Ja mislim reci na poslu kada budem oko 14tt, a za komplikacije ne znam... imam dobar posao i dobre kolege, uredski pa i nije zahtjevan fizički... ne razmišljam još tako daleko, sve ovisi kako ću se osjećati u tom trenutku 🤷♀️
Nisha znaci isti posao imamo i jos nam je ovo 3.trudnoca nakon 2 spontana 🤩😛… nadam se nasoj 3.sreci 😄
Bumo onda nazdravile baby šampanjcem na tu sreću čim prođe 9mj😍😍😍😍😍😍!
Nisha znaci isti posao imamo i jos nam je ovo 3.trudnoca nakon 2 spontana 🤩😛… nadam se nasoj 3.sreci 😄
Bumo onda nazdravile baby šampanjcem na tu sreću čim prođe 9mj😍😍😍😍😍😍!
Dogovoreno! 🥰🤩
Nisha u tom i jest bit, djeca su nepredvidiva, nikad ne možeš znati u kakvu će te situaciju dovesti!
Iako stvarno jest dosadno stati doma i čekati da mm dođe s posla ipak ne želim ništa riskirat.
Da nema Isabelle, nadam se da uživa negdje i da je zaboravila na forum
10.06. Nifty uredan 💖
Ja isto nisam tip osobe da budem kuci ali kad sve izvagam placu posao i zdravlje i da me nema ko mjenjat kad moram ici u dr jer ne znam ni smjene unaprijed niti me ima ko mjenjat kad bi ostala kuci sumnjam da cu ostat
06/20 blighted ovum 8tt.
Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.
Oprostite sto ovako upadam. Ja imam neki bijeli iscjedak. Dobila sam vaginalete. Je li koja mozda ima takav iscjedak. Bas sam prepadnuta. Bila sam u ponedjeljak na pregledu sve je u redu bilo.
Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.
Oprostite sto ovako upadam. Ja imam neki bijeli iscjedak. Dobila sam vaginalete. Je li koja mozda ima takav iscjedak. Bas sam prepadnuta. Bila sam u ponedjeljak na pregledu sve je u redu bilo.
Dobila si vaginalete prije iscjetka ili nakon? Koje vaginalete? Kaj gin kaze?
Dobila sam ja odmah na pregledu vaginalne kapsule lactogyn... Rekao je da stavljam 2 puta tjedno i to je to ... Zapravo on je vidio iscjedak pri pregledu... I sad nakon odlaska u wc vidjela sam iscjedak pa sam se malo preplasila.
Dobila sam ja odmah na pregledu vaginalne kapsule lactogyn… Rekao je da stavljam 2 puta tjedno i to je to … Zapravo on je vidio iscjedak pri pregledu… I sad nakon odlaska u wc vidjela sam iscjedak pa sam se malo preplasila.
Mozda i zbog tih vaginaleta? Jel imas svrbez, pecenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji