ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    13. Kolovoz 2019. 18:59

Stelle drzim fige sa nije nista strasno, ja sam imala takav iscjedak dan nakon uzimanja briseva i trajalo je dva dana.bolje provjeriti, al cim nije svjeza krv nije nista opasno.
    Anna meni ti je isto tak, jucer sam bas mislila da su se mucnine vratile 🤦🏼‍♀️
    Iva cestitam na ugovoru 😊 ima nas tolko da zaboravim kome trebam kaj napisati. S kolko si ti onda isla na fetalni pregled srca? Ja sam si razmisljala da odem privatno, al kak su mi rekli da nije hitno mislim da cu pricekati mjesec dana. Mislim da se i nesto nade moze se rjesiti tek nakon poroda. Ja niti nemam neku indikaciju, samo me zbog proslog puta salju da se bas sve provjeri.

mala.le.90.
    13. Kolovoz 2019. 19:04

Stelle123

Angie da cekam u cekaonici, pretpostavljam da su gljivice ili nesto takvo jer bas neki sluzavi grumencici ispadaju. Vise je zuto smeckasti iscjedak, al eto slijede praznici pa da ne moram na hitnu.

Meni je tako bilo od infekcije, stalo mi je nakon prve vaginalete. Drzim fige da je i tebi tako!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 19:05

Nove curke dobrodosle! I sretne trudnoce vam zelim.!
    Stella nadam se da nije nista. Javi, sretno!
    Mare i Sofi a bas me zanima kako je to u Ri. Jel ste se narucivale za bas nekog posebno dr gore ili tko vas dopadne na klinici. Ja se krajem mjeseca moram javiti na humanu gore za temin oko 20tt za pregled su mi rekli samo, a moja gin je rekla da oni onda rade anomaly scan pa sam bila malo kao onako razocarana sta na 1D ce to raditi nisam znala da imaju "naprednije" verzije uzv na kbc. Tako da to bi bilo divno kad bi i na humanoj imali tako posebno sto tamo imaju ogromnu plazmu na zidu objesenu i vidis sve u xxl velicini. To mi je bilo predivno vidit bebu u 7tt kad sam bila na pregeldu kod njih koja je izgledala ko da ima 45 cm onda. 

• Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 19:05

Seni sretno! Pretpostavljam da ti rade biopsiju korionskih resica jer je se amnio radi iza 16. tt. Ta pretraga je podjednako tocna. Drzim fige da bude uredan nalaz.

• Stelle123
    13. Kolovoz 2019. 19:09

Evo nije nista strasno izgleda da sam fakat drama queen. Iman neki polip na vratu maternice mozda je od njega. U svakom slucaju zatvorena skroz mislim da je cerviks oko 5 cm, rekao je doduse da je posteljica nize ali da se ona jos mice. Bas me uzasno bolilo kad je stavlja onu metalnu stvarcicu ocito imam neku upalu. Dao mu je vaginalete i preporucio mirovanje dok se to ne smiri.

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 19:19

Stelle neka si ti drama queen, nije ti za dzaba dao vaginalete, nesto ocito je i bolje rijesit prije nego kasnije. Cervix ti je super duzine a posteljica se moze povuc gore i tj dana prije poroda tak da oko tog no sikiriki 😉
    Inace ta metalna stvarcica je meni horor oduvijek i zauvijek, jako je neugodno kad s njom prckaju dolje i kad nemas nikakvih tegoba 🙄

Angie1205
    13. Kolovoz 2019. 19:25

Daj odfakajte vise s tim oglasima 👿👿

mala.le.90.
    13. Kolovoz 2019. 19:27

Stelle, trazi da radis briseve ako vec nisi. Ja sam ih radila nakon tih vaginaleta al nisu pronasli nista osim candide...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 19:28

Stelle super da nije ništa strašno. Sad polako terapiju mirovanje i bude sve ok. 🤗

vava
    13. Kolovoz 2019. 19:37

Stelle, mirovanje! I meni je ginekolog preporučio mirovanje, ne znam točno šta to znači.. radim i dalje, doduše u uredu i tamo relativno mirujem, a počela sam lagano vježbati kad sam ušla u 11 tj jer sam vježbala prije. Šetam bar 15 min dnevno još i spremam po kući sve, samo lakšim tempom. Uzimam vaginalno duphastone. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.