ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 17:24

lucille9

Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.

Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha

[/url

DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 17:25

DeeDee

lucille9

Dopust za oca ovisi o kolektivnom ugovoru. Ovaj dio od 3300kn kao pomoć za bolovanje duže od 90 dana isplćuje poslodavac ako je navedeno u kolektivnom- nije dužan isplatiti niti je iznos isti.

Točno to, ako nema u kolektivnom, ne mora. Proučila sam detaljno jer sam sama sebi poslodavac pa mi paše da ne moram haha

ma joj, krivo čitam u brzini.. zanemari.. mislila sam o dodatnom za mame na komplikacijama

[/url

DeeDee
    14. Kolovoz 2019. 17:27

C1M4

Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti

ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće

[/url

MaRe
    14. Kolovoz 2019. 17:40

DeeDee

Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama

Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?

Smiješ lupocet popit i pastile imaš na biljnoj bazi,samo ne znam kako se zovu al znaju u ljekarni..to se sjećam da je od bratića žena taman se razbolila u trudnoći pa je imala te neke pastile što smiju trudnice...naravno da su skuplje nego ove "normalne"

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 17:43

DeeDee

C1M4

Drage moje^^uh, ja ne mogu ništa slatko od kad sam ostala trudna, jednostavno mi je preslatko haha, a za ručak/večeru ne znam da ću išta raditi jer je dragi rekao da me i danas negdje vodi pa ćemo vidjeti

ista stvar i kod mene. inače sam prase, a od kad sam trudna nikad manje nisam jela. slatko mi apsolutno ne paše, i nekako sam spontano počela jest voće koje inače ne volim. ja kažem da beba bira, a ja nemam pravo glasa haha jer jedem skroz drugačije nego prije trudnoće

e tocno to, ja manje sad jedem nego prije, jedan dan sam se uhvatila kako sam pojela samo pola hrenovke jer me nije uopce trazilo da jedem i isla sam pojesti na kraju samo zbog bebice, ali mene glad nekako uopce ne hvata😅

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 17:44

Jel ima koja od vas slucajno da je radila i sad vise ne radi, ali je na komplikacijama, znaci da nije vise u radnom odnosu?

Frajla
    14. Kolovoz 2019. 17:44

DeeDee

Ajme jeste aktivne, taman odlučim komentirat temu, promjeni ih se 6 dok pohvatamali super, super, od drugog tjedna godišnji, vidim neće mi bit dosadno s vama

Mene neka prehlada lovi, jača bojim se, grlo me ubija i glava sve jače.. Preporučili mi u ljekarni Lekadol al ne bi ja to baš uzimala ako se temperatura ne pojavi, što vi kažete? I postoje li neke pastile za grlo a da smiju trudnice?

Lekadol (tj bilo koji paracetamol) smijes, al ne vidim smisao ak nema temperature.... one čudomixe tipa maxflu i sl se ne smiju
    Od pastila smiješ Isla, one su biljne. A mozes uzeti i neke biljne bombone pa cuclati da ti malo vlaže grlo ako ti godi

MaRe
    14. Kolovoz 2019. 17:45

Ja danas prvi put u ova tri/četiri mjeseca jedem ČOKOLADU i to s rižom :D prije bi je mogla cijelu smlatit a sad sam ponosna što sam pojela red i po haha 
    Pošto se dosađujem sama kući gledam po netu robicu i to za bebe i ne mogu vjerovati kako nešto takooo maleno može biti takooo skupo...pa brate za 100 i nešto kn kupim sebi hlače i onda mi za tako malo dignu toliku cijenu. 
    Najčešće mi iskoči ova stranica i predivna mi je posteljina što imaju https://ma-desire.hr/product/posteljina-za-bebe-6-djelni-komplet-p0022-4/ 
    Jeste naišle možda negdje na neki sličniji a slučajno jeftiniji set?

Frajla
    14. Kolovoz 2019. 17:48

MaRe

Ja danas prvi put u ova tri/četiri mjeseca jedem ČOKOLADU i to s rižom :D prije bi je mogla cijelu smlatit a sad sam ponosna što sam pojela red i po haha
    Pošto se dosađujem sama kući gledam po netu robicu i to za bebe i ne mogu vjerovati kako nešto takooo maleno može biti takooo skupo…pa brate za 100 i nešto kn kupim sebi hlače i onda mi za tako malo dignu toliku cijenu.
    Najčešće mi iskoči ova stranica i predivna mi je posteljina što imajuhttps://ma-desire.hr/product/posteljina-za-bebe-6-djelni-komplet-p0022-4/
    Jeste naišle možda negdje na neki sličniji a slučajno jeftiniji set?

Ethereal
    Neznam da imaju s baldahinom, ali ima svakakvih uzoraka. I prije cca 2 godine se moglo dogovoriti za dimenzije (preko facea) i tipa jel zelis samo navalke, ilo cijeli set ili nesti trece neznam jesu jos tako fleksibilni.

Angie1205
    14. Kolovoz 2019. 17:49

Cima ja sam ti na komplikacijama otkako je srceko prokucalo, zakaj pitas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.