Drage cure, je li netko nedavno otvarao komplikacije? Sto sve treba? Idem danas na socijalno pa da donekle probam skupiti sve potrebne papire.. Hvala 🥰
Hej. Ja sam ti sve papire predavala na hzzo. Potvrda od poslodavca o zadnjih 6 isplaćenih plaća i doznake za taj mjesec kao i preslika osobne iskaznice i broj tekućeg računa. Ako sam nešto zaboravila neka me netko ispravi.
Drage cure, je li netko nedavno otvarao komplikacije? Sto sve treba? Idem danas na socijalno pa da donekle probam skupiti sve potrebne papire.. Hvala 🥰
Hej. Ja sam ti sve papire predavala na hzzo. Potvrda od poslodavca o zadnjih 6 isplaćenih plaća i doznake za taj mjesec kao i preslika osobne iskaznice i broj tekućeg računa. Ako sam nešto zaboravila neka me netko ispravi.
Super, hvala ti 🤗🤗
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Komplikacije, mislite bolovanje jel tako? I svejedno se skupljaju papiri? Nisam to jos proucavala. Gin preporuci a onda dr opce prakse otvori? Mama mi je rekla da je tako bilo prije...
curke evo me s pregleda, sve super, gledala je bas pozorno organe i sve i kaze da je sve u redu :) i danas sam cula srce kako kuca postavim sliku, iako mi se cini da se zadnji put bolje vidilo, jedna je obicna jedna 4d pa mi je dala i cd jer se tamo vidi u boji i puno bolje nego isprintano. Sad stavim isprintane jer nemam za cd utor na poslu
kroz slj tjedan kad bude rez niftiya ce me nazvati,nadajmo se najboljem
Ja imam 28.5. Pregled i sad sam tako nestrpljivaaa... Moj gin mi uvijek da slikice na kojima se jedva skuzi nesto, a kad tamo na monitoru gledam tako se sve lijepo vidi
Sortiraj odgovore
Najstariji