Ne znam link staviti. Upisi rodiljni dopust u gugl
https://www.hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore/
Mao se vracam na staru temu. Ali Ja vidim da su i dalje ovo vazece info. A ono kaj je murganicka najavljivala nije izglasano jos. Ako sam u krivu jos bolje al ja to nisam nasla

Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatam ali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?

[/url
Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.
Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha

[/url
Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.
Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha
ma joj, krivo čitam u brzini.. zanemari.. mislila sam o dodatnom za mame na komplikacijama

[/url
Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti
ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće

[/url
Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?
Smiješ lupocet popit i pastile imaš na biljnoj bazi,samo ne znam kako se zovu al znaju u ljekarni..to se sjećam da je od bratića žena taman se razbolila u trudnoći pa je imala te neke pastile što smiju trudnice...naravno da su skuplje nego ove "normalne"

Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti
ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće
e tocno to, ja manje sad jedem nego prije, jedan dan sam se uhvatila kako sam pojela samo pola hrenovke jer me nije uopce trazilo da jedem i isla sam pojesti na kraju samo zbog bebice, ali mene glad nekako uopce ne hvata😅

Jel ima koja od vas slucajno da je radila i sad vise ne radi, ali je na komplikacijama, znaci da nije vise u radnom odnosu?

Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama
Lekadol (tj bilo koji paracetamol) smijes, al ne vidim smisao ak nema temperature.... one čudomixe tipa maxflu i sl se ne smiju
Od pastila smiješ Isla, one su biljne. A mozes uzeti i neke biljne bombone pa cuclati da ti malo vlaže grlo ako ti godi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji