ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivonna
    06. Lipanj 2019. 22:25

Pozz trudna sam 5+3 tjedana, doktorica me narucila sljedeci petak na prvi pregled bit cu 6+4. Dali se tako rano mogu vidjeti otkucaji srca ? 

DeeSB
    06. Lipanj 2019. 22:30

Cure...jel smijemo koristiti sprejeve ili tako nesto protiv komaraca? Ovdje kod nas je od ovih silnih kisa nemoguce izaci van....grozno. U 5 min su me izgrizli gdje god je bilo gole koze. 

L 💛

MaRe
    06. Lipanj 2019. 22:35

Ivonna ja sam na prvom pregledu bila 5+3 i rekla je da srce kuca ☺

• nemasekirancije
    06. Lipanj 2019. 22:36

Danas me svako malo zagrci trbuh. Ali nema sukrvice. Barem nesto. A popila 2 puta po 200mg magnezij citrata 🤨

• njurko
    06. Lipanj 2019. 22:39

mustra

njurko

Krvna grupa je u drugoj zgradi u petrovoj 3, i nisam čekala dugo, trudnice izvlače posebno br. Tako da prije dođemo na red. Jedino što se mora doći po nalaz. A za rani probir u petrovoj 13 se nalaz na mail pošalje. Ja sam dobila odmah idući dan iako su mi rekli za desetak dana.

Kako si se narucila za taj rani probir?si isla tamo ili na neki broj ili mail?

Nisam se narucila, samo sam došla s uputnicom

Hrabrica
    06. Lipanj 2019. 22:48

nemasekirancije

Hrabrica

nemasekirancije

Hrabrica

nemasekirancije

Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.

A naravno da. Samo polako i pazi se. Bitno je da si skuzila kaj smijes a kaj ne. Naravno da ocete 😊😊😊😍! Stavljam utrice 3x2, pijem folacin i novalac, i uzmem si magnezij. Uzela sam sad od solgara mg citrat 200 mg, jel smijem 2 popit? Pise na kutiji 1. Uzela danas 2 kad su se pojacali grcici.

Danas nije nista curkalo sva sreca. Tak da odmaram i dalje. Koliko sad vec mirujes? 🤨

Uf za magnezij ti ne znam, ja ga pijem samo kroz donat mg jer me mucila probava (citaj: preklinjem a ne ide 🙄) . Za folacin mi je rekla da nema potrebe pa pijem manju folnu a i utrice ne guram nego pijem i to 4x2..pored curkanja i hematoma strah me cackat dolje svako malo a doc kaze da je isti efekt bez obzira na nacin unosa . E da i mini normabel koji nis ne djeluje 😂😁 Znaci dnevno 10 tableta i sve kontra od tebe 😂😂😂 E da a mirujem sad vec 2,5 tjedna i vec sam luuuuuuda.. jedva cekam da se hematom povuce da mogu ponosno setat trbuh okolo 😂😂😂. ...Ajde bas mi je drago da ti je stalo curenje, samo puuuuno odmaraj, vrti serije i mazi busu i bit ce sve ok, zapravo već i je sve ok 😉😘❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    06. Lipanj 2019. 22:51

nemasekirancije

Danas me svako malo zagrci trbuh. Ali nema sukrvice. Barem nesto. A popila 2 puta po 200mg magnezij citrata 🤨

Pitaj doc da ti da ove slabe normabele od 2mg..Za psihu su preslabi ali zato grceve super rijesavaju jer ti opustaju misice i samim time uklanjaju grceve 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Angie1205
    07. Lipanj 2019. 06:57

Dobro jutro, jeste se naspavali? Opet ja sinoc zaspala ko kokos 🙈 Cijelo popodne oko rucka, gosti, cure...bas me izmorilo. Srecom, mm je bio glavni kuhar al svejedno...bas se nekak brzo umaram. 
    Da vas pitam...jel primjetila koja od vas promjene na kozi? O licu bolje da ne pricam, sva sam pristava, al primjetila sam da imam sve vise znamenki/madeza 😳

Grizli
    07. Lipanj 2019. 07:00

Red fox hehe jedva cekam da vidim svoju sliku sa uzv sada. Malo sam ljubomorna jer ju vecina vec ima a ja jos nemam slicicu svoju valjda ju budem dobila u ponedjeljak.
    Ne znam vise koja je pitala za sprej za komarce to i mene zanima. Doduse samo na nekim kao vlaznim maramicama za bebe sam vidila oznaku sigurno za trudnice pa me to zbunilo i sad ne znam dal da ili ne ove klasicne. Valjda necu zaboraviti pitat gin to jer mene izjedu zivu ti komarci. 

Grizli
    07. Lipanj 2019. 07:02

Angie ja inace imam jako puno madeza i bas sam dan nakon sta sam saznala betu isla kod dermatologa na kontrolu i pitala ja nju jer bas imam problema s njima. Rekla mi da pod utjecajem hormona se mogu stvoriti novi sitni madezi i da subezopasni, a postojeći da mogu se rastegut i potamniti posebno na dijelu trbuha, prsa i ledja donjeg dijela. Rekla sam joj super znaci izgledat cu ko onaj pas dalmatinac na kraju trudnoce. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.