Sad sam i ja išla gledati Ramzi i ne znam očitati sa svog uzv da li je curica ili dečko 😂😂
Daj mi pojasnite 😁
Trebas bas skuziti di se vidi sjena posteljice, u obliku polumjeseca bi trebala biti, malo bjelije podrucje nego ostatak slike.
Ja ne vidim nigdje sjenu :(
Ako je vag uzv onda je normalno desno desno, a lijevo lijevo jel tako?
Evo mene s uktrazvuka...vidi se plod i zumanjcana vrecica 🥰 uploadat cu vam sad mi nece 🙁
Bas sam neku cudnu sliku dobila haha 😆😆
Da, tvoj nije bas specifican 🤣 ja bi rekla da je kod tebe gore lijevo, vidis da se nazire mali vrh. Ja sam priblizno medicinske struke, al ne za ljude 🤣 tak da nemam bas jako uvjezbano oko
Ja isto ne kuzim tu Ramzi teoriju jer kao prvo nemam pojma di mi je posteljica a kao drugo jel desno stvarno desno na slici ili je obrnuto??
Red Fox daj nam ocitaj 🥰
Da, tvoj nije bas specifican 🤣 ja bi rekla da je kod tebe gore lijevo, vidis da se nazire mali vrh. Ja sam priblizno medicinske struke, al ne za ljude 🤣 tak da nemam bas jako uvjezbano oko
Šta je gore lijevo 😂😂😂 točno iznad bebe? Vidim nešto iznad bebe i vidim nešto lijevo kad gledam u sliku. Ajmo reći da je Ovo što ti vidis, koja je to onda strana - lijeva? Jel to curica ili dečko?
Sortiraj odgovore
Najstariji