Book curee…evo i ja iz Petrove, nije bila guzva. Sad malo hodanja po Zagrebu pa nazad za SB.
Mustra da ako ti pise ogtt onda ides na taste, vadis krv i moras popiti tu glukozu (jakooooo slako) i onda jos 2 puta vadis krv (za sat vremena pa opet za sat) i onda tek smijes jesti i piti nesto. Ja sam to radila prije 3 mj a sad me jos nije poslao u trudnoci.
I pogledala sam Cernobil i stvarno je odlicna serija….uznemiravajuca ali odlicna!
Hvala puno na uputi. Ok, to bi se mogla sutra uputiti. Bitno mi je da znam da to toliko drugo traje, da si mogu složiti raspored na poslu.
I već danima pokušavam dobiti nekoga na tel u Petrovoj da se naručim za probir, ali neuspješno. Poslala sam mail da se naručim putem maila, ali su mi odgovorili da zovem na tel - na koji se nitko ne javlja ..Budu valjda danas. Stavit ću na redail i čekati dok se netko ne javi...
Znam za seriju Černobil i čula sam samo pohvale, ali mislim da ja trenutno nisam u stanju to gledati. Rasplakala sam se jučer na Castle-a, tako da se ovo trenutno ne usudim
Grizlinisam sigurna za oceve, ne spominju se u tom clanku (cl. 20.a)http://www.propisi.hr/print.php?id=528
Nemasekirancijeodlicno da nema vise krvarenja! Samo miruj i dan po dan ❤️ Krvarenja u ranoj trudnoci su jako, jako cesta a bebice svejedno rastu i napreduju. Vidis ihrabricinogmalog junaka 💞
Drzite se curke i stvarno se nadam da smo od drugog tromjesecja sve mirne i samo uzivamo 😘
Jel gleda neka Cernobil? Ja sam pogledala prve 4 epizode i odlicna mi je serija. Malo prezestoka tema za moje trenutno emocionalno stanje ali svejedno ne mogu prestat gledat 😅😁
Livia ne gledam Černobil al majko mila tulim svaki dan kad vidim neku situaciju na filmu / seriji. Mislim ja sam daleko od osobe koja pokazuje emocije pa sam zatečena ovim stanjem😂😂😂
Sve moje serije su završile sezone,moram naći nešto novo… kad su vam slijedeći pregledi cure? Meni u utorak i odbrojavam sekunde …
Meni u pon, i nifty...malo me vec lagano prpa, nadam se da bude sve ok
Ja isto gledam Cernobil i fantastican je. Moja je mama tada izgubila trudnocu u 4.mj.. 😏
Meni je pregled 12.6. i nakon toga ako bude sve u redu odoh na moreee😁😁
Moreee, lijepoljubomorna sam
Uzivaj samo
Naravno da to nije istina. Pa užasno je teško majčinstvo ponekad,nećemo se lagati al te to isto i gura da izdrzis . Samo sam ti pokušala dati do znanja da možda tempiras gdje pišeš to. Ništa drugo. Nadam se da ja nisam razlog da brineš profil,to bi bilo suludo.
Slazem se,istina neceno se lagati, teska je i trrudnoca i porod i samo majcinstvo, ali isplati se, vrijedi svake sekunde i stotinke sekundenebi mijenjala sve to nizasta, i ponovila bih i tisucu puta ako treba
Iva4 neznam di si al kod mene u Gorici postoji Synlab koji radi tu vratu pretraga, neki dan sam slala upit, cijena je 420kn. Raspitaj se svakako jer vjerujem da ima sigurno jos negdje da mozes privatno.
sad ste me malo prepale tog vadenja krvi za krvnu grupu u petrovoj..pa sta se toliko ceka na sve to???
vec sam trebala donjet doktorici koja sa k grupa i rekla sam joj da cu donjet iduci tjedan i sad ponovo nistaaa
pa dali se to moze ic negdje privat vadit???
Pozz svim mamicama, Iva ja sam radila privatno i ako kod nas u BiH se moze onda vjerovatno moze i u HR.
Pozdrav curke, ja vam upadam sa jesenskih beba, skicnem vas kad imam viska vremena 🙂
Vidjela sam da ste spominjale ogtt pa sam vam samo htjela reci da ga ne radite prije 24.-25.tt Ako sam dobro skuzila, netko bi isao sutra, ne znam koliko je koja trudna, ali vjerujem da vam je prerano.
Tek tamo iza 24tt se posteljica konkretnije razvije, a ona je ta koja moze utjecati na losu regulaciju glukoze u organizmu, tako da sadasnji nalaz ne bi bio relevantan.
Eto.. sretno svima! 😘
Pozdrav curke, ja vam upadam sa jesenskih beba, skicnem vas kad imam viska vremena 🙂
Vidjela sam da ste spominjale ogtt pa sam vam samo htjela reci da ga ne radite prije 24.-25.tt Ako sam dobro skuzila, netko bi isao sutra, ne znam koliko je koja trudna, ali vjerujem da vam je prerano.
Tek tamo iza 24tt se posteljica konkretnije razvije, a ona je ta koja moze utjecati na losu regulaciju glukoze u organizmu, tako da sadasnji nalaz ne bi bio relevantan.
Eto.. sretno svima! 😘
Pozdrav,
ja sam to napisala, sad sam 9+4. Hvala ti na info, međutim, rekla mi je gin da to obavim do sljedećeg pregleda, koji mi je 17.6. Možda me je poslala već sad, pa će i kasnije, jer mi tata ima dijabetes, pa za svaki slučaj. Jer nemam ni povećanu tjelesnu težinu (nisam neka mršavica, ali ni bucka), niti povišen krvi tlak..eto, ne znam...
Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.
Draga tek sad sam vidjela sto si pisala. Nemoj samo brinut, sva ta mala krvaruckanja su uglavnom bez opasna. Mozda je negdje taj mini hematomic koji se na uzv ne vidi (sto nije rijetkost) . Cak mi je doc rekao da je cak i bolje da ide na van kad je hematom u pitanju, da se lagano cisti (krv moze biti stara ali i svijeza) . Bitno je da nema onih izljeva mada ni to nije kraj (vidi mene 😉😘) Jesu ti dali utrogestane ili nešto? I ono sto si sama napisala, mirovanje na najjace ❤️ Bit ce sve ok, znam da nije ugodno ali imaj vjere u svog malog junaka ❤️ P. S. ako te zasora panika, zovi doc da te pregleda preko uzv-a i ne pristaj na neg odgovor. Cesci uzv u ranoj T su manje stetni od stresa koji te moze uhvatiti zbog neznanja i straha..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
TinschiSkimamo pregled isti dan.18.6. 🥰
A u pon idem na probir i sve me vise prpa 🙈
Cure di gledate taj Cernobil?? Volim drame inace a sve serije tog tipa sam odgledala, neke i vise puta 🤪
Imaš na Kodiu a moja sogica gleda preko neta na nekoj str gledalica pa pokusaj tamo.. I serija je 🔝👌
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji