Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nightfury
    24. Travanj 2020. 20:12

hortensia

nightfury

Joj cure, ja sam danas zavrsila na hitnoj. Popodne isla na wc i primijetila krv pri brisanju. Moj ginekolog nije vidio nista na uzv pa me poslao na hitnu. Na hitnoj nasli malu lopticu koja velicinom odgovara 5+2, beta je 297 i dobila sam duphaston, a kontrola u nedjelju da se vidi kako se beta ponasa. samo cu reci da kad sam dosla kod ginekologa tlak bio 180/120 a inace sam niskotlakas 🤦 sad sam se ipak smirila kad sam vidjela tu lopticu, nadam se da cemo se gledati jos 9 mjeseci. drzite

Nadam se da si sad dobro….mogu misliti koji stres..

Sad mi se samo spava, kak sam se konacno malo opustila...ma joj i onda kad ti oni kazu pa to je samo malo sukrvice, nije to krvarenje. bas ja znam sta je u trudnoci njima krvarenje a sta sukrvica boze dragi🤦 meni je krv krv😂

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 20:25

RedRobin

isabelagregorijan

RedRobin

Isabela, kaj već osjetiš bebača?

Nee, mislim da cu se ja načekat jos koja dva mjeseca do toga, zasto? Mislis radi doplera? To je sam da mogu svaki dan čut da mi je bebica dobro 🥰 kad je tak dugo čwkat do uzva-a…

Haha, zazujala sam. Krivo sam procitala poruku gdje je Tea citirala tebe i skoljku. Pa sam zazujala da si ti napisala da nisi osjecala da si trudna dok nisi osjetila bebu. Jos gledam, wow tak rano 😂

Hehehe da isla sam citirat i brisat gornje poruke pa sam na kraju spojila njenu sa svojom, a kad se objavilo nisam znala popravit 🙈

[/url

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 20:27

hortensia

isabelagregorijan

hortensia

Tea22

isabelagregorijan

skoljka

Isabelagregorijan ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala nijedan od simptoma sto zene pricaju. Twk kad sam pocela osjecati bebu znala sam da je neko cudo u meni 🙈😂. A nisam mialila da ce te boliti od udaraca bebe, nego onak, sve je unutran vec veliko, tesko, stisce na sve strane, pritisak na zdjelicu, pritisak na pluca…
    Samo nek sve bude uredu, polako osjetit ces svasta 🙈😂💖🤗😘

Sad čekam fetal doppler da mi stigne pa cu bit mirnija 🥰

A sto je fetal doppler

To ti je neka spravica s kojom mozes slusati otkucaje bebe od 14 tj.doma…..kosta 500 do 1000 ali ima i jeftinje na e bayu a navodno valja…

Isabela koju si narucila?

Naručila sam neki s rbaya za 150 kuna, kad stigne javit cu dojmove, nadam se da će uskoro jwr sam ga naručila prijw 3 tjedna

Super bas me zanima jer i ja bi to a nesto sam sad skrta za ove skupe nekako🙄🙄🙄

A i ja isto nw kuzim kaj tu ima kostat 500 kuna 🤨 a ovaj s ebaya zgleda isto i sluzi istoj svrsi tak da vidjet ćemo, ak hu bas kao loš onda cu kupit skuplji, al ak bu dobar ko sretniji od mene 😊

[/url

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 20:31

nightfury

Joj cure, ja sam danas zavrsila na hitnoj. Popodne isla na wc i primijetila krv pri brisanju. Moj ginekolog nije vidio nista na uzv pa me poslao na hitnu. Na hitnoj nasli malu lopticu koja velicinom odgovara 5+2, beta je 297 i dobila sam duphaston, a kontrola u nedjelju da se vidi kako se beta ponasa. samo cu reci da kad sam dosla kod ginekologa tlak bio 180/120 a inace sam niskotlakas 🤦 sad sam se ipak smirila kad sam vidjela tu lopticu, nadam se da cemo se gledati jos 9 mjeseci. drzite fige!

Ajme bas mi je zao, jel jos krvaris? 
    Vidli su gestacijsku samo ili i embrionalni odjek? Jer za 5+2 mi je to nekako niska beta...ako si sigurna da si 5+2? Kazu da na dan očekivane m je oko 100, pa sw svakih 48 sati dupla. 

[/url

poppy
    24. Travanj 2020. 20:31

Curke moje🙃🙃
    Ja zadnja dva dana kao da me netko prebio, em te mucnine cijelodnevne i cjelonocne a sad i ta neka malaksalost, al ok, super da sam doma i da se mogu zalijepiti za kauc, jer jedina mi je obaveza skuhati i prosetati psa ujutro jer da moram raditi neznam kako bi, valjda ce proci nekako se nadam 😌 ( ali i da ne prodje sve cu izdrzati samo da sve bude ok s bebicom)
    Neznam kako vama vrijeme prolazi meni se cini nekako brzo osim kad je pregled u pitanju to nikako docekati😉😉😉😉 eto malo sam se pokukala😜😜
    Veseli pozdravi svima🥰

• nightfury
    24. Travanj 2020. 21:00

isabelagregorijan

nightfury

Joj cure, ja sam danas zavrsila na hitnoj. Popodne isla na wc i primijetila krv pri brisanju. Moj ginekolog nije vidio nista na uzv pa me poslao na hitnu. Na hitnoj nasli malu lopticu koja velicinom odgovara 5+2, beta je 297 i dobila sam duphaston, a kontrola u nedjelju da se vidi kako se beta ponasa. samo cu reci da kad sam dosla kod ginekologa tlak bio 180/120 a inace sam niskotlakas 🤦 sad sam se ipak smirila kad sam vidjela tu lopticu, nadam se da cemo se gledati jos 9 mjeseci. drzite fige!

Vidli su gestacijsku samo ili i embrionalni odjek? Jer za 5+2 mi je to nekako niska beta…ako si sigurna da si 5+2? Kazu da na dan očekivane m je oko 100, pa sw svakih 48 sati dupla.

ne krvarim vise, sada je samo onako smedje kao pred kraj menstruacije, kada se brisem. meni je od zadnje menstruacije zapravo 6+4. prem velicini GV je 5+2 u nalazu. Stvar je u tome da mi ciklusi nisu pravilni. Ovaj ciklus sam primijetila onu rastezljivu sluz tek 31.03. a odnos koji je mogao biti taj je bio tek nekoliko dana iza toga, tako da ja mislim da sam zaista trudna svega mozda 20 dana. Dr je rekla da je beta ok za velicinu GV, samo je pitanje da li ce se do nedjelje poduplati, pa cemo prema tome dalje gledati sto i kako. Ja evo ne mogu objasniti, sad imam osjecaj da je sve ok. vidjet cemo...

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 21:05

nightfury

isabelagregorijan

nightfury

Vidli su gestacijsku samo ili i embrionalni odjek? Jer za 5+2 mi je to nekako niska beta…ako si sigurna da si 5+2? Kazu da na dan očekivane m je oko 100, pa sw svakih 48 sati dupla.

ne krvarim vise, sada je samo onako smedje kao pred kraj menstruacije, kada se brisem. meni je od zadnje menstruacije zapravo 6+4. prem velicini GV je 5+2 u nalazu. Stvar je u tome da mi ciklusi nisu pravilni. Ovaj ciklus sam primijetila onu rastezljivu sluz tek 31.03. a odnos koji je mogao biti taj je bio tek nekoliko dana iza toga, tako da ja mislim da sam zaista trudna svega mozda 20 dana. Dr je rekla da je beta ok za velicinu GV, samo je pitanje da li ce se do nedjelje poduplati, pa cemo prema tome dalje gledati sto i kako. Ja evo ne mogu objasniti, sad imam osjecaj da je sve ok. vidjet cemo…

Ako je tako onda dobro, vjerojatno si i manje trudna...samo neka je sve dobro!! U nedjelju ponavljas betu? Drzi see ♥️🥰 sve ce bit ok! 

[/url

isabelagregorijan
    24. Travanj 2020. 21:07

poppy

Curke moje🙃🙃
    Ja zadnja dva dana kao da me netko prebio, em te mucnine cijelodnevne i cjelonocne a sad i ta neka malaksalost, al ok, super da sam doma i da se mogu zalijepiti za kauc, jer jedina mi je obaveza skuhati i prosetati psa ujutro jer da moram raditi neznam kako bi, valjda ce proci nekako se nadam 😌 ( ali i da ne prodje sve cu izdrzati samo da sve bude ok s bebicom)
    Neznam kako vama vrijeme prolazi meni se cini nekako brzo osim kad je pregled u pitanju to nikako docekati😉😉😉😉 eto malo sam se pokukala😜😜
    Veseli pozdravi svima🥰

Uzivaj u tegobama i sjeti se da ima nas ljubimornih na te tegobe hehe. Meni vrijeme nejde nikak i nikak, svako jutro se budim zivcana, uzas...

[/url

Nisha_21
    24. Travanj 2020. 21:16

nightfury

Ej draga ja se nadam da je sve ok❤️ meni je isto bila beta oko 250 sa 4+5 i na 5+0 mi se vidla mini mini GV na ultrazvuku. Sve bu ok, još je rano😘😘 kolko sam shvatila bitno je da se dupla🤞

• nightfury
    24. Travanj 2020. 21:22

isabelagregorijan

nightfury

isabelagregorijan

nightfury

ne krvarim vise, sada je samo onako smedje kao pred kraj menstruacije, kada se brisem. meni je od zadnje menstruacije zapravo 6+4. prem velicini GV je 5+2 u nalazu. Stvar je u tome da mi ciklusi nisu pravilni. Ovaj ciklus sam primijetila onu rastezljivu sluz tek 31.03. a odnos koji je mogao biti taj je bio tek nekoliko dana iza toga, tako da ja mislim da sam zaista trudna svega mozda 20 dana. Dr je rekla da je beta ok za velicinu GV, samo je pitanje da li ce se do nedjelje poduplati, pa cemo prema tome dalje gledati sto i kako. Ja evo ne mogu objasniti, sad imam osjecaj da je sve ok. vidjet cemo…

Ako je tako onda dobro, vjerojatno si i manje trudna…samo neka je sve dobro!! U nedjelju ponavljas betu? Drzi see ♥️🥰 sve ce bit ok!

Da, u nedjelju popodne trebam doci u bolnicu opet. Hvala na podrsci ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.