Ja sam isto radila te testove (osim faktora II) i nadeno mi je samo PAI1 da sam heterozigot, al to su rekli da ne moze bit uzrok spontanima u tak ranoj fazi… zapravo su mi rekli da do 10,12 tjedna ni jedan faktor za trombofiliju ne moze biti uzrok spontanih jer je jos prerano 🤷♀️
Svasta ti doktori govore, uglavnom sve su to lazi, puno sam istrazivala o tome i moze biti uzrok u najranijoj fazi zato se kad si npr u postupku daje odma od ttansfera heparin, a u prirodnoj t od pozitivne bete, sve kasnije je prekasno.
S time da je jedna mutacija vise ne smatra trombofilijom iako se prije par godina smatralo…rekli su mi isto tako da ima puno neistrazenih faktora trođbofilije i onda zenama koje su imale visw neobjasnjenih pobacaja daju heparin preventive radi.
Ti si trazila heparin ili su ti ga sami predlozili i dali? Tebi je ovo 5.trudnoca ako se ne varam? Od ove se pikas ili?
Meni su ga sami predlozili, ovo je treci put da se pikam 🙈 prvi put sam se pikala od transfera, ali nije se bilo primilo, onda prosla trudnoća je krenula s losom betom koja se nije duplala, al svejwdno sam se pikala, a u sam se počela pikati odma od pozitivnog testa. I da, peta trudnoća je.
I prosla si 12.tjedan 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳
Jesaam 🥰 al tako me ulovi taj neki straah...
Jos uvijek se uopce ne osjecam trudno, i stalno se pitam dal je sve ok...
[/url
pozdrav svima ☺️
pridruzujem se grupici zimskih beba!
plusic ko kuca nas je razveselio ovaj vikend!
veselim se tipkanjima i buducim iskustvima ☺️
Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Isabela, ma to je to sad, sigurna sam 😄😁🤩 ja imam jos 4 tjedna do 12tt 😬...
Ajme Nightfury bas mi je zao 😏😔😪 drzi se
pozdrav svima ☺️
Hejj i nama isto onda se pratimo. Ja sam sad 4+2. Sutra zovem doktoricu
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Ajme bas mi je zao :(
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja sam isto radila te testove (osim faktora II) i nadeno mi je samo PAI1 da sam heterozigot, al to su rekli da ne moze bit uzrok spontanima u tak ranoj fazi… zapravo su mi rekli da do 10,12 tjedna ni jedan faktor za trombofiliju ne moze biti uzrok spontanih jer je jos prerano 🤷♀️
Svasta ti doktori govore, uglavnom sve su to lazi, puno sam istrazivala o tome i moze biti uzrok u najranijoj fazi zato se kad si npr u postupku daje odma od ttansfera heparin, a u prirodnoj t od pozitivne bete, sve kasnije je prekasno.
S time da je jedna mutacija vise ne smatra trombofilijom iako se prije par godina smatralo…rekli su mi isto tako da ima puno neistrazenih faktora trođbofilije i onda zenama koje su imale visw neobjasnjenih pobacaja daju heparin preventive radi.
Ti si trazila heparin ili su ti ga sami predlozili i dali? Tebi je ovo 5.trudnoca ako se ne varam? Od ove se pikas ili?
Meni su ga sami predlozili, ovo je treci put da se pikam 🙈 prvi put sam se pikala od transfera, ali nije se bilo primilo, onda prosla trudnoća je krenula s losom betom koja se nije duplala, al svejwdno sam se pikala, a u sam se počela pikati odma od pozitivnog testa. I da, peta trudnoća je.
I prosla si 12.tjedan 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳
Jesaam 🥰 al tako me ulovi taj neki straah…
Jos uvijek se uopce ne osjecam trudno, i stalno se pitam dal je sve ok…
A jel ti se počeo nadzirati trbuh? Ja ga prvi puta uocila jučer. Baš se fino zaokružio.
pozdrav svima ☺️
i mi sutra zovemo:)
ja sam 5+1...
i prva mi je trudnoca. tebi?
pozdrav svima ☺️
i mi sutra zovemo:)
ja sam 5+1…
i prva mi je trudnoca. tebi?
Isto prva. Sutra mi je dan neočekivane i ujedno 14dpo. Ciklusi od 30 dana. Radila test prije dva dana na 12 dpo odmah crtica radila sam first sign i onda isla kupit jos i napravila clear sign crtica a clear blue sa tjednima pokazao 2-3 tj. Tako da cu sutra zvati. Ja sam ful friska. Tebi kasni zanci nekih 10ak dana... Super.
Bas sam uzbudjena samo nek sve bude u redu..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Draga, drzi se. U utorak ces vidjet kako bude, a dotad samo smireno. Mozda krvarenje prode i sve bude dobro, ja drzim 🤞🤞🙏🙏🙏🍀 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji