Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    14. Travanj 2020. 19:06

Ja sam danas ponovno, kao prekjučer, imala taj isjedak koji je neka blago roza pomiješana s blago smeđom bojom. Ne traje cijeli dan, pojavi se jednom dnevno, obrišem dvaput i više nema. Uočila sam i žilice male u tom iscjetku. Nekako mislim da to nije ništa alarmantno, da je to normalno zbog svega što se događa. Ne namjeravam zvati ginekologinju zbog toga, ali jedva čekam taj prvi pregled - čekam!

isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 19:29

poppy

Drage curke
    Biti cemo sve dobro i nase bebe ce biti dobro!
    Sad je doslo nase vrijeme!
    Veseli pozdravi ❤️❤️❤️❤️

Btw zasto mi se ne pokaze tracker lijepo😫
    (Manje bitna stvar u svemu ovome al sve sam napravila po koracima)

Moras zaljepit onsj link pod pseudohtml

[/url

isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 19:31

Nisha_21

Curke evo mene malo, ja u četvrtak imam zakazan pregled. Danas me dr poslala vaditi betu (zbog prošli spontanih hoce pratiti) - i došlo je 255 vrijednost. Ja pretpostavljam da sam cca 4+2/3, ne znam kad je točno ovulacija bila, pretpostavljam prije ca 15/16/17 dana jer sam imala iscjedak poput ovulacijskog. Mrzim te brojke, jer mi se uvijek čini malo ali ne mogu utjecati na to. Niti sam htjela znat brojke, niti išta ali moram i to me sada malo ubija u pojam.😑😑😑

Trenutno imam grčeve kao pred mengu, ono lagano stalno, tu i tamo koji jači i to je to. Loše mi je nekad ali ne povraćam.

Nadam se zdravoj trudnoći i bebici!

Ja ti samo mogu rec da nema niskw ili visokw bete na početku, bit je da se dupla, tak da moras ic vadit drugu za 48 sati pa ces znat i bit mirnija 😁 ova jedna ti nista ne znaci...

[/url

Tea22
    14. Travanj 2020. 19:34

Cure.. ja se danas cijeli dan osjecam malaksalo, grlo me pocelo bolit.. i sad izmjerim temp kad ono 37.5°
    Sutra sam trebala ici vadit krv, izgleda da nista od toga
    I brinem se, ne znam je li temp u trudnoci alarmantno stanje? Pogotovo uz ovu koronu sad

isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 19:34

Arwen87

isabelagregorijan

Arwen87

isabelagregorijan

Arwen87

Drage cure,sretan Uskrs sa malim zakasnjenjem svima koje slave!
    Nadam se da ste uzivale u drustvu svojih najdrazih!

A jesi dobila neku th ili ne?
    Ja maloprije zvala u svoju amb.pa objasnila sto se dogodilo,kaze mi sestra da nije nista zabrinjavajuce i da se to dogadja,jedino ako se opet bude ponavljalo ili da krene bas krvarenje,da se javim pa cu se dogovoriti s dr.sto napraviti!
    Nadam se da ce biti sve dobro!
    Evo i jucer i danas mirujem i izlezavam se,za sad je iscjedak normalan,onako bijelo-zuti,takav je bio cijelo vrijeme,valjda ce tako i ostati!
    Koliko dugo si ti trudna?😊

Pijem duphastone, 3*2, pikam se heparinom, pijem vitamine i zeljezo dodatno…meni se iscjedak svako malo ponavlja…par dana bude da ga nema pa se opet pojavi i tak vec tjednima…ne znaju mi rec otkud i zasto. Jel pijes utrogestane ili duphastone?

Za sad ne koristim nista!
    Nazvala sam danas ambulantu,razgovarala sa sestrom,pitala me i ona da li koristim duphastone ili slicno,rekla sam da ne!
    Opisala sam joj sto i kako je bilo,kaze ona da to nije nista zabrinjavajuce i da se dogadja,neka mirujem i pratim situaciju!
    Ako se opet dogodi,ili se pojavi krvarenje,da ih odmah nazovem pa da vidim s doktoricom sto ona preporuca i kad da dodjem!
    Malo me to smirilo,a onda opet se razmisljam da li je bolje da su mi odmah dali neku th.!🤷
    Mislim,taj iscjedak u nedjelju je doslovno bila mrljica na papiru velicine zrna graska,skroz malo svijetlo roza boje,od tad nema nista!
    Sad se razmisljam da li da ipak sutra nazovem dr.u Vinkovcima i dogovorim uzv da vidim da li je sve ok ili se nesto dogadja!
    Eto,ne znam ni sama sto da napravim🤦‍♀️

To ti moze biti od imolantacije zaostala krv...ja ga stalno imam, i isto tak jednom u danu sitno nekaj...nitko mi nije znao rec otkuda, al meni nisu niti rekli da je to normalno...samo neka ne brinem jer je beba ok. Koliko si trudna sad? Duphastone ili utrogedtan nije lose piti jer moze samo pomoc, odmoci nemre.

[/url

isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 19:36

pepipeps

Ja sam danas ponovno, kao prekjučer, imala taj isjedak koji je neka blago roza pomiješana s blago smeđom bojom. Ne traje cijeli dan, pojavi se jednom dnevno, obrišem dvaput i više nema. Uočila sam i žilice male u tom iscjetku. Nekako mislim da to nije ništa alarmantno, da je to normalno zbog svega što se događa. Ne namjeravam zvati ginekologinju zbog toga, ali jedva čekam taj prvi pregled - čekam!

I ja imam zilice, ne uvijek ali sam primjetila da ih znam pronac, pa sad...i nadam se da ce uskoro prrstat zauvijek. Razmisljala sam i mozda je moguce i od posteljice kako se formira i raste i tone u sluznicu da je od toga...tjesim se na sve nacine na koje mogu 

[/url

isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 19:37

Tea22

Cure.. ja se danas cijeli dan osjecam malaksalo, grlo me pocelo bolit.. i sad izmjerim temp kad ono 37.5°
    I brinem se, ne znam je li temp u trudnoci alarmantno stanje? Pogotovo uz ovu koronu sad

Jesi sigurna da ti nije od početkq tako povisena? Ja imam povisenu temp od početka trudnoce radi progesterona povisenog idemod 37.2 do 37.6, kako koji dan. 

[/url

Brunoibrankica
    14. Travanj 2020. 19:47

Cure... Drzite se ja nemam nikakve iscjetke, stavljam utrogestane,al hvala Bogu nisam jos ugledala nista obojano..... 
    Povisena temp .... Hm... Prati situaciju, ako bude i dalj, svakako se javi doktoru sutra.

Tea22
    14. Travanj 2020. 19:58

isabelagregorijan

Tea22

Jesi sigurna da ti nije od početkq tako povisena? Ja imam povisenu temp od početka trudnoce radi progesterona povisenog idemod 37.2 do 37.6, kako koji dan.

Nisam sigurna, nisam mjerila do danas🤷‍♀️ bas cu pratit kako ce se to kretati

Arwen87
    14. Travanj 2020. 20:00

isabelagregorijan

Arwen87

isabelagregorijan

Arwen87

isabelagregorijan

Arwen87

Drage cure,sretan Uskrs sa malim zakasnjenjem svima koje slave!
    Nadam se da ste uzivale u drustvu svojih najdrazih!

A jesi dobila neku th ili ne?
    Ja maloprije zvala u svoju amb.pa objasnila sto se dogodilo,kaze mi sestra da nije nista zabrinjavajuce i da se to dogadja,jedino ako se opet bude ponavljalo ili da krene bas krvarenje,da se javim pa cu se dogovoriti s dr.sto napraviti!
    Nadam se da ce biti sve dobro!
    Evo i jucer i danas mirujem i izlezavam se,za sad je iscjedak normalan,onako bijelo-zuti,takav je bio cijelo vrijeme,valjda ce tako i ostati!
    Koliko dugo si ti trudna?😊

Pijem duphastone, 3*2, pikam se heparinom, pijem vitamine i zeljezo dodatno…meni se iscjedak svako malo ponavlja…par dana bude da ga nema pa se opet pojavi i tak vec tjednima…ne znaju mi rec otkud i zasto. Jel pijes utrogestane ili duphastone?

Za sad ne koristim nista!
    Nazvala sam danas ambulantu,razgovarala sa sestrom,pitala me i ona da li koristim duphastone ili slicno,rekla sam da ne!
    Opisala sam joj sto i kako je bilo,kaze ona da to nije nista zabrinjavajuce i da se dogadja,neka mirujem i pratim situaciju!
    Ako se opet dogodi,ili se pojavi krvarenje,da ih odmah nazovem pa da vidim s doktoricom sto ona preporuca i kad da dodjem!
    Malo me to smirilo,a onda opet se razmisljam da li je bolje da su mi odmah dali neku th.!🤷
    Mislim,taj iscjedak u nedjelju je doslovno bila mrljica na papiru velicine zrna graska,skroz malo svijetlo roza boje,od tad nema nista!
    Sad se razmisljam da li da ipak sutra nazovem dr.u Vinkovcima i dogovorim uzv da vidim da li je sve ok ili se nesto dogadja!
    Eto,ne znam ni sama sto da napravim🤦‍♀️

To ti moze biti od imolantacije zaostala krv…ja ga stalno imam, i isto tak jednom u danu sitno nekaj…nitko mi nije znao rec otkuda, al meni nisu niti rekli da je to normalno…samo neka ne brinem jer je beba ok. Koliko si trudna sad? Duphastone ili utrogedtan nije lose piti jer moze samo pomoc, odmoci nemre.

Pa i ja sam pomisljala na svasta i kontala otkud bi to sad moglo biti,ali da je od implantacije pretpostavljam da bi iscjedak bio tamniji smedji...a implantacija mi je valjda zavrsila!
    Trudna sam 8t i dan-dva!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.