Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ruza92
    08. Svibanj 2020. 13:25

Hvala 😊😊 ja za sada radim i planiram dok budem mogla. Mislim da bi je to bolja opcija jer da sam doma mislim da bi se češće otvarao frižider. 🤣

• Mara Kokosica
    08. Svibanj 2020. 13:34

Sretno na pregledu.
    Zna li iko da li se taj dm paket odnosi i za BiH ? Ako ima jos cura iz BiH vidjela sam da kozmetika Bellen ima neku kremu za strije i da je hvale svi.

Lilo ni ja nisam sretna na svom poslu. Stalno me vozikaju a placa uzas. Sad mi istice ugovor i najradije ga ne bi produzila

06/20 blighted ovum 8tt.

08. Svibanj 2020. 13:34

Tea22

Sapica

Lilo23

Hej cure eto danas me zvali da od ponedjeljka idemo natrag na posao ali ja cu krenut od utorka i sad ne znam sto da radim mislim radit cu do pregleda sigurno ali ne znam kako cu dalje. Mislila sam odmah otvorit komplilacije ali sad stvarno ne znam dragi kaze da nek radim koliko mogu ali je vise do toga sto ja ne zelim nego da ne mogu jer me psihicki umara posao i stalno sam pod stresom jer kao sto sam prije rekla bas mrzim taj posao..vidjet cu poslje pregleda nisam jos nikome ni rekla da sam trudna jos cu i to morat onda a sve me strah reakcija🤦🏼‍♀️
    Uglavnom ja sam danas vise manje dobro osim sto na momente imam bas jace mucnine ujutro je malo falilo da se ne ispovracam jer sam dragom kuhala kavu i valjda mi je miris zasmetao
    Kako vi stojite s poslom jeste li rekle poslodavcima za trudnocu? Do kad uopce mislite radit ili ima i onih koje bi kao i ja najrađe na komplikacije

Ja ssm rekla jer dio radnika dolazi na posao od pon, a buduci da sam medu mladima i bez djece ocekivala sam da ce mene pozvat prije starijih i onih s djecom pa sam je nazvala i rekla da je molim da me ostavi doma zbog trudnoce. Bila je presretna zbog mene i rekla da budem bez brige. Inace, obozavam svoj posao 🥰 to je najljepsi posao na svijetu 🤩❤

S cime se bavis Sapice?😃

U vrticu 😊🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

An1
    08. Svibanj 2020. 13:37

Šapica i ja sam u vrticu ❤️
    Danas sam im rekla kako sam trudnajer smatram da je nas posao jako rizičan i inače, a pogotovo u ovim uvijetima! 

10.06. Nifty uredan 💖

08. Svibanj 2020. 13:37

U prosloj trudnoci sam radila do 22.tt negdje makar me ginekolog na svakom pregledu ispitivao jel otvaramo komplikacije. Nakon kaj mi je tijekom sata doslo slabo i skoro se srusila pred 25 16-godisnjaka, rekla sam sama sebi da je to to od mene i otisla na komplikacije. Sad sam na porodiljnom jos uvijek...
    Makar, sad mi malo zao kaj nisam od samog pocetka bila na komplikacijama makar obozavam svoj posao, ali onoliko slobodnog vremena, ne budem imala vise nikad u zivotu. 

08. Svibanj 2020. 13:39

Anikin

Šapica i ja sam u vrticu ❤️
    Danas sam im rekla kako sam trudnajer smatram da je nas posao jako rizičan i inače, a pogotovo u ovim uvijetima!

Kolegice smo znaci 😁🤩 slazem se, ja sam svaki put do sad isla na komplikacije odma nakon potvrde trudnoce, ovaj put nisam planirala odmah nego s nekih 10tt, al eto - sudeno mi je otpocetka bit doma 😄

• a.pav
    08. Svibanj 2020. 13:41

Bok cure, nisam se dugo javila ali vas citam. 😊
    Ja radim, pocela sam prije dva tjedna, do tad smo radili od doma. Rekla sam odmah jer su mi kolege super pa se vesele sa mnom, a i da me postede ipak nosenja nekih tezih stvari i slicno (radim u prodaji).
    Sad sam 10+3, iduci tjedan imam kontrolu. Ako sve bude u redu, planiram raditi jos par mjeseci jer nisam tip osobe koji moze sjediti doma cijeli dan hahah mislim da bi izludila. 

Nisha_21
    08. Svibanj 2020. 13:52

Sapica

Tea22

Sapica

Lilo23

Hej cure eto danas me zvali da od ponedjeljka idemo natrag na posao ali ja cu krenut od utorka i sad ne znam sto da radim mislim radit cu do pregleda sigurno ali ne znam kako cu dalje. Mislila sam odmah otvorit komplilacije ali sad stvarno ne znam dragi kaze da nek radim koliko mogu ali je vise do toga sto ja ne zelim nego da ne mogu jer me psihicki umara posao i stalno sam pod stresom jer kao sto sam prije rekla bas mrzim taj posao..vidjet cu poslje pregleda nisam jos nikome ni rekla da sam trudna jos cu i to morat onda a sve me strah reakcija🤦🏼‍♀️
    Uglavnom ja sam danas vise manje dobro osim sto na momente imam bas jace mucnine ujutro je malo falilo da se ne ispovracam jer sam dragom kuhala kavu i valjda mi je miris zasmetao
    Kako vi stojite s poslom jeste li rekle poslodavcima za trudnocu? Do kad uopce mislite radit ili ima i onih koje bi kao i ja najrađe na komplikacije

Ja ssm rekla jer dio radnika dolazi na posao od pon, a buduci da sam medu mladima i bez djece ocekivala sam da ce mene pozvat prije starijih i onih s djecom pa sam je nazvala i rekla da je molim da me ostavi doma zbog trudnoce. Bila je presretna zbog mene i rekla da budem bez brige. Inace, obozavam svoj posao 🥰 to je najljepsi posao na svijetu 🤩❤

S cime se bavis Sapice?😃

U vrticu 😊🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

I ja sam u vrticu 😅😅😅😅 ali meni je posao zbog par kolegica postao naporan i ja definitvno mijenjam firmu kad beba dođe. Sad sam doma kolko mogu, jer je corona. Drugo je problem šta sam dosta sama sa jako aktivnom/neuracunljivom djecom i ne želim riskirati  slučajne udarce. Nisu djeca kriva, to se događa i to je normalno ali nakon 2 spontana mi jednostavno to nije prioritet 😊

mylady
    08. Svibanj 2020. 13:55

Ja isto radim, racunovodstvo.. Ne planiram jos rec, a i ne mislim ako nema potrebe odlazit na komplikacije. Koliko god budem mogla, budem radila, jer nisam tip osobe da bi mogla doma mirno lezat. 

08. Svibanj 2020. 13:56

Nisha znaci isti posao imamo i jos nam je ovo 3.trudnoca nakon 2 spontana 🤩😛... nadam se nasoj 3.sreci 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.