Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    19. Svibanj 2020. 10:15

mylady,BlueMoon,Sapica sretno djevojke💞💞💞

• Pepa14
    19. Svibanj 2020. 10:27

Bluew

Drage cure, je li netko nedavno otvarao komplikacije? Sto sve treba? Idem danas na socijalno pa da donekle probam skupiti sve potrebne papire.. Hvala 🥰

Hej. Ja sam ti sve papire predavala na hzzo. Potvrda od poslodavca o zadnjih 6 isplaćenih plaća i doznake za taj mjesec kao i preslika osobne iskaznice i broj tekućeg računa. Ako sam nešto zaboravila neka me netko ispravi. 

• Bluew
    19. Svibanj 2020. 10:35

Pepa14

Bluew

Drage cure, je li netko nedavno otvarao komplikacije? Sto sve treba? Idem danas na socijalno pa da donekle probam skupiti sve potrebne papire.. Hvala 🥰

Hej. Ja sam ti sve papire predavala na hzzo. Potvrda od poslodavca o zadnjih 6 isplaćenih plaća i doznake za taj mjesec kao i preslika osobne iskaznice i broj tekućeg računa. Ako sam nešto zaboravila neka me netko ispravi.

Super, hvala ti 🤗🤗

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

poppy
    19. Svibanj 2020. 10:39

Svima sretno na pregledima danas! Javite nam 🍀🍀

ovčica
    19. Svibanj 2020. 10:50

Pepa14

Bluew

Komplikacije, mislite bolovanje jel tako? I svejedno se skupljaju papiri? Nisam to jos proucavala. Gin preporuci a onda dr opce prakse otvori? Mama mi je rekla da je tako bilo prije...

ovčica
    19. Svibanj 2020. 10:51

I cure, sretno na pregledima danas! Cekamo lijepe vijesti 🤗❤️

BlueMoon
    19. Svibanj 2020. 11:14

curke evo me s pregleda, sve super, gledala je bas pozorno organe i sve i kaze da je sve u redu :) i danas sam cula srce kako kuca  postavim sliku, iako mi se cini da se zadnji put bolje vidilo, jedna je obicna jedna 4d pa mi je dala i cd jer se tamo vidi u boji i puno bolje nego isprintano. Sad stavim isprintane jer nemam za cd utor na poslu
    kroz slj tjedan kad bude rez niftiya ce me nazvati,nadajmo se najboljem 

BlueMoon
    19. Svibanj 2020. 11:16

https://ibb.co/TWH4v2T
    https://ibb.co/xzzNDQB

Evo :)

...PoisonIvy...4321
    19. Svibanj 2020. 11:22

Supac za pregled i bebicu  Kako lijepeee slikice 

...PoisonIvy...4321
    19. Svibanj 2020. 11:24

Ja imam 28.5. Pregled i sad sam tako nestrpljivaaa... Moj gin mi uvijek da slikice na kojima se jedva skuzi nesto, a kad tamo na monitoru gledam tako se sve lijepo vidi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.