Cure ja se samo nadam da nije opet neka poplava... 🙊😂 čudna mi neka pitanja ili ti zaključci
PREGLEDI
14.8.- flower
15.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
16.8.- Eleonoré
16.8.- petra31
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
27.8.- samonezelje
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
Cure,kako ste? Cure koje su u slicnim tjednima trudnoce,kakvi au Vam bebaci? Mi smo u 22 tt i moja curka je starsno zivahna,okrece se bas stalno ,pogotovo navecer,dali je to normalno?? Bas ju jako jako osjecam,nekad mi kroz glavu prode valjda je sve u redu
Evo curke uletila prije utakmice da uredim tablicu 😁
Iva cestitke tebi na sefici!! 😂
Stelle drago mi je da nije nista ozbiljno. Nek si ti otisla zbog sebe i svog mira.
Noveew curke dobrodosle!!
Eto gurala sam tabletice gdje ne treba. Mislila sam da je to sve isto, da se vaginalno može..
Cure,kako ste? Cure koje su u slicnim tjednima trudnoce,kakvi au Vam bebaci? Mi smo u 22 tt i moja curka je starsno zivahna,okrece se bas stalno ,pogotovo navecer,dali je to normalno?? Bas ju jako jako osjecam,nekad mi kroz glavu prode valjda je sve u redu
Evo me s istim mislima! Haha, sinoc sam s muzem guglala jel to normalno. Hvala Bogu jest, bolje da lupa nego da ne lupa. Pretpostavljam da je i u tebe beba posebno zivahna nakon jela, osobitno nakon slatka. Moj mali poludi nakon secera...
Toliko se vrti da sam smanjila slatko jer me to skaklje😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Vava nemoj me pogresno shvatiti ali svakako se trebas konzultirat s ginom oko takvih stvari ako nisi sigurna u nesto. Mirovanje koje ti opisujes nije mirovanje nikako. Drago mi je da se ti osjecas dobro ali svakako drugi put pitaj gina na kakvo tocno mirovanje misli, mozda ni ne zna da radis i gdje radis. Mene moja odmah pitala gdje radim i kako mi je na radnom mjestu. Radi se o dobrobiti tvoje bebe, lako za posao i sve ostalo.
Leptiric vjeruj mi bolje da ju osjetis nego da je mirna pa da razbijas glavu jel sve ok. Dok plesu po busici znaci da je sve ok. Ja cim svog malca ne osjetim neko vrijeme i obuzme me neka glupa panika, popijem hladne vode i zavalim se na lijevi bok...odmah ga razbudim 🤪
Evo me s istim mislima! Haha, sinoc sam s muzem guglala jel to normalno. Hvala Bogu jest, bolje da lupa nego da ne lupa. Pretpostavljam da je i u tebe beba posebno zivahna nakon jela, osobitno nakon slatka. Moj mali poludi nakon secera…
Toliko se vrti da sam smanjila slatko jer me to skaklje😂
Uh da cokolada ,da ne govorim,meni nekad fali pa ju pojedem,aliiii..... hihihihu 😂😂😂
Leptiric, ja sam teski ovisnik o slatkisima al u trudnoci sam drasticno smanjila...uzmem bas kad vidim da ne mogu funkcionirati..
Gledam kako mi se stomak izoblici, vjerojatno lupa nogicama, a prva mi je beba pa mi je sve to bas dozivljaj, i sreca i strah, sve..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji