jutro! predobar dan u ZG, napokon osvježenje! noćas sam se probudila jer me nešto škakljalo u grlu i nakašljala se. ajme, kako me zarezalo u trbuhu! uopće ne mogu kašljati ni kihnuti. zasad dvije najgore stvari..
Dobro jutro ekipica! I u VG je lijepo zahladilo, al nisam se nesto naspavala, opet je malac imao tulum na mom mjehuru 😬
Sretno svima danas na pregledima!!
Cima cekamo dobre vijesti!!
Ja sam u 25tt, i unazad par dana imam pikanje u području cerviksa, kao ubod iglom, nemam nikakvih bolova niti iscjetka. Ima netko sličnih tegoba?
Jutreko curke!
Sretno na pregledima, mislim da su dva ak se ne varam, i cima cekamo te s urednim nalazom danas!🙏🍀
Mislila sam zvati oko 12h jer možda stignu danas ujutro, ali sumnjam da budu danas.. Joj, sinoć sam tak ružno sanjala valjda jer sam opterećena s tim toliko i stvarno me strah što ću pročitati i kako ću to sve prihvatiti jer nemam baš više neki dobar osjećaj Hvala vam curke
Čim saznam nešto, javim, ako ne onda u petak budu^^
Dobro jutro curke, sretno Vam danas na pregledima, a one koje ne idu zelim vam lijep dan bez mucnina, glavobolja i ikakvih bolova vec samo lupkanja bebeca! 🙂🙂 Mene bas tak presjeklo u jajniku da sam se uplasila. Od kad sam imala ono jako ružno i iznenadno i fkt sokantno iskustvo s torzijom jajnika odma pusem na hladno…jel se vama dogada da presjece jace?
Jao mene to svako malo na nagli pokret. Pa to su ti ligamenti, zaboli ostro pa se malo primirim i bude ok.
Sretno cure na pregledima!🙏🙏🙏
Onima koje ih s nestrpljenjem ocekuju zelim da im vrijeme sto brze prode 😊
Hvala ti! Ma i meni se cini jer sad bebac dobiva na tezini u ovom tjednu i mora se siriti trbuh jer postaje tjesno… Ali vjeruj mi sok koji sam dozivjela s jajnikom me bas obiljezio…😔 Nažalost. Velika trauma…
Kad sam s prvim lezala u bolnoci bila je sa mnom cura koja je isto imala neke gadne operacije dole i uzasno ju je bolilo…nisu znali zakaj dabi na kraju pretpostavili da od sirenja te neke priraslice od operacije pucaju… sve je bilo ok na kraju
Ma mene su pregledali nakon i sve super.nemam ja inace gadne bolove..hvala Bogu
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cima kod mene ti je obicno ako se uvjerim u nesto lose ili imam neki los osjecaj, onda sve bude super, nadam se da je tako i kod tebe! A i kazu da su ruzni snovi u trudnoci dobar znak...pa eto! Bude to sve super, vjerujem u to!
Jutro 🖐🏻🖐🏻
Uspjela sam odspavat još malo, ali baš loše. Vani je super, ali stan se još nije rashladio 🙄
Iako ja se ne veselim toliko zahlađenju, nisam još ništa trudničke robe kupla 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣
Bilo je i borbe za Pericu noćas, dok sam ja zatvarala prozore dragi se poslužio i ne pušta pa smo se skupa namještali po njemu 🤣🤪🤣🤪
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mislila sam zvati oko 12h jer možda stignu danas ujutro, ali sumnjam da budu danas.. Joj, sinoć sam tak ružno sanjala valjda jer sam opterećena s tim toliko i stvarno me strah što ću pročitati i kako ću to sve prihvatiti jer nemam baš više neki dobar osjećajHvala vam curke
Čim saznam nešto, javim, ako ne onda u petak budu^^
Imaj u vidu da danas mozda rade skraceno zbog produzenog vikenda...
Hvala svima na preporuci za Pericu (Lidl), naucila sam se na njega i zadnje 3 noci spavam skoro po 10 sati...a pijem u mg pa nema trnaca i grceva...
Vec osjecam da ne bi vise mogla bez njega!
A ovo zahladjenje komentiram u najboljem mogucem svijetlu, hvala nebesima😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji