ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    06. Lipanj 2019. 17:36

Bas sam nasla sliku od frendice, ona je vec rodila decka 🤣 al vidite kak se lijepo vidi na je na lijevoj strani slike

Aristea
    06. Lipanj 2019. 17:37

Hvala Redfox.... Ako pogodis moramo naknadu platiti  hahha 😋

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Dalindas
    06. Lipanj 2019. 17:37

Red Fox a ja ? 🤣

Red Fox
    06. Lipanj 2019. 17:38

Dalindas

Red Fox a ja ? 🤣

Lijevo, po meni je decko 🤣 obavezno javite kad saznate spol 😀

Aristea
    06. Lipanj 2019. 17:39

Moze!! Haha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Dalindas
    06. Lipanj 2019. 17:42

Hahahahah bas me zanima. 🤣

TinchiSk
    06. Lipanj 2019. 17:48

Ništa ja ne kužim po ovim sjenama s ultrazvuka.
    Ali imam osjećaj da je dečko. 
    Čak je i ginekologica na pregledu prije 2 tjedna rekla da je dečko, iako mi definitivno nije jasno kako je mogla vidjeti.
    Definitivno ću znati do kraja mjeseca kad dođu rezultati Nifty-a.
    Fora su mi ta nagađanja i pogađanja.

• nemasekirancije
    06. Lipanj 2019. 18:27

Hrabrica

nemasekirancije

Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.

Draga tek sad sam vidjela sto si pisala. Nemoj samo brinut, sva ta mala krvaruckanja su uglavnom bez opasna. Mozda je negdje taj mini hematomic koji se na uzv ne vidi (sto nije rijetkost) . Cak mi je doc rekao da je cak i bolje da ide na van kad je hematom u pitanju, da se lagano cisti (krv moze biti stara ali i svijeza) . Bitno je da nema onih izljeva mada ni to nije kraj (vidi mene 😉😘) Jesu ti dali utrogestane ili nešto? I ono sto si sama napisala, mirovanje na najjace ❤️ Bit ce sve ok, znam da nije ugodno ali imaj vjere u svog malog junaka ❤️ P. S. ako te zasora panika, zovi doc da te pregleda preko uzv-a i ne pristaj na neg odgovor. Cesci uzv u ranoj T su manje stetni od stresa koji te moze uhvatiti zbog neznanja i straha..

Hvala ti draga na lijepim rijecima. Danas sam opsutenija. Lezim, gledam tv i nadam se najboljem 😍😍😍😍😘 kako si mi ti?

Nasty
    06. Lipanj 2019. 18:47

MaybeBaby

Imam jedno pitanje ima li koja cura/zena da je iz Dalmacije ?? zadar il tako nesto 😊 čitam čitam sve ste vecinom zg il okolica , jel moguce da sam jedina ja iz Dalmacije

Ja sam iz Splita.. Bila prošlo ljeto u Zadru i na Ugljanu🤣

• Stelle123
    06. Lipanj 2019. 18:47

Pogledala Cernobil, sad cekam Sluskinjinu pricu. Nadam se da ima jos koja zanimljiva serija za ovo ljeto.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.