Nove cure dobro došle!
Vava i ja imam sada 40 i razmišljam o nifty-u... sada sam 9+1, ali je beba kao 3-4 dana manja...
Mislim napraviti test negdje u 11tt... nije mi svejedno ali šta je tu je i vjerujem da će sve biti ok
Stella nek samo je sve ok, sta te briga i da si drama king. Imas pravo na to.
Vava duphastone vaginalno? Nisam znala da i tako mogu, meni su uvijel rekli samo oralno, dok sam ih pila. Svasta cu jos saznat. U pravilu u trudnoci mirovanje znaci lezanje a ne sjedenje, kako to da te nije stavio na kompikacije, ako ti je posao naporan?
Nova19, i ja sam čula za nifty, a kao da odem na to ako ne želim amniocintezu, ali ipak neću. Sad ću ući u 12 tj za koji dan, za početak ću double test pa triple taj neki anomality scan i mislim da je to to i nadati se najboljem!
Grizli, sjedim na poslu, ali se namjestim nekako da se polegnem i ispružim noge. Tako su mi rekle neke cure. I tamo mirujem sve dok ne moram na WC, hahaha.a vaginalno ide direktno gdje treba, nekim curama bude mučno ako se uzima oralno. Nije mi rekao zapravo doktor kako se uzima, prema uputstva sam shvatila da mogu i vaginalno
Nova19, i ja sam čula za nifty, a kao da odem na to ako ne želim amniocintezu, ali ipak neću. Sad ću ući u 12 tj za koji dan, za početak ću double test pa triple taj neki anomality scan i mislim da je to to i nadati se najboljem!
Kada sam bila trudna sa prvom curkom onda mi je ginic napravio neki test (ne znam vise koji ni kako se zove) i rekao mi je ako su nalazi loši da bi onda napravila nifty, ali vrijednosti su bile uredne i rodila curku živu i zdravu... ali onda sam imala 35 god... pitat ću svoju novu ginekologicu šta mi savjetuje pa ću odlučiti... ☺️
Ne znam za komplikacije, nije ništa doktor rekao, da sam doma vjerovatno bi samo više spremala po kući. Ali odmorim svaki dan poslije posla bar 2 sata se izležavam.to je pravo mirovanje
Grizli, sjedim na poslu, ali se namjestim nekako da se polegnem i ispružim noge. Tako su mi rekle neke cure. I tamo mirujem sve dok ne moram na WC, hahaha.a vaginalno ide direktno gdje treba, nekim curama bude mučno ako se uzima oralno. Nije mi rekao zapravo doktor kako se uzima, prema uputstva sam shvatila da mogu i vaginalno
Ja mislim da se durphastoni uzimaju iskljucivo na usta a utrogestani mogu i na usta i vaginalno. Uzimala sam oboje i meni je tako receno. Ajde molim te provjeri s doktorom ili u ljekarni.
Možda usporedba krvi i utz, ovo što ja idem u petak, Nova19? Taj rani kombinirani ili double se zove
Pa radila sam briseve ima misec dana. Sve bilo ok. Sad urinokulturu sve ok. Nisam u medjuvremenu ni hopala, tako da je tamo dolje stvarno trebalo bit zasticeno. Mozda me i ove gljive muce zbog promjene prehrane. Dolaze sad ovi praznici pa cu malo vise lezat iako se stvarno ne naprezem osim sto na poslu sidim. Ko ce izdrzat jos 18 tjedana.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji