Ma nemam kad otici.. tek sam oko pol 6 doma pa ne stignem.. Imam ugovor do 31.08. pa sam planirala kad mi ga produze na jos daj boze 3 mjeseca, otici haha🤔
Ah...onda posalji mm-a ak ti se ne jave na tel. Ove nase u vg su prilicno ljubazne tete pa sve pojasne detaljno. Ja vecinom mm-a posaljem da to tam predaje 😂
Cima jos ne znam jer nisam dobila za cijeli mjesec komplikacije. Ovaj mjesec cu dobiti samo komplikacije bez place. Ali njihova maksimalna naknada je 4200 ili tako nesto. Bar mislim. S obzirom da je moja placa veca od toga mislim da bih trebala dobiti puni iznos
Zna li netko koliko škole isplaćuju za rođenje prvog djeteta?
Neovisno koje je dijete isplaćuje se 1663,00 kn.znaci pri rođenju svakog dijeteta je toliko
Super, jeli to ovisi o osnivaču? Ili je to nevezano da li je osnivač grad ili županija?
Ako radis u skoli skoli nema veze koje osnivac. To su tvoja materijalna pravaava koja isplaćuje mzo. Kod mene je praksa stare računovođe bila dostavit rodni list pa dobijes naknadu. A ja sam ju naslijedila pa cu i ja tako.
Super, hvala ti na info. Meni su isto u šk rekli da doatavim rodni list. Nisam pitala dali je neka jednoltatna naknada u pitanju, a pretpostavila sam..
A to ti je kao pomoc za rodenje rođenje djeteta. Neznam jel si na komplikacijama i od kada? Jer imas pravo ako navrsis bolovanje preko 90 dana naknadu od 3336 kn kao pomoć za bolovanje preko 90 dana.. ne drzi me za rijec al preko 3000 kn je sto posto..dali je sati 3663. Morala bi sad pogledat po papirima..cek ….
Da da, za to sam čula, ja sam bila na komplikacijama mjesec ipo dana pa sam se vratila raditi u 6.mj. Tako da na žalost ne mogu to dobiti..jer neću imat 90 dana u komadu.. Osim ako ne mora biti u komadu što ne vjerujem..
Mora biti u komadu nazalost… Ja cu imati pa ce isplata biti 27.10….svaka kn je dobro dosla. Ionako nece otići za mene nego bebolineka…
Ma naravno, svaka kunica dobro dođe.. A ja sam se dvoumila i raspitivala da li se vraćati raditi ili ne, pa sam se na kraju vratila i drago mi je jer mi je ipak previše bilo toliko dugo biti doma..
Ah…onda posalji mm-a ak ti se ne jave na tel. Ove nase u vg su prilicno ljubazne tete pa sve pojasne detaljno. Ja vecinom mm-a posaljem da to tam predaje 😂
Dada, to se sjecam da si mi pricala, ali ne stignem haha, a ni on, i on radi🤷🏼♀️ a valjda cu vec nekako saznati haha
Cima jel neka veca firma ili manja? Mislim i to ti dosta ovisi o njihovom pogledu na tvoju situaciju, tj trudnocu
A1😂😂😂 ako govoris za ugovor, njih ti to nije briga kakva je tvoja situacija, tamo su svi kao na traci, ja se cudim sto sam vec nesto vise od 2 godine kod njih😂
Cima jos ne znam jer nisam dobila za cijeli mjesec komplikacije. Ovaj mjesec cu dobiti samo komplikacije bez place. Ali njihova maksimalna naknada je 4200 ili tako nesto. Bar mislim. S obzirom da je moja placa veca od toga mislim da bih trebala dobiti puni iznos
Kuzim kuzim, steta sto nemaju neki mail da im posaljem🤦🏼♀️
Ja se nadam punoj naknadi za komplikacije. 2.7. sam navrsila 9 mj neprekinutog staza a 5.7 otišla na komplikacije pa bi to trebalo biti to. Al na sve sam spremna ....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja ne znam kolika je bila tvoja placa i je li bila ista svaki mjesec. Ako je bila razlicita mislim da izracunaju neki prosijek. Ugl ako ti je placa veca od tih 4200 trebala bi dobivati toliko. A ako je manja onda taj prosijek placa s time da ti gledaju zadnjih 6 platnih lista koje im moras donijeti
Sortiraj odgovore
Najstariji