Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?
Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko
Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?
Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.
Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam..
A to ti je kao pomoc za rodenje rođenje djeteta. Neznam jel si na komplikacijama i od kada? Jer imas pravo ako navrsis bolovanje preko 90 dana naknadu od 3336 kn kao pomoć za bolovanje preko 90 dana.. ne drzi me za rijec al preko 3000 kn je sto posto..dali je sati 3663. Morala bi sad pogledat po papirima..cek ….
Da da, za to sam čula, ja sam bila na komplikacijama mjesec ipo dana pa sam se vratila raditi u 6.mj. Tako da na žalost ne mogu to dobiti..jer neću imat 90 dana u komadu.. Osim ako ne mora biti u komadu što ne vjerujem..
Mora biti u komadu nazalost... Ja cu imati pa ce isplata biti 27.10....svaka kn je dobro dosla. Ionako nece otići za mene nego bebolineka...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cima ja sam na komplikacijama i nisam u radnom odnosu. Znaci isla sam na komplikacije dok mi je ugovor jos trajao. I na komplikacijama mi je ugovor istekao. Mogu pomoc nekako?
Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?
Lekadol (tj bilo koji paracetamol) smijes, al ne vidim smisao ak nema temperature…. one čudomixe tipa maxflu i sl se ne smiju
Od pastila smiješ Isla, one su biljne. A mozes uzeti i neke biljne bombone pa cuclati da ti malo vlaže grlo ako ti godi
to je i neka moja logika, ma neću ako me baš ne slomi. pastile sam pitala pa mi rekla da nemaju ništa, ali radila neka mlada zbunjena, možda me nije ni skužila. Kupim si kad budem išla s posla, tnx
[/url
Mi naknadu u skoli dobijemo od mzo-a jer je to pravo prema temeljnom kolektivnom ugovoru u skolama.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cima ja sam na komplikacijama i nisam u radnom odnosu. Znaci isla sam na komplikacije dok mi je ugovor jos trajao. I na komplikacijama mi je ugovor istekao. Mogu pomoc nekako?
Zanima me kako su ti izracunali naknadu? Jer cu vjerojatno i ja biti u takvoj situaciji pa pitam cisto da vidim kako i sta u tom slucaju jer mi se na HZZO-u nitko ne javlja vec dva dana..
Cimaja sam ti na komplikacijama otkako je srceko prokucalo, zakaj pitas?
Ne znam jesi vidjela sto sam Anni napisala haha😊 ovaj, jesi bila na ugovor mozda pa ti je istekao tokom komplikacija?
Ah ti si na ugovor....ja sam ti za stalno primljena pa nezz kak to ide s ugovorima. A iskreno nezz ni kak oni to racunaju, meni je nekih 200 kn manje sad na komplikacijama nego sto mi je placa tak da se ne zamaram puno racunicama 😬
Kod mene je ovakva situacija sto se porodiljnog/komplikacija tiče.. pa ako ima netko da me savjetuje, super.
Dakle ja sam radila kod jednog poslodavca koji me zavlačio za prijavu, stalno bude bude i na kraju ništa. Nakon kaj sam saznala da sam trudna, zavlačio me još pa me prijavila prijateljica kod sebe čisto da mogu imati porodiljni. U međuvremenu sam dala otkaz tamo jer je počeo ne isplaćivati placu.
Sad mene zanima, ja sam kod nje prijavljena od 1.4.2019. a termin mi je 12.11.2019.
Kada otvorim porodiljni, kolki će mi biti i dali mogu otvoriti ovaj zadnji mjesec (9.) komplikacije ili će to utjecati na porodiljni? budući da sam cula da moram biti prijavljena 6mj minimalno.
kod nje sam prijavljena na minimalac.
Ah ti si na ugovor….ja sam ti za stalno primljena pa nezz kak to ide s ugovorima. A iskreno nezz ni kak oni to racunaju, meni je nekih 200 kn manje sad na komplikacijama nego sto mi je placa tak da se ne zamaram puno racunicama 😬
Ne znam ni ja kako to ide pa zato pitam da znam sto me ceka haha😅 kod mene nitko jos ni ne zna da sam trudna, a planiram otici pocetkom 9. mjeseca pa mi nakon isteka ugovora ne budu vise produzili kako to obicno kod mene u firmi ide😅
Mislim da ti dosta ovisi i kolko dugo si zaposlena prije otvaranja komplikacija al najbolje vam je otici u najblizi hzzo i ispitat sve iz prve ruke. Tebi bi savjetovala da sutis o trudnoci dok se ne poberes na komplikacije da te ne sprase ranije...na zalost ima i toga 👿
Sortiraj odgovore
Najstariji