ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    14. Kolovoz 2019. 19:11

Ja sam u ovom društvu iscjedaka, mjehura isl. i danas me bas pere nervoza radi toga. Od jucer me bas pecka kanal, dobila sam te neke vaginalete za gljivice, a danas mi bas izaslo dosta toga, cisto me uhvatila hipohondrija da nije plodna voda. Sve se brinem jesam li kakvu dolje upalu skupila. Iako ne znam od cega. 

url=https://lilypie.com]

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:13

Angie1205

Cimabolje da sutim 🤬
    Radio mi je kum kod slicnog operatera, i to godinama, vozali ga ko mladog majmuna. Covjek poludio i u roku keks nasao drugi posao i preporodio se….znam kako oni rade i to je stvarno uzas jedan!
    Samo ti njih izmuzi sto vise i sto duze mozes.
    Al evo da vas utjesim…ja sam prve dvije curke rodila dok nisam nigdje bila zaposlena, dakle 2 trudnoce sa 0kn primanja, mm je imao puno manju placu no sada, stambeni kredit, rezije, beba za bebom skoro….kasnije slavna naknada od 1663kn kad sam rodila pa do djetetove god dana….i sve smo prezivjeli! Curama nikad nista nije falilo, a ni nama! Znam da bez love nemremo nist al hocu vam reci da se sve moze 😉

Ma sve se može. Kako su ljudi nekad s puno manje uspjeli. Mislim da je danas sve nekako postalo stvar prestiža da se stvari ulickaju i da se pokaze kako se ima. Moj budući muz ima jako visoku placu, a ja malu za sad jer radim na 4 sata. oboje smo prizemljeni. Ne hodamo po restoranima, ne glumimo bogatase. Zivimo skromno tj normalno kao i prije toga svega.  Na nama ne mozes primjetiti da imamo velika primanja. Covjek treba biti realan. Ne treba zivjet da se drugima pokažeš i dokazes. Mi smo tako radosni sto cemo imati svoj dom i dijetetu priustiti prirodu i mirnu okolinu, sličnu u kakvoj smo mk odrastali. 
    Imali smo malo jako malo i ja i on kroz djetinjstvo, nosila se odjeca od brace, sestara, susjeda kumova.. crne vreće odjeće se razmjenjivale i nikoga nije bilo sram niti se osjecao jadno jer smo svi tako funkcionirali. I nije mi zao niti mislim da mi je kaj falilo. Zato danas cijenim sve sto imam... Koliko sam ja slatkisa malo jela, a koliko djeca danas. Razlika nebo i zemlja. Danas svi nesto glume velike frajere. Mislim oke ako možeš i zelis. Nemam nist protiv toga. Ali eto nas je stav cemu? Cemu biti rob materijalnom? Odemo mi i na more i u inozemstvo ali be preseravanja i objava na mrezama ...zivimo potiho svoj zivot i imamo svoju privatnost. Oke ovo je oslo u malo drugom smjeru haha :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:15

Stelle123

Ja sam u ovom društvu iscjedaka, mjehura isl. i danas me bas pere nervoza radi toga. Od jucer me bas pecka kanal, dobila sam te neke vaginalete za gljivice, a danas mi bas izaslo dosta toga, cisto me uhvatila hipohondrija da nije plodna voda. Sve se brinem jesam li kakvu dolje upalu skupila. Iako ne znam od cega.

Ako koristis vaginalete, normalno da curi... Vjv se čisti. Barem sam ja to tako tumačila dok je curilo prije...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 19:17

Jaivanpa

Nesto sam prije cula da ih skuplje dode ako ti daju ugovor za stalno…neznam sad jel su doprinosi u pitanju ili nesto slično. Ugl. Navodno je financijske prirode. Onda im je povoljnije da posluju na nacin da ti produzuju ugovor i poslje otkantaju…

Jesu nesto sitno veci doprinosi ali bez obzira na to ne kuzim na koju foru to prolazi kad u zakonu jasno i glasno piše da možeš dobit dva ugovora na određeno (nebitno jesu li na mjesec, ili, karikiram, godinu) i nakon toga si zaposleniku dužan dat ugovor na neodređeno ili otkaz (sto moras opravdat). Ali valjda ja jedina radim po zakonu, zato i jesam u govnima 😂😂

[/url

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 19:19

iva4

Hahahhahahahdaj lazesCimapa mi smo opaka konkurencija🤣🤣🤣 ja sam ti Tcom🤣🤣🤣 to sta spominjes to su bonusi na prodaju ili korisnicku? Jer meni se gleda bez bonusa nazalost jer da gledaju sa bonusom imala bi prosjek 8000kn e sad jbg😓

Hahahah, lazes😂😂 ma ja sam ti u administraciji, to nam je kao standard bonus jel, ali ne potpisujemo ugovor na to🤷🏼‍♀️ onda znaci nista od te place😅

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:21

DeeDee

Jaivanpa

Nesto sam prije cula da ih skuplje dode ako ti daju ugovor za stalno…neznam sad jel su doprinosi u pitanju ili nesto slično. Ugl. Navodno je financijske prirode. Onda im je povoljnije da posluju na nacin da ti produzuju ugovor i poslje otkantaju…

Jesu nesto sitno veci doprinosi ali bez obzira na to ne kuzim na koju foru to prolazi kad u zakonu jasno i glasno piše da možeš dobit dva ugovora na određeno (nebitno jesu li na mjesec, ili, karikiram, godinu) i nakon toga si zaposleniku dužan dat ugovor na neodređeno ili otkaz (sto moras opravdat). Ali valjda ja jedina radim po zakonu, zato i jesam u govnima 😂😂

Ha cuj, znaju oni rupe u zakonu, sigurno se na neke članke pozivaju. Ajde to su ti sve joze mafijoze. Ako nema nacina izmislit ce zakon hahah...
    Bolje biti posten nego govno! Bar mirno spavaš. .

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 19:22

Jaivanpa

DeeDee

Jaivanpa

Ha cuj, znaju oni rupe u zakonu, sigurno se na neke članke pozivaju. Ajde to su ti sve joze mafijoze. Ako nema nacina izmislit ce zakon hahah…

A i to sto kažeš 😴😴

[/url

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 19:23

Iva ali samo da znas, koristim vase usluge, a ne nase onda znas koliko smo super😂😂😂
    Angie ma ja sam htjela naci nekog ono da me prijavi kod sebe jel jer hzzo isplacuje naknadu za komplikacije pa bi poslodavcu davala za doprinose tako da on nema nikakvih troskova, ali tesko da ce ti netko tako uletit..mislim, nije problem ni ovako, kako si napisala sve se moze, vec ono ako imam priliku za veca primanja, zasto ne☺️

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 19:24

DeeDee

Jaivanpa

DeeDee

Jaivanpa

Ha cuj, znaju oni rupe u zakonu, sigurno se na neke članke pozivaju. Ajde to su ti sve joze mafijoze. Ako nema nacina izmislit ce zakon hahah…

A i to sto kažeš 😴😴

Al to je poseban mentalni sklop. Nažalost takvi mirno i spavaju... Njih nista ne dira posebno. Prije akcije oni to dobro razrade pa se prave mutavi. Evo ja konkretno viđam u svom poslu da svatko tumači zakon drugacije sto mi je glupo. Treba to napisat od a do ž i bez nedoumica da se zna. Ovako svako melje svoje.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• lucille9
    14. Kolovoz 2019. 19:26

DeDe: ja sam od male pokupila nekakav respiratorni infekt, kašljala sam 2mj. Pomoglo mi je (dosta sam proučavala što smiju trudnice a što ne): Lupocet u slučaju jake glavobolje ili febriliteta, pastile od islandskog lišaja (ISLA se zovu), bonboni od đumbira iz mullera te čaj od kamilices medom i limunom; pij puno tekućine i odmaraj. Uzimala sam i sljezov čaj ali je još više iziritirao.

VaVa: upravo me dr.zvao, dao je za sada Geonistin vaginalete a dok bris klamidije bude gotov onda još antibiotik na usta. Isuse, uvijek sve čisto i baš sada ovo. Znam da dosta trudnica ima poz. briseve no moje dvije frendice su izgubile bebače poslije 20tt trudnoće radi infekcija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.