Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nightfury
    24. Travanj 2020. 21:24

Nisha_21

nightfury

Joj cure, ja sam danas zavrsila na hitnoj. Popodne isla na wc i primijetila krv pri brisanju. Moj ginekolog nije vidio nista na uzv pa me poslao na hitnu. Na hitnoj nasli malu lopticu koja velicinom odgovara 5+2, beta je 297 i dobila sam duphaston, a kontrola u nedjelju da se vidi kako se beta ponasa. samo cu reci da kad sam dosla kod ginekologa tlak bio 180/120 a inace sam niskotlakas 🤦 sad sam se ipak smirila kad sam vidjela tu lopticu, nadam se da cemo se gledati jos 9 mjeseci. drzite fige!

Ej draga ja se nadam da je sve ok❤️ meni je isto bila beta oko 250 sa 4+5 i na 5+0 mi se vidla mini mini GV na ultrazvuku. Sve bu ok, još je rano😘😘 kolko sam shvatila bitno je da se dupla🤞

Joj hvala, lakse mi je kad procitam da je jos nekome tako bilo. Divne ste cure sve odreda 💓

24. Travanj 2020. 21:26

Nightfury, drzim fige za nedjelju. Javi obavezno kak je proslo 😊 al mislim da ce to sve biti okej 😎😊... odjednom me pucaju samo pozitivni osjecaji i misli 🤣🤣🤣 u odnosu na proslih nekoliko dana napredujem 🤩

• nightfury
    24. Travanj 2020. 21:41

hahaa sapica, tako i mene, neobjasnjivo, od onog popodne gdje sam mislila da je sve gotovo do toga da sad mislim da je sve ok😂😂

Nova19
    24. Travanj 2020. 22:10

Nightfury bitno da vise ne krvarila i da se loptica vidjela... držim palčeve da sve bude u najboljem redu 💕
    Meni će ponoviti ultrazvuk 30.4., sada treba samo čekati 🤗

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 10:11

https://ibb.co/WkwWGmb
    Cure dva dana do neočekivane! 
    Nadam se da cemo se druziti. Cekam izostanak i zovem ginekologicu. Nadam se da me primate. Jos sam šokirana. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

25. Travanj 2020. 10:19

Lela dobrodosla!!! Naravno da te primamo!! Cim nas je vise, tim nam je bolje 

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 10:46

Hvala :) Inace sam sa LH trakica pa me neke ovdje mozda i znaju. Nego, ako mi je prvi dan zadnje menge bio 28.3. ja sam danas koliko? isuse 4 tj mi zvuci tako puno iako mi test pokazuje realnih 2-3 kako da racunam moze pomoc haha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Pepa14
    25. Travanj 2020. 10:56

LeLa2807

Hvala :) Inace sam sa LH trakica pa me neke ovdje mozda i znaju. Nego, ako mi je prvi dan zadnje menge bio 28.3. ja sam danas koliko? isuse 4 tj mi zvuci tako puno iako mi test pokazuje realnih 2-3 kako da racunam moze pomoc haha

Čestitkeeeee 💜

25. Travanj 2020. 10:58

Lela, skini si app Ovia pregnancy pa ce ti ona sve izracunati. Meni je jos dobra i What to expect app 😄 te dvije koristim

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 11:00

hvala ti, hej pa mi smo skupaaaaa :)))))) a prošli ciklus iščekivale se sjećaš

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.