Isabelagregorijan ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala nijedan od simptoma sto zene pricaju. Twk kad sam pocela osjecati bebu znala sam da je neko cudo u meni 🙈😂. A nisam mialila da ce te boliti od udaraca bebe, nego onak, sve je unutran vec veliko, tesko, stisce na sve strane, pritisak na zdjelicu, pritisak na pluca…
Samo nek sve bude uredu, polako osjetit ces svasta 🙈😂💖🤗😘
Sad čekam fetal doppler da mi stigne pa cu bit mirnija 🥰
A sto je fetal doppler
Isabelagregorijan ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala nijedan od simptoma sto zene pricaju. Twk kad sam pocela osjecati bebu znala sam da je neko cudo u meni 🙈😂. A nisam mialila da ce te boliti od udaraca bebe, nego onak, sve je unutran vec veliko, tesko, stisce na sve strane, pritisak na zdjelicu, pritisak na pluca…
A sto je fetal doppler
To ti je neka spravica s kojom mozes slusati otkucaje bebe od 14 tj.doma.....kosta 500 do 1000 ali ima i jeftinje na e bayu a navodno valja...
Isabela koju si narucila?
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Cure nemojte ispaljivati sa simptomima....ja sam prvu trudnocu prosla sa malo vise piskenja...doduse....i krvarenjem zbog hematoma i sad tu spava moje malo sunce od 17 mjeseci❤❤❤❤
A sada imam mucnine iako nista strasno ...i masno lice i bubuljice...
Nocas me uhvatila nocna mucnina.....jel imao tko to?
Zbog iscjedka sam smanjila dojenje i dojim samo nocu pa mozda zbog toga...neki kazu da dojenje pojacava mucnine...
Svaki tjedan imam neko novo zapazanje o tome kad su mi mucnine jace...pa sam gatala ima li veze s duphastoneom...pa jesu li se smanjile brinula i evo sad najnovije izmisljam razloge za odjednom nocne
..valjda me ubija sto ne radim zbog corone nego doma filozofiram🤣
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..
Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila.probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se
Bila budna do 4.45…. muz otiso na poso u 4.30 i tek nekako zaspala, u 6.30 opet budna, zlo ko djeca onda zaspala kroz 5 min i do 7.30… ne znam….
Luda sam vide od toga. Luuuda
Danas idem na vadjenje krvi, krvna slika i ono sve kaj ide uz to i urin. Sad za pola sata idem.
Mylady i ti si bila budna??
E jel na bračku počel radit laboratorij? Jel znas mozda?
Ja sam sve gore odradila, samo jos mikrobioloski tu u centru to sam narucena 27.4
Mylady si ti već bila na pregledu ili tek moraš ići? Mi se razlikujemo 3 dana pa me zanima šta su tebi tekli ako su bila na pregledu... sorry ako nisam najbolje popratila 😁
Myladysi ti već bila na pregledu ili tek moraš ići? Mi se razlikujemo 3 dana pa me zanima šta su tebi tekli ako su bila na pregledu… sorry ako nisam najbolje popratila 😁
Bila sam na pregledu sad 21.4.ne cuje se jos samo srceko, ali jos je ionako rano, sve ostalo se vidi i dao mi je upitnice da izvadim krv, pa onda kod sljedeceg pregleda 19.5.izvidimo nalaze i sve. Ne moram po nalaze, idu direkt ginekologu, pa ce me sestra zvat ako bi nesto bilo, ali me nije pa sam mirna.
Ajde super, tako je i meni 👌
Ja vadila betu na 4+2 je bila 1202,98, na 5+3 je 18648,97.
Jel netko zna ako je to ok?
A sto je fetal doppler
To ti je neka spravica s kojom mozes slusati otkucaje bebe od 14 tj.doma…..kosta 500 do 1000 ali ima i jeftinje na e bayu a navodno valja…
Isabela koju si narucila?
Naručila sam neki s rbaya za 150 kuna, kad stigne javit cu dojmove, nadam se da će uskoro jwr sam ga naručila prijw 3 tjedna
[/url
Evoo …. Ja budna od 2 sata…. I ne ide san na oči…..
Ajoj draga,da sam znala da si budna bi se javila.probaj nadoknaditi ako možeš kroz dan..Drži se
Bila budna do 4.45…. muz otiso na poso u 4.30 i tek nekako zaspala, u 6.30 opet budna, zlo ko djeca onda zaspala kroz 5 min i do 7.30… ne znam….
Luda sam vide od toga. Luuuda
Danas idem na vadjenje krvi, krvna slika i ono sve kaj ide uz to i urin. Sad za pola sata idem.
Mylady i ti si bila budna??
E jel na bračku počel radit laboratorij? Jel znas mozda?
Ja sam sve gore odradila, samo jos mikrobioloski tu u centru to sam narucena 27.4
Ajme super onda, moram radit neke stvari sad kaj su mi rekli da idem u petrovu, al mozda kod nas rade to oa cu zvat...
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji