ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vava
    13. Kolovoz 2019. 20:19

Angie1205, doktor nije ništa rekao,  a u nalazu piše mirovanje. Od tad nisam bila na pregledu, a to sam pročitala tek doma. Uglavnom je rekao da je zasad sve ok. Osim toga mi je preporučio i aspirin

• leptiric00
    13. Kolovoz 2019. 20:22

mala.le.90.

Leptiric, ja sam teski ovisnik o slatkisima al u trudnoci sam drasticno smanjila…uzmem bas kad vidim da ne mogu funkcionirati..
    Gledam kako mi se stomak izoblici, vjerojatno lupa nogicama, a prva mi je beba pa mi je sve to bas dozivljaj, i sreca i strah, sve..

Da znam,i ja sam,ali nekad mi stvarno treba,trbuh mi je doslovno preko noci iskocio,jedem puno voca i to nekad znam uzeti umjesto cokolade,i meni je prva trudnoci i totalno znam sve

Nova19
    13. Kolovoz 2019. 20:29

vava

Možda usporedba krvi i utz, ovo što ja idem u petak, Nova19? Taj rani kombinirani ili double se zove

Je, mislim da je to bilo... malo se čeka nalaz (cca tjedan dana), ja sam to privatno radila tada...

vava
    13. Kolovoz 2019. 20:33

Nova19, meni je gin dao uputnice dvije za to u Petrovoj i besplatno je. Nalaz piše stiže za t 2 ali  čitala sam da se dobije već za par dana do tjedan dana..

vava
    13. Kolovoz 2019. 20:35

Upijam informacije sa svih strana. Kako nisam planirala trudnoću, nisam se ni informirala, pa sad ganjam znanja i iskustva sa svih strana..ima previše toga za mene početnika!

MaRe
    13. Kolovoz 2019. 20:36

Nisam Grizli, tko me dopadne dopadne...ja sam se toliko bojala da neću uspjeti dobiti termin da mi je laknulo i ostalo ništa nije bitno haha Uz selidbu i plaćanje pologa u novom stanu stvarno mi ne bi trebao još i privatni pregled tako da sam sretna što sam ga uspjela izbjeći. :) 
    Lorija trebalo joj je neko vrijeme al evo lagano kišice i kod nas :) Naoblačilo se i fini hladni vjetrić puše...milina.
    Stelle super da nije ništa loše...bez obzira na sve bolje ipak otići provjeriti i ispasti paničar nego ne provjeriti pa da se nešto dogodi. 

• lucille9
    13. Kolovoz 2019. 21:08

Ma i ja stalno vodim bitku s pojmom 'mirovanja'- Sve trudnice po IVFu imaju dg prijetećeg pobačaja te odlaze odmah na komplikacije- ja sam radila puna 3mj. i to smjenski rad iz više razloga. Mogu reći da sam se bolje osjećala nego sada na bolovanju. Uglavno moja dva ginića usmeno kažu da mogu sve a na papiru piše mirovanje. Nastojim čim više ležati no ukoliko pretjeram boli me kičma te se još gore osjećam

Aristea
    13. Kolovoz 2019. 21:19

leptiric00

Cure,kako ste? Cure koje su u slicnim tjednima trudnoce,kakvi au Vam bebaci? Mi smo u 22 tt i moja curka je starsno zivahna,okrece se bas stalno ,pogotovo navecer,dali je to normalno?? Bas ju jako jako osjecam,nekad mi kroz glavu prode valjda je sve u redu

Moj bebac jedan dan aktivan dosta, drugi dan slabo i tako u krug kako mu ocito dode...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    13. Kolovoz 2019. 21:23

Meni je bivsa doktorica kod prijeteceg pobacaja rekla da mirujem i objasnila daa ne dizem nista tesko, ne naprezem se, pitala me za radno mjesto, rekla mi da sto vise odmaram, a strogo mirovanje podrazumijeva lezanje i odlaske samo na wc..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 21:32

Nova19

Nove cure dobro došle!
    Vavai ja imam sada 40 i razmišljam o nifty-u… sada sam 9+1, ali je beba kao 3-4 dana manja…
    Mislim napraviti test negdje u 11tt… nije mi svejedno ali šta je tu je i vjerujem da će sve biti ok

Ja bi ti preporucila da ga radis tamo sa 12+3 ili tako nesto jer ako ga radis tako rano, moze biti da imas malo fetalne dna u krvi pa ti je test nepouzdan ili bi ga morala ponavljati.. Mislim, ne mora znaciti da bi kod tebe tako bilo, ali je nekako bolje da radis kasniji tjedan jer znaci da ima vise fetalne dna i da je test pouzdaniji😊 samo dobronamjerni savjet, ti kako zelis naravno🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.