ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    06. Lipanj 2019. 15:59

Sad sam i ja išla gledati Ramzi i ne znam očitati sa svog uzv da li je curica ili dečko 😂😂 
    Daj mi pojasnite 😁

Dalindas
    06. Lipanj 2019. 16:12

Piba ,ni ja ne kužim 🤣

Red Fox
    06. Lipanj 2019. 16:22

Trebas bas skuziti di se vidi sjena posteljice, u obliku polumjeseca bi trebala biti, malo bjelije podrucje nego ostatak slike.

Red Fox
    06. Lipanj 2019. 16:26
    Red Fox
    06. Lipanj 2019. 16:26

Ovo je moj ultrazvuk, 8 tjedana npr.

• piba7
    06. Lipanj 2019. 16:42

Ja ne vidim nigdje sjenu :(
    Ako je vag uzv onda je normalno desno desno, a lijevo lijevo jel tako?

tinika
    06. Lipanj 2019. 16:45

Evo mene s uktrazvuka...vidi se plod i zumanjcana vrecica 🥰 uploadat cu vam sad mi nece 🙁
    Bas sam neku cudnu sliku dobila haha 😆😆

Red Fox
    06. Lipanj 2019. 16:46

Da, tvoj nije bas specifican 🤣 ja bi rekla da je kod tebe gore lijevo, vidis da se nazire mali vrh. Ja sam priblizno medicinske struke, al ne za ljude 🤣 tak da nemam bas jako uvjezbano oko

Angie1205
    06. Lipanj 2019. 16:47

Ja isto ne kuzim tu Ramzi teoriju jer kao prvo nemam pojma di mi je posteljica a kao drugo jel desno stvarno desno na slici ili je obrnuto??
    Red Fox daj nam ocitaj 🥰

• piba7
    06. Lipanj 2019. 16:48

Red Fox

Da, tvoj nije bas specifican 🤣 ja bi rekla da je kod tebe gore lijevo, vidis da se nazire mali vrh. Ja sam priblizno medicinske struke, al ne za ljude 🤣 tak da nemam bas jako uvjezbano oko

Šta je gore lijevo 😂😂😂 točno iznad bebe? Vidim nešto iznad bebe i vidim nešto lijevo kad gledam u sliku. Ajmo reći da je Ovo što ti vidis, koja je to onda strana - lijeva? Jel to curica ili dečko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.