sad ste me malo prepale tog vadenja krvi za krvnu grupu u petrovoj..pa sta se toliko ceka na sve to???
vec sam trebala donjet doktorici koja sa k grupa i rekla sam joj da cu donjet iduci tjedan i sad ponovo nistaaa
pa dali se to moze ic negdje privat vadit???
U petrovoj mozes naglasiti da ti je hitno i onda pozure s nalazima. Ja sam im rekla da imam operaciju za par dana i stavili me na prioritet (i nisu me trazili nikakvu dokumentaciju kao dokaz).
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Hrabrice hvala za seriju. Imamo Kodi a placamo i Filmski maraton pa sam ju nasla i tamo. Mada samo 5 epizoda, nezz kolko je do sas uopce izaslo? Bas cu skinuti veceras sa pogledamo...ako ne zaspim u 19 🙈
Hrabricehvala za seriju. Imamo Kodi a placamo i Filmski maraton pa sam ju nasla i tamo. Mada samo 5 epizoda, nezz kolko je do sas uopce izaslo? Bas cu skinuti veceras sa pogledamo…ako ne zaspim u 19 🙈
I ima ih samo pet koliko je meni poznato 😏 Al serija je fantasticna, gledala bez daha svaku epizodu 👌i mislim da nes zaspat uz nju 😂😂😂 Imam isti problem pa sam ipak
na ovo bila ko sova 😂😂😂😂
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Hrabrice iskreno se nadam jer se desi da zaspim uz Pogresnog covjeka na kaucu a mm zao me budit pa me ostavi u boravku 👿
I cure i mm i ja se navukli na Lazu i nema veceri da ga ne gledamo 🙈
Imam jedno pitanje ima li koja cura/zena da je iz Dalmacije ?? zadar il tako nesto 😊 čitam čitam sve ste vecinom zg il okolica , jel moguce da sam jedina ja iz Dalmacije
mustro kod Podobnika idem na Nifty, javim dojmove naravno 😊
MaybeBaby, Nasty je iz Splita ako se ne varam. 🤔
I ja sam rodom iz Dalmacije ali sam u Zagrebu jos od faksa.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hrabriceiskreno se nadam jer se desi da zaspim uz Pogresnog covjeka na kaucu a mm zao me budit pa me ostavi u boravku 👿
Oh ja se navukla na Jane the virgin 😂😂😂 u tri dana dosla do trece sezone 😂😂 "cari" strogog mirovanja 😬
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Cure ,jesu nekom počeli pristizati testeri ? Znate li sto se dobije u Bubamari ?
u Bubamari se dobije par čarapica,vlažne maramice,duda varalica za bebu, ulošci za mamu ,blazinice za grudnjak i mislim da je to to
jos uvijek cekam da dode od Hippa paket al nema ga pa nema ..
Hrabriceiskreno se nadam jer se desi da zaspim uz Pogresnog covjeka na kaucu a mm zao me budit pa me ostavi u boravku 👿
Oh ja se navukla na Jane the virgin 😂😂😂 u tri dana dosla do trece sezone 😂😂 "cari" strogog mirovanja 😬
Jao Jane..ja tu seriju pratim od kad je krenula..dobro si me podsjetila da zadnju epizodu nisam pogledalaaa..cim dodem domaa!
Sortiraj odgovore
Najstariji