Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2020. 11:09

LeLa2807

hvala ti, hej pa mi smo skupaaaaa :)))))) a prošli ciklus iščekivale se sjećaš

Da 😍 bebe ce nam biti mjesec dana razlike ako sve bude u redu 🤞🤞

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 11:16

RedRobin

LeLa2807

Daaaa :) Ja sam sad najfriškija ovdje, nadam se d aima još cura sa friškim T i da nam sa chata naše dolaze :) joj to će biti show

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mama mia
    25. Travanj 2020. 11:25

LeLa2807

https://ibb.co/WkwWGmb
    Cure dva dana do neočekivane!
    Nadam se da cemo se druziti. Cekam izostanak i zovem ginekologicu. Nadam se da me primate. Jos sam šokirana.

LeLa2807

Hvala :) Inace sam sa LH trakica pa me neke ovdje mozda i znaju. Nego, ako mi je prvi dan zadnje menge bio 28.3. ja sam danas koliko? isuse 4 tj mi zvuci tako puno iako mi test pokazuje realnih 2-3 kako da racunam moze pomoc haha

isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 11:25

LeLa2807

Nadam se da cemo se druziti. Cekam izostanak i zovem ginekologicu. Nadam se da me primate. Jos sam šokirana.

Cestitaaam i dobrodosla! 🥰

[/url

Bella🌟
    25. Travanj 2020. 11:39

Ja zasada ne. Kad sam zvala ginekologicu za prvi pregled odmah mi je poslala Folacin. A sad kad ću ići pitati ću ju jel ok da uzimam i omegu jer sam prije trudnoće pila omegu i magnezij.al vidjet ću što će reći na prvom pregledu.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    25. Travanj 2020. 11:46

LeLa2807

Čestitke🤗🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tea22
    25. Travanj 2020. 11:49

LeLa2807

RedRobin

LeLa2807

Daaaa :) Ja sam sad najfriškija ovdje, nadam se d aima još cura sa friškim T i da nam sa chata naše dolaze :) joj to će biti show

LeLa2807 cestitam ti od srca🎀💗
    Tebi bi termin trebao biti 03.01. a meni 03.12😃😃
    Ali ovo je zimska tema, s vremenom ce nam se pridruzuti i curke s terminima u 2 i 3 mj, jedva cekam😊

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 12:09

Tea22

LeLa2807

RedRobin

LeLa2807

LeLa2807 cestitam ti od srca🎀💗
    Tebi bi termin trebao biti 03.01. a meni 03.12😃😃
    Ali ovo je zimska tema, s vremenom ce nam se pridruzuti i curke s terminima u 2 i 3 mj, jedva cekam😊

Hvalaaa od srca cure. Jedva vas cekam upoznat kroz čakule na forumu :))
    Zvat ću ginekologicu u utorak budući da mi je pon dan D. recite je savjetujete da vadim betu onda tad ili? vidjet ću šta će mi dr reći

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

25. Travanj 2020. 12:19

LeLa2807

Zvat ću ginekologicu u utorak budući da mi je pon dan D. recite je savjetujete da vadim betu onda tad ili? vidjet ću šta će mi dr reći

Betu ne trebaš vaditi. Jedino ako si nestrpljiva/strah te i želiš vidjeti dupla li se pravilno. Al mislim da ne trebaš strepiti, vjerujem da će sve biti u redu. Ono što svakako trebaš je krenut uzimat neku folnu jer bebi to treba. Možda će ti i dokotorica dat neku preporuku za folnu. 

LeLa2807
    25. Travanj 2020. 12:23

RedRobin

LeLa2807

Betu ne trebaš vaditi. Jedino ako si nestrpljiva/strah te i želiš vidjeti dupla li se pravilno. Al mislim da ne trebaš strepiti, vjerujem da će sve biti u redu. Ono što svakako trebaš je krenut uzimat neku folnu jer bebi to treba. Možda će ti i dokotorica dat neku preporuku za folnu.

Danas sam opet počela piti od twinlaba folnu, imam još pet komada te stare koju sam pila do 3 mj kad sam radila pauzu pa mi kažite koje vitamine savjetujete tj pijete hvala :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.