Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.
Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha
[/url
Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.
Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha
ma joj, krivo čitam u brzini.. zanemari.. mislila sam o dodatnom za mame na komplikacijama
[/url
Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti
ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće
[/url
Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?
Smiješ lupocet popit i pastile imaš na biljnoj bazi,samo ne znam kako se zovu al znaju u ljekarni..to se sjećam da je od bratića žena taman se razbolila u trudnoći pa je imala te neke pastile što smiju trudnice...naravno da su skuplje nego ove "normalne"
Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti
ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće
e tocno to, ja manje sad jedem nego prije, jedan dan sam se uhvatila kako sam pojela samo pola hrenovke jer me nije uopce trazilo da jedem i isla sam pojesti na kraju samo zbog bebice, ali mene glad nekako uopce ne hvata😅
Jel ima koja od vas slucajno da je radila i sad vise ne radi, ali je na komplikacijama, znaci da nije vise u radnom odnosu?
Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?
Lekadol (tj bilo koji paracetamol) smijes, al ne vidim smisao ak nema temperature.... one čudomixe tipa maxflu i sl se ne smiju
Od pastila smiješ Isla, one su biljne. A mozes uzeti i neke biljne bombone pa cuclati da ti malo vlaže grlo ako ti godi
Ja danas prvi put u ova tri/četiri mjeseca jedem ČOKOLADU i to s rižom :D prije bi je mogla cijelu smlatit a sad sam ponosna što sam pojela red i po haha
Pošto se dosađujem sama kući gledam po netu robicu i to za bebe i ne mogu vjerovati kako nešto takooo maleno može biti takooo skupo...pa brate za 100 i nešto kn kupim sebi hlače i onda mi za tako malo dignu toliku cijenu.
Najčešće mi iskoči ova stranica i predivna mi je posteljina što imaju https://ma-desire.hr/product/posteljina-za-bebe-6-djelni-komplet-p0022-4/
Jeste naišle možda negdje na neki sličniji a slučajno jeftiniji set?
Ja danas prvi put u ova tri/četiri mjeseca jedem ČOKOLADU i to s rižom :D prije bi je mogla cijelu smlatit a sad sam ponosna što sam pojela red i po haha
Pošto se dosađujem sama kući gledam po netu robicu i to za bebe i ne mogu vjerovati kako nešto takooo maleno može biti takooo skupo…pa brate za 100 i nešto kn kupim sebi hlače i onda mi za tako malo dignu toliku cijenu.
Najčešće mi iskoči ova stranica i predivna mi je posteljina što imajuhttps://ma-desire.hr/product/posteljina-za-bebe-6-djelni-komplet-p0022-4/
Jeste naišle možda negdje na neki sličniji a slučajno jeftiniji set?
Ethereal
Neznam da imaju s baldahinom, ali ima svakakvih uzoraka. I prije cca 2 godine se moglo dogovoriti za dimenzije (preko facea) i tipa jel zelis samo navalke, ilo cijeli set ili nesti trece neznam jesu jos tako fleksibilni.
Cima ja sam ti na komplikacijama otkako je srceko prokucalo, zakaj pitas?
Sortiraj odgovore
Najstariji