Ja nemam snimku iz 6tj ,samo iz 9
Ne znam jel vrijedi i ta ? 🤣
Ja sam gledala iz 8. tjedna, mislim da je samo bitno di je sjena posteljice. Bas me zanima kolka je tocnost 🤣 mogle bi i neku znanstvenu studiju napisati 🤣
Ajme jel znas ocitati moje? Ovo je s 8 tjedana slika
Isto gore desni, vidis kak je tamo malo vise bijelo i nazire se kao neki polumjesec
Cini se da su to sve curice 🤣 bas me zanima kolko ce biti tocno, mozda mogu pocet zaradivat na tome 🤣
Ja nemam snimku iz 6tj ,samo iz 9
Ne znam jel vrijedi i ta ? 🤣
Ja sam gledala iz 8. tjedna, mislim da je samo bitno di je sjena posteljice. Bas me zanima kolka je tocnost 🤣 mogle bi i neku znanstvenu studiju napisati 🤣
Ajme jel znas ocitati moje? Ovo je s 8 tjedana slika
Isto gore desni, vidis kak je tamo malo vise bijelo i nazire se kao neki polumjesec
Znaci decko... Joj znas da od početka imam neki neobjasnjiv osjecaj da je decko hahah ako potvrdis ovo svaka cast....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cek...gleda se pozicija posteljice ili bebe?? Sad sam jos zbunjenija 😂😂
Znaci ako je desno onda je curica ako je lijevo onda decko? Sad sam se sva popetljala od uzbuđenja hahahah
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cek…gleda se pozicija posteljice ili bebe?? Sad sam jos zbunjenija 😂😂
Gledas po posteljici, a ja pisem strane prema tome kak gledam sliku. Od jaivanpa je naslicnije npr. ovoj gore slici di je curica
Cek…gleda se pozicija posteljice ili bebe?? Sad sam jos zbunjenija 😂😂
Gledas po posteljici, a ja pisem strane prema tome kak gledam sliku. Od jaivanpa je naslicnije npr. ovoj gore slici di je curica
Lisice moja je gore desno?
Znaci curica?
Kaj onda ja nosim?moj ravno stoji 😍😂😂
Kod tebe me buni jer je dolje jako bijelo, bas ti je zamrznula sliku u krivom trenutku. Tak i moja soc. gin nikak ne uslika lijepu sliku, sve joj je bijelo.
Sortiraj odgovore
Najstariji