ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 22:50

Iva sorry, promaklo mi :( I hvala!

MaRe
    13. Kolovoz 2019. 22:52

miki0

Kod mene opet proljev 😒
    S obzirom da mi je gin pojacala magnezij isla sam citati i pise da moze previse magnezija uzrokovati proljev i grceve… Jel inate vi iskustva s tim?
    Propisala mi je jucer Roidakal (https://ljekarna.hr/intima-i-plodnost/3858-roidakal-lipoicna-kiselina-magnezij-i-vitamin-b.html) 2x dnevno a to je onda po sastavu 450 mg + iz prenatala 55 mg… Ne cini mi se puno 500 mg a opet neznam sta je jer sam sad 2-3 dana imala normalnu stolicu… Jedino ak mi se opet nije aktivirao sindrom iritabilnog crijeva 🤦🏼‍♀️ nije me dugo to mucilo ovako duzi period…

I ja vam se pridruzujem danas 😁 Mislim da je Mg kriv za sve..jučer sam kupila novi i nema šta drugo ili on ili lazanje 😂 

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 23:04

Vava cak i u uputama od duphastona pise primjena kroz usta. Oprosti molim te al meni zaista nije jasno da ako nisi sigurna bar upute nisi otvorila.
    Luciella mislim da je napisala za ivf i kompikacije po difoltu. Nije tocno ja sam ivf trudnoca i ona uopce nije indikacija za prijeteći pobacaj. Cak ni u mom slucaju di imam dijanozu habitualnih pobacaja. Naravno ako si ivf gin lakse daje komplilacije nego ako je spontana trudnoca. Mene je moja odmah pitala kakav je posao i dal mogu se pripaziti, ako ne da kad god zelim mogu doc otvoriti komplikacije. 

• Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 23:09

Iva, isla sam zapravo prouciti kako to radi jer imam baby watcher. Sad sam uzasno znatizeljna kako u praksi radi, a zao mi platiti kad imam baby watcher. Mozda se i predomislim.

vava
    13. Kolovoz 2019. 23:13

Mirovanje valjda samo zbog navršenih 40 godina  kao i zbog godina tablete.  bila sam sportski aktivna po 5 puta tjedno, ne pušim, živim zdravo. Nema prijetećeg pobačaja ili slično, a vježbam tek od ovog tjedna petnaest min, prema YouTube vježbama za trudnice. Prva trudnoća. Da je strogo mirovanje, znala bi šta to znači.ležanje. ovako živim kao i inače, ali polakše, odmaram više i ne dižem ništa teško

• Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 23:21

Ja sam morala mirovati prva tri mj, ali ne strogo. Meni je moj rekao da to onda bude vecinom lezanje i max 30min setnjice ako se dobro osjecam. A cerviks bio zatvoren, dugacak, al eto tesko zatrudnila i godine su tu pa kaze on necemo nista riskirati, u prvih 12tt nekih 20% trudnoca ode i kasnije rekao da mogu sve normalno. Zato sam ti ja rekla da se jos mrvu strpis s vjezbanjem. Naravno, ti ces postupiti kako se ti osjecas i kako zelis.

vava
    14. Kolovoz 2019. 00:00

Lagano vježbam, više istežem, neke vježbe joge za trudnice i sl. I to kratko. Pa ne smatram to kao vježbanjem obzirom na prije. rekao doktor da mogu sve kao i do sad samo opreznije. Nemam ni mučnine ni posebne želje za hranom bolove ili slično, pa se katkad ne osjećam trudnom 😆 ali hvala na brizi! 

vava
    14. Kolovoz 2019. 00:08

Laku noć cure!

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 01:39

Henky

Cure koje ste uspješno prestale pušiti: molim savjet, pomoć, bilo šta kako vam je to uspjelo? Znam da možda zvuči glupo to pitati ali ne znam vise kako da ih se riješim 😓 uspijem se disciplinirati na 2 dana i onda me nešto prebaci i sve ispočetka. Inače pušim električne Tj one heets i ništa to meni ne smrdi, ne smeta, i baš vodim bitke sa sobom 😔

Ja sam pročitala knjižicu od Allen Car, Lako je prestati pušiti. Imaš je na netu skinuti u pdf-u. Samo ugooglaj naslov. Meni je zbilja pomogla. Nakon što sam pročitala knjižicu samo sam prestala i nikad više zapalila ni jednu jedinu cigaretu niti mi je palo na pamet. Ne zezam se. 

Nasty
    14. Kolovoz 2019. 01:44

Vidim da su ti je i cure preporučile, sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.