Dobrodosle nove curke!
Iva cestitke na ugovoru!
Grizli ova slana torta od tikvica je divota.. napunila je sa suhim rajcicama i dimljenim sirom. Njamac!
Al me ova buča poslje satrala! Mm mi ju je izrezao, a ja samo ogulila, a onda ledja pocela bolit i samo sam do sutra gurnula u friđ jer bih popizdila da jos to moram ribat sad.. Tak mi ide na zivce to kaj nis nemrem napravit od nekih banalnih kucanskih poslova. Sve nekaj napravim na pol pa moram prilec.. A ono s druge strane uzivam zapravo.
Sad jos idem malo neku pripremu za posao za sutra odradit da stignem sve prije praznika, pa si spajam petak.
LN i sretno sutra svima!
Lucille nije ti to za IVF tocno. Neke zene nakon OVF ne mogu ni dobiti mirovanje od svojih ginelologa. Vode im trudnocu kao i svaku drugu.
Vava daj si zvrcni doktora jer s nekim razlogom si i taj duphaston dobila, amirovanje nikako nije vjezbanje. U 11.tt nemoj radije vjezbati, pricekaj jos tjedan dva i ako ne moras mirovati onda vjezbaj, ali prilagodjeno trudnoci.
Cure ja se samo nadam da nije opet neka poplava… 🙊😂 čudna mi neka pitanja ili ti zaključci
Isto sam pomislila 😂
Magnezij nekome izaziva proljev. Cak to nije ni rijetka pojava.
Iva4 jesi mi ikad napisala koja je ono aplikacija za iphone za slusati srce?
Cure koje ste uspješno prestale pušiti: molim savjet, pomoć, bilo šta kako vam je to uspjelo? Znam da možda zvuči glupo to pitati ali ne znam vise kako da ih se riješim 😓 uspijem se disciplinirati na 2 dana i onda me nešto prebaci i sve ispočetka. Inače pušim električne Tj one heets i ništa to meni ne smrdi, ne smeta, i baš vodim bitke sa sobom 😔
Kod mene opet proljev 😒
S obzirom da mi je gin pojacala magnezij isla sam citati i pise da moze previse magnezija uzrokovati proljev i grceve… Jel inate vi iskustva s tim?
Propisala mi je jucer Roidakal (https://ljekarna.hr/intima-i-plodnost/3858-roidakal-lipoicna-kiselina-magnezij-i-vitamin-b.html) 2x dnevno a to je onda po sastavu 450 mg + iz prenatala 55 mg… Ne cini mi se puno 500 mg a opet neznam sta je jer sam sad 2-3 dana imala normalnu stolicu… Jedino ak mi se opet nije aktivirao sindrom iritabilnog crijeva 🤦🏼♀️ nije me dugo to mucilo ovako duzi period…
Di si frende po 💩💩💩💩 i dijagnozi🖖🖖
Yes, magnezij te još dodatno zajebava. Ja sam ga prestala piti ovih dana,još mi samo on fali da me zafrce. Kad se smiri stanje opet ću...
Vava ja se nadam da se ti zezaš. Jedno je da te trudnoća "snadje" al nisi trudna 6 nego 12tjedana. Puna dva mjeseca za pretraživanje interneta ili konzultacije s ginekologom. Ako dobiješ tablete uvijek ti u ljekarni kažu kako se konzumiraju. Ako ti piše mirovanje a ništa nije spomenuo,dignes slušalicu pa pitaš što to znači. A ne da uz sve to ideš vježbat. Eto možda brijem,, al meni je to sve skupa neozbiljno.
Lucillenije ti to za IVF tocno. Neke zene nakon OVF ne mogu ni dobiti mirovanje od svojih ginelologa. Vode im trudnocu kao i svaku drugu.
Vavadaj si zvrcni doktora jer s nekim razlogom si i taj duphaston dobila, amirovanje nikako nije vjezbanje. U 11.tt nemoj radije vjezbati, pricekaj jos tjedan dva i ako ne moras mirovati onda vjezbaj, ali prilagodjeno trudnoci.
Slazem se... i ja sam na mirovanju te sam tocno pitala jel.smijem.na trudnicke vjezbe te mi je receno ne. Smijem dnevno 15 min do pola sata lagano setati. Na moj upit sto znaci mirovanje su mi odgovorili da to znaci da vecinu dana lezim i da ne idem na posao koji podrazumijeva sjedenje ili voznju autom. Da je kod sjedenja maternica u nekom polozaju koji kod rizicnih trudnoca nije preporucljiv.
Dakle vava nije bez veze da su ti dali durphaston i mirovanje.sigurno postoji razlog. Mozda hematom? Koliko si stara? Nekad zbog godina vele.mirovanje
Cure koje ste uspješno prestale pušiti: molim savjet, pomoć, bilo šta kako vam je to uspjelo? Znam da možda zvuči glupo to pitati ali ne znam vise kako da ih se riješim 😓 uspijem se disciplinirati na 2 dana i onda me nešto prebaci i sve ispočetka. Inače pušim električne Tj one heets i ništa to meni ne smrdi, ne smeta, i baš vodim bitke sa sobom 😔
Procitaj si knjigu Alan Carr Lako je prestati pustiti.. ili na YouTube-u video napravljen po knjizi.. Ooooodlican je 👌👌👌👌 Iliiii si kupi najslabije punjenje za elektronske cigarete a kasnije se prebaci na vocne parice koje uopce ne stete nego sluze navici.. Sretno 💪😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Procitaj si knjigu Alan Carr Lako je prestati pustiti.. ili na YouTube-u video napravljen po knjizi.. Ooooodlican je 👌👌👌👌 Iliiii si kupi najslabije punjenje za elektronske cigarete a kasnije se prebaci na vocne parice koje uopce ne stete nego sluze navici.. Sretno 💪😘
Idem naći na You Tube! Nadam se da ce pomoći. Hvala tiiii 😘
Idem naći na You Tube! Nadam se da ce pomoći. Hvala tiiii 😘
Taman sam htjela napisati isto, a imaš i on line knjigu pdf na Hrvatskom pa možeš i tako čitati. Odlična knjiga
Sortiraj odgovore
Najstariji