Pozdrav curke 😊
Mi smo baš u pregovorima da počnemo gledati Černobil. Sad kad ste sve tako oduševljene mislim da ću pristati 🤣
MaybeBaby ja sma iz Knina 🖐🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Bok svima, super je kolko nas vec ima.ja sam danas bila malo u skitnji pa vas tek sad citam. Ne znam koja je pisala da su joj rekli da je beba manja, mene si isto tako prepali, na kraju je beba bila veca za 3 dana od zadnje menge. Tako da, ako ima otkucaja, to je vec pozitivno. Ja sam vec dva puta imala krvarenje koje nisu mogli locirati i sve je ok zasad. Trajalo je jedan dan i prestalo. Pregled mi je za tocno tjedan dana i bas sam vec nestrpljiva. Trazila sam cak neke teorije za odredivanje spola 🤣 ne znam jel koja od vas to trazila, ima neka Ramzi theory o polozaju posteljice, prosli put je bilo tocno, vidjet cemo ovaj put 🤣
Netko je pitao kolko se dugo cekaju nalazi obicne kks. To bude gotovo isti dan. I ako se radi u domu zdravlja a gin je poslaa uputnicu ti nalazi i dolaze direktno k njoj/njemu
Ja sam jucer vadila krvnu grupu u petrovoj 3 i ko da sam zapamtila da mi je nalaz ovaj ponedjeljak. Sad moram ic provjerit da nije i meni tek 17
Ja sam se narucila u ponedjeljak u synlab za panoramu. Bila sam na uzv prije 2 tjedna, a sljedeci mi je pregled tek 19. A to mi je prekasno cekat za panoramu. A cekam ovaj tj imam neku kombinaciju da me uguraju i jednu polikliniku pa nikak da me uguraju, nadam se da ce sutra zvat jer nebi htjela na test bez da znam da je to jos uvijek sve na mjestu 🙈
Mozda sam ja luda ali gdje vama pise da se moze podignut tek 17? Meni na listici za preuzimanje je stambilj s jucerasnjim datumom, i markerom mi je podebljan ponedjeljak od 14-15h. Nema dodatnog datuma
Bok svima, super je kolko nas vec ima.ja sam danas bila malo u skitnji pa vas tek sad citam. Ne znam koja je pisala da su joj rekli da je beba manja, mene si isto tako prepali, na kraju je beba bila veca za 3 dana od zadnje menge. Tako da, ako ima otkucaja, to je vec pozitivno. Ja sam vec dva puta imala krvarenje koje nisu mogli locirati i sve je ok zasad. Trajalo je jedan dan i prestalo. Pregled mi je za tocno tjedan dana i bas sam vec nestrpljiva. Trazila sam cak neke teorije za odredivanje spola 🤣 ne znam jel koja od vas to trazila, ima neka Ramzi theory o polozaju posteljice, prosli put je bilo tocno, vidjet cemo ovaj put 🤣
Cim sam pročitala, brzo sam išla guglati tu Ramzi teoriju. ... Vidjet ćemo..znat ću spol krajem ovog mjeseca, nakon nifty testa, pa javim je li Ramzi bila u pravu
Mozda sam ja luda ali gdje vama pise da se moze podignut tek 17? Meni na listici za preuzimanje je stambilj s jucerasnjim datumom, i markerom mi je podebljan ponedjeljak od 14-15h. Nema dodatnog datuma
meni ti na tom listiću piše 17.06. i rekla mi je da tada dođem po nalaz..evo slikica
Mustra moze 🤣 po toj teoriji ja bi trebala cekati curicu, vidjet cemo. Iskreno, skroz mi je svejedno, al mi je zabavno nagadanje. Prosli put su me svi uvjeravali da nosim decka (nisam imala mucnine, jelo mi se slano, nosila sam nisko i te bapske price) pa sam nosila curicu 😀
meni ti na tom listiću piše 17.06. i rekla mi je da tada dođem po nalaz..evo slikica
Stvarno. Meni nis ne pise. Al sad ionak nosim ispravljeni uputnicu 😂 pa cu pitat. Da ne dolazim jos jednom uzalud 🙄
Ja nemam snimku iz 6tj ,samo iz 9
Ne znam jel vrijedi i ta ? 🤣
Ja sam gledala iz 8. tjedna, mislim da je samo bitno di je sjena posteljice. Bas me zanima kolka je tocnost 🤣 mogle bi i neku znanstvenu studiju napisati 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji