Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    08. Svibanj 2020. 13:56

Ja mislim reci na poslu kada budem oko 14tt, a za komplikacije ne znam... imam dobar posao i dobre kolege, uredski pa i nije zahtjevan fizički... ne razmišljam još tako daleko, sve ovisi kako ću se osjećati u tom trenutku 🤷‍♀️ 

08. Svibanj 2020. 13:57

Cure, stvarno nam nema Isabele dugo, ili mi se cini? 🤪

Nisha_21
    08. Svibanj 2020. 13:59

Sapica

Nisha znaci isti posao imamo i jos nam je ovo 3.trudnoca nakon 2 spontana 🤩😛… nadam se nasoj 3.sreci 😄

Bumo onda nazdravile baby šampanjcem na tu sreću čim prođe 9mj😍😍😍😍😍😍!

08. Svibanj 2020. 14:02

Nisha_21

Sapica

Nisha znaci isti posao imamo i jos nam je ovo 3.trudnoca nakon 2 spontana 🤩😛… nadam se nasoj 3.sreci 😄

Bumo onda nazdravile baby šampanjcem na tu sreću čim prođe 9mj😍😍😍😍😍😍!

Dogovoreno! 🥰🤩

An1
    08. Svibanj 2020. 14:10

Nisha u tom i jest bit, djeca su nepredvidiva, nikad ne možeš znati u kakvu će te situaciju dovesti! 
    Iako stvarno jest dosadno stati doma i čekati da mm dođe s posla ipak ne želim ništa riskirat. 

Da nema Isabelle, nadam se da uživa negdje i da je zaboravila na forum 

10.06. Nifty uredan 💖

• Mara Kokosica
    08. Svibanj 2020. 14:12

Ja isto nisam tip osobe da budem kuci ali kad sve izvagam placu posao i zdravlje i da me nema ko mjenjat kad moram ici u dr jer ne znam ni smjene unaprijed niti me ima ko mjenjat kad bi ostala kuci sumnjam da cu ostat 

06/20 blighted ovum 8tt.

Mama mia
    08. Svibanj 2020. 14:40

ovčica

Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.

Oprostite sto ovako upadam. Ja imam neki bijeli iscjedak. Dobila sam vaginalete. Je li koja mozda ima takav iscjedak. Bas sam prepadnuta. Bila sam u ponedjeljak na pregledu sve je u redu bilo.

08. Svibanj 2020. 14:43

Mama mia

ovčica

Ponavljam upit u vezi iscjetka koji nema miris a pomalo svrbi. Kako ste to rjesavale? Dr mi je rekla da ispirem kamilicom, ali ne znam koliko to pomaze.

Oprostite sto ovako upadam. Ja imam neki bijeli iscjedak. Dobila sam vaginalete. Je li koja mozda ima takav iscjedak. Bas sam prepadnuta. Bila sam u ponedjeljak na pregledu sve je u redu bilo.

Dobila si vaginalete prije iscjetka ili nakon? Koje vaginalete? Kaj gin kaze? 

Mama mia
    08. Svibanj 2020. 14:47

Sapica

Mama mia

ovčica

Dobila sam ja odmah na pregledu vaginalne kapsule lactogyn... Rekao je da stavljam 2 puta tjedno i to je to ... Zapravo on je vidio iscjedak pri pregledu... I sad nakon odlaska u wc vidjela sam iscjedak pa sam se malo preplasila.

08. Svibanj 2020. 14:58

Mama mia

Sapica

Mama mia

ovčica

Dobila sam ja odmah na pregledu vaginalne kapsule lactogyn… Rekao je da stavljam 2 puta tjedno i to je to … Zapravo on je vidio iscjedak pri pregledu… I sad nakon odlaska u wc vidjela sam iscjedak pa sam se malo preplasila.

Mozda i zbog tih vaginaleta? Jel imas svrbez, pecenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.