Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    19. Svibanj 2020. 08:39

Atalanta ako si nezaposlena ne možeš biti na komplikacijama. Nego i dalje ne radiš i ne primaš ništa do porodiljnog. 

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    19. Svibanj 2020. 08:40

mylady i ti si danas na kontroli, pa sretnooo :):):)
    uh, meni se sinoc tako spavalo al sam i bila uzbudjena za danas.. meni je za sat vremena, nekako cekam da prodje i da nadam se bude sve ok pa da sam u miru :) odnosno u novom iscekivanju rezultata niftiya.. al stalno je neko cekanje 
    kako si ti? 

...PoisonIvy...4321
    19. Svibanj 2020. 08:40

Atalanta

A sad pošto sam stisla šaljem i ne znam editirat post tu cu vam se svima zahvaliti na odgovorima za komplikacije
    Ali postoji jedan ALI. ja nemam zadnjih 6 platnih lista jer sam na birou 11 mjeseci ali šta je sa tim sta prije toga imam neprekidno godinu dana? ono u zadnje dvije godine 9 ili 12 mj. neprekidnog staža….
    I broj 2. ako se sad ne prijavim idem u komplikacije status nezaposlena, a ovako bar uzimaju u obzir te zadnje 2 godine. Ispravite me.
    Sutra u 18 h imam pregled i onda ako kaze ginekolog da je sve u redu moram odluciti sta i kako…
    A sta se tice fb i meni bi bilo lakse tamo ali ja moram sakriti bar jos 2 mjeseca od svih a ako se ulogiram na fb znat ce mi svi
    Uživajte danas

Ne znam sada el sam dobro skuzila,ali ja mislim da ako si sada nezaposlena da ne mozes na komplikacije,jer to je kao bolovanje, pa sad kako ces na bolovanje ako nigdje ne radis?!  A ovo za zadnjih 12 mj staza, mislim da ti to vrijedi i da se ubraja kad otvaras porodiljni. Probaj se raspitati jos ili pogledaj na stranicama hzzo-a mozda ima nesto. Stalno mjenjaju te zakone 

An1
    19. Svibanj 2020. 08:43

I sretno svim curama na pregledima danas! Vidim da vas ima 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

19. Svibanj 2020. 08:43

BlueMoon

cure sa fb nemojte zaboraviti na forumako prode sve ok mogla bi napraviti fejs..
    ugl cure sretno svima na pregledima.. Sapicecujemo se nakon niftiya, sretno

Cujemo se. Hvalaaaa, sretno i tebi i curkama koje imaju kontrole 😍😘

• Mara Kokosica
    19. Svibanj 2020. 08:53

Uh iscitala sam 10 str.  
    Drage cure sretno danas. Cekamo vas s lijepim vijestima. 
    Dobrodosle nove curke. Iii super smo startali sa spolovima. Podjednako 😍
    Ja se stvarno super osjecam. Malo mi bude mukica, nista strasno. Jedem normalno i idem u wc ko i prije. Nekad imam kratka probadanja ali nista strasno. Ne mogu docekat 1.6og. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    19. Svibanj 2020. 08:53

E da . Pisala sam za glavobolju da je dobro iscjedit sok od limuna i u to stavit kasikicu crne kave.

06/20 blighted ovum 8tt.

mylady
    19. Svibanj 2020. 09:40

BlueMoon

mylady i ti si danas na kontroli, pa sretnooo :):):)
    uh, meni se sinoc tako spavalo al sam i bila uzbudjena za danas.. meni je za sat vremena, nekako cekam da prodje i da nadam se bude sve ok pa da sam u miru :) odnosno u novom iscekivanju rezultata niftiya.. al stalno je neko cekanje
    kako si ti?

Sretno i javi kako je proslo. 🥰 Ja sam dobro, jutarnje su mucnine jos prisutne i ponekad promjene raspolozenja, a i primjecujem da jedva zakopcam hlace. 🤣 Ovako sve ok. 

Bella🌟
    19. Svibanj 2020. 09:43

Jutro cure ...sretno svima na pregledima danas🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Bluew
    19. Svibanj 2020. 09:49

Drage cure, je li netko nedavno otvarao komplikacije? Sto sve treba? Idem danas na socijalno pa da donekle probam skupiti sve  potrebne papire.. Hvala 🥰

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.