Jutro cure.
C1M4 cekam takodjer vijesti i imam osjecaj da su dobre!! Ostale cure takodjer sretno! 💫🙏
Cima prije zovi...puno nam je cekat do 12 hehehehehe
Bit ce to ok
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hej cure... Evo ja stigla sa pregleda, sve je super, rekao mi doktor da se mogu i na Sljeme penjati ako hoću 🤣 ali nemam potrebe za tim trenutno, haha...
I moj idući pregled je 11.9.
Sretno svim curama na idućim pregledima, ja odo opet na more neka dva tjedna, pa vas neću toliko čitati, možda nekad i nekad skicnem da vidim dali ima što god novoga 😊
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Nisam ni ja izdržala do 12h haha, ali nažalost još nije gotov nalaz.. Izludit ćuuuu Rekli su da zovem popodne još pa ako ništa onda u petak da zovem, tko će izdržati do tad hah
Joj Angie ja se nadam da ti ružni snovi jesu onda neki dobar znak xd
Zovi tam direkt gdje rade nalaz?
U Londonu ili tako nešto je pisalo xd trebaju njima poslati mail, ali nalaz još nisu dobili tako da još nije gotov.. Nema veze, nadati ću se da to nije nikakav loš znak i pričekati do popodneva ili jednostavno do petka
Jooj, da bar bude kako kažeš ali i ako ne bude, tješi me što sam sutra doma pa će mi brzo proći.. Jučer sam bila toliko van sebe i samo sam plakala i molila se bogu da je mm-u više bilo dosta, obukao me, obuo i odveo do bundeka da prošetamo haha.. Mislim, ja sam se onako kako bi rekla, pomirila da ako nešto i je da je downić jer su tako i 3 gin rekla da su za to najveće šanse i mene je zapravo strah da ne ispadne na kraju neki drugi sindrom jer ne bi preživjela beba s nekim drugim sindromom
Vava dobrodošla! I ja sam vježbač, ali 8 mj. pauziram zbog vrućine. Vježbala sam 7.mj i nastavljam u 9. I ja imam godine i kile od prije trudnoće, poremečaj spolnih hormona, ginić mi je rekao i prije 12 tt da mogu lagano vježbati, također sam bila na terapiji duphastone do 13tt, ali me nitko nije htio primiti na vježbe, premda sam i prije trudnoće bila vježbač. A nisam dovoljno samodisciplinirana da sama vježbam.
Flower čestitam na urednom pregledu!
Sortiraj odgovore
Najstariji