Redfox sad si nas sve zarazila 🙈 ja imam slikice od 6 i 8tt, ali nista ne kužim. Gledam slike na internetu kako su sve lijepe, jasno se sve razaznaje. Ovdje kod mene da na monitoru nisam vidjela fino ne bi znala nista na slici. Sad još više jedva čekam sutra i nadam se da ću dobiti malo bolju sliku 🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Redfox sad si nas sve zarazila 🙈 ja imam slikice od 6 i 8tt, ali nista ne kužim. Gledam slike na internetu kako su sve lijepe, jasno se sve razaznaje. Ovdje kod mene da na monitoru nisam vidjela fino ne bi znala nista na slici. Sad još više jedva čekam sutra i nadam se da ću dobiti malo bolju sliku 🤣
Hahah ja sam isto cijeli internet pregledala sve slike i uspoređivala sa svojima... već vidim da ću doktora idući cetvrtak pitati gdje mi je posteljica.. 😂
Samo da javim da mi je sutra prvi pregled. Konačno ga dočekala. Danas sam točno 8 tj. Uzbuđena sam i uplašena.. samo da čujem malo srčeko
I da s 15.01.mi.je preselila termin na 20.01.
Prema ultrazvuku.kak to hah 🤔🤔
Ja nemam snimku iz 6tj ,samo iz 9
Ne znam jel vrijedi i ta ? 🤣
Ja sam gledala iz 8. tjedna, mislim da je samo bitno di je sjena posteljice. Bas me zanima kolka je tocnost 🤣 mogle bi i neku znanstvenu studiju napisati 🤣
Ajme jel znas ocitati moje? Ovo je s 8 tjedana slika
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam gledala iz 8. tjedna, mislim da je samo bitno di je sjena posteljice. Bas me zanima kolka je tocnost 🤣 mogle bi i neku znanstvenu studiju napisati 🤣
Vau koja slika,zakaj ja nemam takvu 😁 koliki ti je plod u cm ovdje na slici?
Ja isto ne kuzim tu Ramzi teoriju jer kao prvo nemam pojma di mi je posteljica a kao drugo jel desno stvarno desno na slici ili je obrnuto??
Red Foxdaj nam ocitaj 🥰
Evo me 🤣 kod tebe mi se cini gore desno u kutu
Vau koja slika,zakaj ja nemam takvu 😁 koliki ti je plod u cm ovdje na slici?
1,78 cm haha. Ja sam se bas cudila kak se sve dobro vidi.. Ludnica... Angie1205 zeznula se kaj nam je rekla za tu teoriju haha 😋
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji