebala ici na kirvaj. Nebi trebalo biti nista ako odem? Ovako znam da se ne smijem naprezati, dizati tesko itd. Jer mi nije rekao da moram strogo mirovati, nego samo mirovati.
Flower trebas svakako pratiti anti tijela, al ovo je uredan TSH sve do 2,5 je u prvom tromjesecju u redu, a u drugom do 3. Ja sam bila na terapiji 75 pa mi je doktor odmah smanjio na 50 jer mi je TSH pao na 0.9 sto je ipak bilo nisko, sad mi je 1.5 i to je idealno! Uglavnom samo redovito kontroliraj i ne brini, svakako stitnjaca u stimulaciji malo podivlja.
Green
Da, ali ja sada nisam sigurna jel ja smijem tipa ici na proslave, sutra bi trebala ici na kirvaj. Nebi trebalo biti nista ako odem? Ovako znam da se ne smijem naprezati, dizati tesko itd. Jer mi nije rekao da moram strogo mirovati, nego samo mirovati.
S krvarenjem se ja nebi zezala niti bi igdje isla. Kad ti je sljedeca kontrola? Mirovanje nije ici na proslave nego po kuci biti i svako toliko prileci, odmoriti. A strogo mirovanje ti je kad smijes doslovno samo pravac krevet -wc. Tako da nikako nebi rekla da je ići okolo na feste u kategoriji mirovanja :)
Cure koga zanima za kombiniran probir u Vinogradskoj ja sam se narucila preko maila i doslovno su mi odigovorili za sat vremena 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Green
Ma ni necu na kraju ici na kirvaj, odlucila sam da ostajem kod kuce, samo da mala mrvica bude uredu. 😊 Upravo sam se posvadala sa prijateljicom jer sam joj rekla da necu s njom na kavu, iako se dugo nismo vidjele, i kazem joj razlog i sve. Ali ne razumiju cure/zene koje nisu trudne i koje se nisu nasle u toj situaciji. Pa valjda mi je moja beba bitnija, nego ona i kava koja nije prijekopotrebna. Svasta cu jos cuti od zena koje nisu bile trudne. 🙄 U srijedu imam naruceno za pregled. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji