Dakle Red Fox nam skoro svima prognozira cure, blago tatama! 😂
Moji svi doma pricaju busi kao da je braco a ja bas nemam neki osjecaj kaj je...sad cekam 10.06. i kombinirani da vidimo jel se vidi kaj 😉
Pogledala Cernobil, sad cekam Sluskinjinu pricu. Nadam se da ima jos koja zanimljiva serija za ovo ljeto.
Isto pogledala Černobil i sad čekam Sluškinjinu priču.. Još da koja tako dobra serija uleti bio bi vrh
Ja sam jučer radila nifty, a idući pregled mi je 18.6. Nadam se da će sve bit dobro, malo me strah.. I tada ću znati i spol. Po ovoj RedFoxinoj Ramzy teoriji je kod mene dječak.. Baš me zanima hoće li bit stvarno tako..
Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.
Draga tek sad sam vidjela sto si pisala. Nemoj samo brinut, sva ta mala krvaruckanja su uglavnom bez opasna. Mozda je negdje taj mini hematomic koji se na uzv ne vidi (sto nije rijetkost) . Cak mi je doc rekao da je cak i bolje da ide na van kad je hematom u pitanju, da se lagano cisti (krv moze biti stara ali i svijeza) . Bitno je da nema onih izljeva mada ni to nije kraj (vidi mene 😉😘) Jesu ti dali utrogestane ili nešto? I ono sto si sama napisala, mirovanje na najjace ❤️ Bit ce sve ok, znam da nije ugodno ali imaj vjere u svog malog junaka ❤️ P. S. ako te zasora panika, zovi doc da te pregleda preko uzv-a i ne pristaj na neg odgovor. Cesci uzv u ranoj T su manje stetni od stresa koji te moze uhvatiti zbog neznanja i straha..
Hvala ti draga na lijepim rijecima. Danas sam opsutenija. Lezim, gledam tv i nadam se najboljem 😍😍😍😍😘 kako si mi ti?
Pa ok sam idemo dan po dan i busa lijepo raste 😊 Svaki dan tu i tamo koja kap ali ok, skuzila sam obrazac - nema saginjanja i malo se pojaca tokom wc-a ali kaze gin da je to normalno, kao od naprezanja .. Jedino sto me ovo mirovanje razvaljuje psihički.. Al ok izdrzat cemo to moj borac i ja 💪💪 Jel tebi stalo curkanje? Jel pijes sta?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Book curee…evo i ja iz Petrove, nije bila guzva. Sad malo hodanja po Zagrebu pa nazad za SB.
Mustra da ako ti pise ogtt onda ides na taste, vadis krv i moras popiti tu glukozu (jakooooo slako) i onda jos 2 puta vadis krv (za sat vremena pa opet za sat) i onda tek smijes jesti i piti nesto. Ja sam to radila prije 3 mj a sad me jos nije poslao u trudnoci.
I pogledala sam Cernobil i stvarno je odlicna serija….uznemiravajuca ali odlicna!
Hvala puno na uputi. Ok, to bi se mogla sutra uputiti. Bitno mi je da znam da to toliko drugo traje, da si mogu složiti raspored na poslu.
I već danima pokušavam dobiti nekoga na tel u Petrovoj da se naručim za probir, ali neuspješno. Poslala sam mail da se naručim putem maila, ali su mi odgovorili da zovem na tel - na koji se nitko ne javlja..Budu valjda danas. Stavit ću na redail i čekati dok se netko ne javi…
Znam za seriju Černobil i čula sam samo pohvale, ali mislim da ja trenutno nisam u stanju to gledati. Rasplakala sam se jučer na Castle-a, tako da se ovo trenutno ne usudim
Ja sam išla na probir u petrovu i krv i uzv. Dosla sam prije 7:30 jer sam čula da već primaju, i prvo vadiš krv, ima onaj br za čekanje. To jako brzo bude gotovo, a onda uzv, to se malo duže čeka, jer doktori dolaze u 8:30h. Ali što prije ujutro dođeš, prije ćeš sve riješiti. I kako su cure već rekle- provjeri uputnicu, jer ako nešto nije točno napisano, neće primiti
Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.
Draga tek sad sam vidjela sto si pisala. Nemoj samo brinut, sva ta mala krvaruckanja su uglavnom bez opasna. Mozda je negdje taj mini hematomic koji se na uzv ne vidi (sto nije rijetkost) . Cak mi je doc rekao da je cak i bolje da ide na van kad je hematom u pitanju, da se lagano cisti (krv moze biti stara ali i svijeza) . Bitno je da nema onih izljeva mada ni to nije kraj (vidi mene 😉😘) Jesu ti dali utrogestane ili nešto? I ono sto si sama napisala, mirovanje na najjace ❤️ Bit ce sve ok, znam da nije ugodno ali imaj vjere u svog malog junaka ❤️ P. S. ako te zasora panika, zovi doc da te pregleda preko uzv-a i ne pristaj na neg odgovor. Cesci uzv u ranoj T su manje stetni od stresa koji te moze uhvatiti zbog neznanja i straha..
Hvala ti draga na lijepim rijecima. Danas sam opsutenija. Lezim, gledam tv i nadam se najboljem 😍😍😍😍😘 kako si mi ti?
Pa ok sam idemo dan po dan i busa lijepo raste 😊 Svaki dan tu i tamo koja kap ali ok, skuzila sam obrazac - nema saginjanja i malo se pojaca tokom wc-a ali kaze gin da je to normalno, kao od naprezanja .. Jedino sto me ovo mirovanje razvaljuje psihički.. Al ok izdrzat cemo to moj borac i ja 💪💪 Jel tebi stalo curkanje? Jel pijes sta?
A naravno da. Samo polako i pazi se. Bitno je da si skuzila kaj smijes a kaj ne. Naravno da ocete 😊😊😊😍! Stavljam utrice 3x2, pijem folacin i novalac, i uzmem si magnezij. Uzela sam sad od solgara mg citrat 200 mg, jel smijem 2 popit? Pise na kutiji 1. Uzela danas 2 kad su se pojacali grcici.
Danas nije nista curkalo sva sreca. Tak da odmaram i dalje. Koliko sad vec mirujes? 🤨
Krvna grupa je u drugoj zgradi u petrovoj 3, i nisam čekala dugo, trudnice izvlače posebno br. Tako da prije dođemo na red. Jedino što se mora doći po nalaz. A za rani probir u petrovoj 13 se nalaz na mail pošalje. Ja sam dobila odmah idući dan iako su mi rekli za desetak dana.
Krvna grupa je u drugoj zgradi u petrovoj 3, i nisam čekala dugo, trudnice izvlače posebno br. Tako da prije dođemo na red. Jedino što se mora doći po nalaz. A za rani probir u petrovoj 13 se nalaz na mail pošalje. Ja sam dobila odmah idući dan iako su mi rekli za desetak dana.
Kako si se narucila za taj rani probir?si isla tamo ili na neki broj ili mail?
Bok svima! Evo da se ja ohrabrim na prvi post 😊 do sad sam bila aktivni citac
Danas smo bili na 2. pregledu, 12+3 smo i srceko radi ko veliko 😍
Sutra vadimo krv za probi za koji uopce ne kuzim zakaj salje kad imam 26 godina 🤔 iii krvnu grupu
Iii saljem slikicu da se vidi i nas 😁
Mustramoze 🤣 po toj teoriji ja bi trebala cekati curicu, vidjet cemo. Iskreno, skroz mi je svejedno, al mi je zabavno nagadanje. Prosli put su me svi uvjeravali da nosim decka (nisam imala mucnine, jelo mi se slano, nosila sam nisko i te bapske price) pa sam nosila curicu 😀
A ja sa svim tim "simptomima"decka, a svi pricali ma cura cura😂
Sortiraj odgovore
Najstariji