hvala ti, hej pa mi smo skupaaaaa :)))))) a prošli ciklus iščekivale se sjećaš
Da 😍 bebe ce nam biti mjesec dana razlike ako sve bude u redu 🤞🤞
Daaaa :) Ja sam sad najfriškija ovdje, nadam se d aima još cura sa friškim T i da nam sa chata naše dolaze :) joj to će biti show
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/WkwWGmb
Cure dva dana do neočekivane!
Nadam se da cemo se druziti. Cekam izostanak i zovem ginekologicu. Nadam se da me primate. Jos sam šokirana.
Hvala :) Inace sam sa LH trakica pa me neke ovdje mozda i znaju. Nego, ako mi je prvi dan zadnje menge bio 28.3. ja sam danas koliko? isuse 4 tj mi zvuci tako puno iako mi test pokazuje realnih 2-3 kako da racunam moze pomoc haha
Nadam se da cemo se druziti. Cekam izostanak i zovem ginekologicu. Nadam se da me primate. Jos sam šokirana.
Cestitaaam i dobrodosla! 🥰
[/url
Ja zasada ne. Kad sam zvala ginekologicu za prvi pregled odmah mi je poslala Folacin. A sad kad ću ići pitati ću ju jel ok da uzimam i omegu jer sam prije trudnoće pila omegu i magnezij.al vidjet ću što će reći na prvom pregledu.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Čestitke🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Daaaa :) Ja sam sad najfriškija ovdje, nadam se d aima još cura sa friškim T i da nam sa chata naše dolaze :) joj to će biti show
LeLa2807 cestitam ti od srca🎀💗
Tebi bi termin trebao biti 03.01. a meni 03.12😃😃
Ali ovo je zimska tema, s vremenom ce nam se pridruzuti i curke s terminima u 2 i 3 mj, jedva cekam😊
Daaaa :) Ja sam sad najfriškija ovdje, nadam se d aima još cura sa friškim T i da nam sa chata naše dolaze :) joj to će biti showLeLa2807 cestitam ti od srca🎀💗
Tebi bi termin trebao biti 03.01. a meni 03.12😃😃
Ali ovo je zimska tema, s vremenom ce nam se pridruzuti i curke s terminima u 2 i 3 mj, jedva cekam😊
Hvalaaa od srca cure. Jedva vas cekam upoznat kroz čakule na forumu :))
Zvat ću ginekologicu u utorak budući da mi je pon dan D. recite je savjetujete da vadim betu onda tad ili? vidjet ću šta će mi dr reći
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Zvat ću ginekologicu u utorak budući da mi je pon dan D. recite je savjetujete da vadim betu onda tad ili? vidjet ću šta će mi dr reći
Betu ne trebaš vaditi. Jedino ako si nestrpljiva/strah te i želiš vidjeti dupla li se pravilno. Al mislim da ne trebaš strepiti, vjerujem da će sve biti u redu. Ono što svakako trebaš je krenut uzimat neku folnu jer bebi to treba. Možda će ti i dokotorica dat neku preporuku za folnu.
Betu ne trebaš vaditi. Jedino ako si nestrpljiva/strah te i želiš vidjeti dupla li se pravilno. Al mislim da ne trebaš strepiti, vjerujem da će sve biti u redu. Ono što svakako trebaš je krenut uzimat neku folnu jer bebi to treba. Možda će ti i dokotorica dat neku preporuku za folnu.
Danas sam opet počela piti od twinlaba folnu, imam još pet komada te stare koju sam pila do 3 mj kad sam radila pauzu pa mi kažite koje vitamine savjetujete tj pijete hvala :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji