Oooo, pa ima novih cura sa plusicima. Čestitam!!!
Sorry što me nije bilo, jutra su mi najbolja jer sam hiperaktivna, a od 14h me ulovi svaki dan umor i sve standar s mucninama, pa iskoristim što više da napravim, da kasnije mogu mirno odmarat,a da me nitko ne gnjavi. Kak ste danas??
Cire ajde stavite ovaj potpis dolje da nam bude lakse pratit koja je koliko trudna pa usput i simtpome i sve
Klikni na bilo ciju slikicu i odvest ce te na kreiranje tvoje vlastite (za svaki korak kliknes u gornjem desnom kutu)… kad odaberes sve kak hoces onda na zadnjem koraku kopiras link koji je pod Forums i pod Pseudo HTML… zalijepis link na svoj profil pod svoj potpis…
Hvala, uspjela :)
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Danas je ok dan. Čini mi se kao da su mučnine rjeđe nego prije koji dan. Pokušavam se kretati dovoljno i koliko toliko zdravo hraniti, a upravo se probudila iz popodnevnog odmora tako da se ne mogu žaliti 🙊 zasad nemam pretjerano izražene simptome, ali još je rano...
Danas je ok dan. Čini mi se kao da su mučnine rjeđe nego prije koji dan. Pokušavam se kretati dovoljno i koliko toliko zdravo hraniti, a upravo se probudila iz popodnevnog odmora tako da se ne mogu žaliti 🙊 zasad nemam pretjerano izražene simptome, ali još je rano…
Ajme i ti si ti blizu mene ajde ok ja sam daleko najfriskija ali mogu se pratit. Kad si naručena na pregeld? Koje vitamine pijes? Ja nemam mucnice ali nemam ni apetita previse
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja imam povremeni nagon za povracanje, nema mucnina nego mi se samo pojavi taj nagon par puta dnevno (kad se dignem i prije spavanja obavezno i jos par puta - najcesce kad kuham) cicke 0 bodova od boli (navecer pred spavanje malo)…. svakim danom sam sve blize povracanju kad mi se pojavi taj nagon 😬😲 al neka bar tog simptoma 😄
Ja sam ti cicke počela osjećati tek prije jedno tjedan dana, tako da ima vremena :)
Ja sam cijelo vrijeme imala te nagone od 6 tj do eto jučer. I sada mi dođe ako ful pregladnim ali nije više kroz cijeli dan. Lagano prolaze mukice i vraća se apetit :))))
Ja sam ih osjecala do prije tjedan dana stalno i bas su bolile, sad vise ne, eventualno navecer… ma da, nis ne jedem skoro, pala sam za kilu u 2 tjedna 😄… a mucnine nisi imala? Samo te nagone?
Ugl imala sam baš dosta jake mucnine i nagone na povracanje. No, povracala sam svega možda 7,8 puta u 5 tjedana. Od kad sam saznala da sam trudna, u 6 tj izgubila 4kg. To me tješi da se ne moram kasnije kontrolirat što se tiče klope 🤣
Ali, upozorila me na šećer, granica je 5.1 meni bilo 5.0 pa mi je zabranila sve industrijske slatkiše. Sva sreća pa je sezona jagoda 😊
Ajme i ti si ti blizu mene ajde ok ja sam daleko najfriskija ali mogu se pratit. Kad si naručena na pregeld? Koje vitamine pijes? Ja nemam mucnice ali nemam ni apetita previse
Daa s🤗Naručena sam 5.5. na prvi pregled. Čim sam nazvala ,ginekologica mi je poslala Folacin u ljekarnu pa to zasad pijem. Sve ostalo sam prestala ali htjela bih omegu početi ali čekam pregled pa ću vidjeti sto će mi sve reći. Pila sam Premama duo taman prije nego sam saznala, ali kako mi je poslan Folacin ,prestala sam sve i počela piti samo to. Nisam se ni snašla kad sam zvala ginekologicu, pa nisam ni pitala sve kaj sam htjela oko toga pa ću na pregledu sve ispitati.
Što ti piješ? Kad imaš ti pregled? Jel ti ovo prva trudnoća?
Daa s🤗Naručena sam 5.5. na prvi pregled. Čim sam nazvala ,ginekologica mi je poslala Folacin u ljekarnu pa to zasad pijem. Sve ostalo sam prestala ali htjela bih omegu početi ali čekam pregled pa ću vidjeti sto će mi sve reći. Pila sam Premama duo taman prije nego sam saznala, ali kako mi je poslan Folacin ,prestala sam sve i počela piti samo to. Nisam se ni snašla kad sam zvala ginekologicu, pa nisam ni pitala sve kaj sam htjela oko toga pa ću na pregledu sve ispitati.
Meni ti je prva trudnoca, tebi? Ja sam u 3 i 4 mj napravila pauzu sa folnom koju sam pila prije toga tri mjeseca i danas kad sam napravila test sam ju popila jer taman jos imam par tableta. U ponedjeljak na dan neocekivane cu ju zvat da se narucim na pregled pa cu vidjet sta ce reci za tablete..koliko cees biti T 5.5.? Meni je danas 4tt i mislim da mi prije 7 tt nema smisla ni ici da se ne stresiram unaprijed. Vidjet cemo sta ce ona odlucit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja danas nazolost zavrsia na hitnoj 🙈😭
E sad znaci nikakvih bolova nisan imala samo otisla na wc i ono sok😱
Znaci ja sam MPO trudnica i na prvom uzv koji je bija 5+5 su se vidile 2g.v i 2ž.v bez otkucaja naravno
Sljedeci pregled mi je tek u cetvrtak
I danas na hitnoj doktorica vidi samo jedan plod i cuju se otkucaji srca 😍❤ odgovaramo tocno kako bi i tribala bit 8+1
E sad njoj nije jasno ako je danas i otisa taj drugi plod da nije nikakvih bolova bilo
Vi koje ste prosle nazalost to jeste imale kakve bolove/grceve ili?
I sad nisan pametna,do cetvrtak cu na zivce obolit 🙈
🙏❤💙
Meni ti je prva trudnoca, tebi? Ja sam u 3 i 4 mj napravila pauzu sa folnom koju sam pila prije toga tri mjeseca i danas kad sam napravila test sam ju popila jer taman jos imam par tableta. U ponedjeljak na dan neocekivane cu ju zvat da se narucim na pregled pa cu vidjet sta ce reci za tablete..koliko cees biti T 5.5.? Meni je danas 4tt i mislim da mi prije 7 tt nema smisla ni ici da se ne stresiram unaprijed. Vidjet cemo sta ce ona odlucit.
I meni je prva :)
Tad ću biti 6+4. Nadam se da nije prerano, tako me naručila.
Lela ja sam vadila Betu i sve ok. Bila na prvom uzv gdje je doktorica vidjela zumanjcanu vrećicu i plod, ali je bilo prerano za otkucaje srca. Idem opet u četvrtak i nadam se da će se čuti tada.
Mene je rano na sve slala jer imam 4 spontana iza sebe i pikam se sa heparinom i stavljam utrogestan.
Sortiraj odgovore
Najstariji